şu gree reklamını hortlatalımDaha kurmadık müsait olamıyorum yaw

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
şu gree reklamını hortlatalımDaha kurmadık müsait olamıyorum yaw
Ben öleyim 4 klima çalışıyorşu gree reklamını hortlatalım
sende korkma abi midea oooBen öleyim 4 klima çalışıyor![]()
Son 18 gün ortalaması 13.33kwh bu şekilde aylık 400kwh sınırdasende korkma abi midea ooo![]()
417 kw aşmadığı sürece kimse korkmasın aşarsa şartelleri indirmek lazım![]()
benim 19 günlük ortalama 19kwh. Tek klima var sizdeki gibi 4 olsa ne olurdu acabaSon 18 gün ortalaması 13.33kwh bu şekilde aylık 400kwh sınırdabundan sonrası eyvahkoo
![]()
Geçen sene 2 klima vardı bu sene 4 klima ay sonu ortalamasını fatura gelince paylaşacağım eski yeni fatura şeklinde.benim 19 günlük ortalama 19kwh. Tek klima var sizdeki gibi 4 olsa ne olurdu acaba)
ortalama 11kwh klima 8kw diğer cihazlarGeçen sene 2 klima vardı bu sene 4 klima ay sonu ortalamasını fatura gelince paylaşacağım eski yeni fatura şeklinde.Sizde ekstra elektrik tüketen cihazlar vardır.
![]()
24 saatlik mı? Bizde alt katta 18 ve 12 binlik sabah 07:00 da çalışmaya başlar ve gece 00:00 da kapanır, üst kat yatak odalarında olan 12 ve 9 binlik akşam 21:00 da çalışmaya başlar ve sabah 07:00 da kapanır. Akşam 21:00 ve 00:00 arasında dört klimada aktif çalışıyor. Alt katta olanlar 23⁰ set üst katta olanlar 21⁰ set durumda en ideal ve rahat ettiğim ayarlar bunlar. Alt kat klimaları 18 ve 12 bin BTU olarak toplamda 30000 BTU ile şuan 80 m² alana hakim 23⁰ set değerindeki klimalar bu alanı 45 dk içerisinde 24⁰ ye ulaştırıyor, geceden klimaları 7 saat kapalı kalan bu alan sabah 21⁰ ye gerilemiş oluyor. Üst kat klimaları 12 ve 9 bin olarak toplamda 21000 BTU ile 50 m2 alana hakim yatak odası kliması oldukları için 21⁰ set değerinde tutuyorum, odalar klimalar kapalı olduğu süre içerisinde 19 20⁰ seviyelerine düşüyor, klimalar çalışmaya başlayınca bir saat içerisinde 22⁰ oluyor, yatak odasında uyumak için bu ayarlar çok ideal oluyor.ortalama 11kwh klima 8kw diğer cihazlar
Kanal qizleyici buqün baktım istediqimi bulamadım yaw internetten istemeye kalksam 1 hafta qelmez ki şimdi. Dur abi acelen ne daha bizde hawalar öle cok soqumadı kış qeliyor aqırdanSen müsait olana kadar kış bitecek
Gree diyorsa doqrudur abi az yakar çok kaçarşu gree reklamını hortlatalım
benim dükkanın verileri. 24 saatlik aksam 10 sabah 9 arası 5 kw harcıyor o yüzden kapatmıyorum . Sabah 9 aksam 9 civarı da denedim dükkan buz oluyor ilk geldiğimde 3-4 saat ful tempo çalışıyor aynı tüketime denk geliyor.24 saatlik mı? Bizde alt katta 18 ve 12 binlik sabah 07:00 da çalışmaya başlar ve gece 00:00 da kapanır, üst kat yatak odalarında olan 12 ve 9 binlik akşam 21:00 da çalışmaya başlar ve sabah 07:00 da kapanır. Akşam 21:00 ve 00:00 arasında dört klimada aktif çalışıyor. Alt katta olanlar 23⁰ set üst katta olanlar 21⁰ set durumda en ideal ve rahat ettiğim ayarlar bunlar. Alt kat klimaları 18 ve 12 bin BTU olarak toplamda 30000 BTU ile şuan 80 m² alana hakim 23⁰ set değerindeki klimalar bu alanı 45 dk içerisinde 24⁰ ye ulaştırıyor, geceden klimaları 7 saat kapalı kalan bu alan sabah 21⁰ ye gerilemiş oluyor. Üst kat klimaları 12 ve 9 bin olarak toplamda 21000 BTU ile 50 m2 alana hakim yatak odası kliması oldukları için 21⁰ set değerinde tutuyorum, odalar klimalar kapalı olduğu süre içerisinde 19 20⁰ seviyelerine düşüyor, klimalar çalışmaya başlayınca bir saat içerisinde 22⁰ oluyor, yatak odasında uyumak için bu ayarlar çok ideal oluyor.
Görelim bakalım nasıl olacak. Benim de tek bildiğim, bu kış benim en ucuz kış mevsimim olacak sanırım.Aynı devam abibizde alanı artı klima ile daraltıyoruz geçen seneki 2 klima tüketimine göre bu sene 4 klima ile sanki daha düşük fatura ödeyeceğiz.
![]()
Yalıtım ve hakimiyet alanı çok önemli klimalar uygun bir alana hakim olduğu sürece ekonomik olacaktır Abi Bir de bu yeni Elektrik sübvansiyon uygulaması nasıl olacak bir kanun çıkartıyorlar kimse nasıl uygulanacağını bilmiyor ilginç olanı kendileri de bilmiyorGörelim bakalım nasıl olacak. Benim de tek bildiğim, bu kış benim en ucuz kış mevsimim olacak sanırım.![]()
evde 3 klima, kutu gibi ev, dün hatuna dedim ki ''3 klimayı da 1 Aralık tarihinde 23 derecede ayarlayıp açık bırakalım tüm kapıları, bakalım 3 klima ile 65m2 ev 23 dereceye ayarlı klimalarda aylık ne sonuç getirecek. Bir de bunu deneyelim bakalım.![]()
Onlar polemiğe girmeyen taraf abi, sokup geçiyorlarYalıtım ve hakimiyet alanı çok önemli klimalar uygun bir alana hakim olduğu sürece ekonomik olacaktır Abi Bir de bu yeni Elektrik sübvansiyon uygulaması nasıl olacak bir kanun çıkartıyorlar kimse nasıl uygulanacağını bilmiyor ilginç olanı kendileri de bilmiyor![]()
Çok kibar bi dille oldu bu abiOnlar polemiğe girmeyen taraf abi, sokup geçiyorlar![]()
İyi akşamlar herkeseDostlar herkese hayırlı akşamlar havaların soğuması ile birlikte 38⁰ sabit üfleme ile termostat yapmadan ısınıyoruz.![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.