Bizim duvarlar yamuk diye(evdeki duvarlar gerçekten yamuk servis bahanesi değil) tık tık fana vurma sesi gibi geliyordu kağıt sıkıştırarak çözülmüştü benzer bir sorun mu diye düşündüm ama bu çok farklı bir sesmiş bariz bir sorun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizim duvarlar yamuk diye(evdeki duvarlar gerçekten yamuk servis bahanesi değil) tık tık fana vurma sesi gibi geliyordu kağıt sıkıştırarak çözülmüştü benzer bir sorun mu diye düşündüm ama bu çok farklı bir sesmiş bariz bir sorun.
Geçmiş olsun bir sıkıntı var mı kardeşimAllah afetinden saklasın. Sağlam sallandık Antalya Manavgat.
duvar okadar etkilermiki yaaBizim duvarlar yamuk diye(evdeki duvarlar gerçekten yamuk servis bahanesi değil) tık tık fana vurma sesi gibi geliyordu kağıt sıkıştırarak çözülmüştü benzer bir sorun mu diye düşündüm ama bu çok farklı bir sesmiş bariz bir sorun.
Cross fan sabit mi elinle biraz sağa sola hareket ettirip dene istersenduvar okadar etkilermiki yaa![]()
biraz gözlem yaptım cross fanda balans var gibi geldi bana düz dönmüyor
birde devir verdikçe tizimsi bir cırrrcir böceği gibi ötme var
denerim bakalımCross fan sabit mi elinle biraz sağa sola hareket ettirip dene istersen
bana da balans sesi gibi geldi ama cross fanı çıkarmak için bir vida var o vida sıkılı değilse de oynar ses yaparduvar okadar etkilermiki yaa
Bizim duvarlar fazla yamuk olduğu için olabilir klimayı takarken klima yerine oturmadı takamadılar sonra usta takılan metali kendi büktü öyle taktı. Muhtemelen kasası tam oturmadığı için esneyip yamuk duruyordu ve bu yüzden oluyordu hatta soldaki manuel dikey kanat en sona getirince kendi atıyordu klimaya kağıt sıkıştırıp kasayı toparlayınca hem ses gitti hem de kanadın atması düzeldi.duvar okadar etkilermiki yaa
Bir fan motoru alıp evde değişecek teknisyenleri yok muşimdi şöyle bir değerlendirme yaparsak duvar ufak tefek yamuk ama ünite rahat kasma yok elimle oynatarak gerekli denemeleri yaptım seste değişen birşey olmadı.
cross fanı dönderen metal milin vidası gevşek değildi.
bu ses tamamen motordan geliyor okadar belli ki motorun hatalı olduğu kim bilir neresinde sorun vardır.
videoyu buraya ekleyeyim fan devir verdikçe Ferrari gibi ses geldiği gibi devir artınca cırcır böceği gibi cirrrr ötüyor.
Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Ama baya iyi salladı. Binanın jöle gibi sallandığıni hissettik.Geçmiş olsun bir sıkıntı var mı kardeşim![]()
Tekrar geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasınÇok şükür bir sıkıntı olmadı. Ama baya iyi salladı. Binanın jöle gibi sallandığıni hissettik.
atölyeye götürürüz diyor öyle yapsa bende razı olurumBir fan motoru alıp evde değişecek teknisyenleri yok mu![]()
Daikin genel merkez ne diyor bu durumaatölyeye götürürüz diyor öyle yapsa bende razı olurum![]()
şuana kadar servisten öte gidemedik genel müdürlüğe ulaşamadım mh. aradım müdürlüğe bağlayın beni dedim direkt olarak baglayamayiz diyorlar o yüzden bende sosyal medyadan hamle yapacam bu iş servisle aramda çözülmüyor.Daikin genel merkez ne diyor bu duruma![]()
Alttaki numaraları aradın mışuana kadar servisten öte gidemedik genel müdürlüğe ulaşamadım mh. aradım müdürlüğe bağlayın beni dedim direkt olarak baglayamayiz diyorlar o yüzden bende sosyal medyadan hamle yapacam bu iş servisle aramda çözülmüyor.
aynen öyle çaldı çaldı açan olmadı otomatik mh bağladıAlttaki numaraları aradın mı Ekli dosyayı görüntüle 22108
diğer zetacılardan veri gelmezse bende paylaşım yapmayı düşünmüyorum.Testleri bekliyoruz verim konusunda senin değerlendirmeni merak ediyorum.
Günlük haftalık aylık testler gerekli genelde hep 150watt çektiği anlar paylaşılıyor. Mesela sen aynı şartları değerlendirerek daha verimli sonuç elde edeceksin.diğer zetacılardan veri gelmezse bende paylaşım yapmayı düşünmüyorum.
hele bir yazsınlar bakalım olumsuz yönleri nedir ne değildir adı Daikin ama huyu suyu nedir ne değildir kurulum resmi atmak kolay önemli olan kullanınca görüş belirtmek.
Bu Klimada yerli üretim adam farklı bir ülkeden almış testlerini yapıyor Madein Turkey yazıyor , biz kendi Ülkemizde üretilen mallara kötü diyoruz.Aaaa hayırlı olsun kardeşim. Aldığın klima yerli üretim mi bilmiyorum ama burada yerli üretim klimaları eleştirirken yerli üretim bir klima almana şaşırdım doğrusu.
Japon markası olması kulağa hoş geliyor ama şahsi fikrim Vestel Beko neyse yerli üretim Daikin Mitsubishi de benim için birşey ifade etmiyor.
Neden böyle düşünüyorum dersen 1990 da Pioneer markası o yıllarda efsane ürünler üretti kalite inanılmaz önünde saygıyla eğitirsin daha sonra Tayvan üretimi Pioneer ürünler girdi piyasaya kalite vasat Tayvan üretimi ürünler nedeniyle Pioneer devri benim için bitti.
Günümüzde de durum değişmez ama orijinal Japon bir ürün aldıysan mükemmel bir tercih yapmışsın derim.![]()
Geneldd 150 watt çekiyor olabilir ozamanGünlük haftalık aylık testler gerekli genelde hep 150watt çektiği anlar paylaşılıyor. Mesela sen aynı şartları değerlendirerek daha verimli sonuç elde edeceksin.![]()
Üretim sektöründe şu var iç piyasa dış piyasa üretim kalitesi farklı olur. Şimdi videoya gelirsek burada başka bir klima olsa 250watt tükettiğini görsek bu klima çok yakıyor diyebilir miyiz? Bence hayır 250watt tüketim yapan algoritma olarak 250watt altına kısmaz ama termostat yaparak enerji tasarrufu yapar vs. bu nedenlerden 150watt yorumunu yaptım.Bu Klimada yerli üretim adam farklı bir ülkeden almış testlerini yapıyor Madein Turkey yazıyor , biz kendi Ülkemizde üretilen mallara kötü diyoruz.
Geneldd 150 watt çekiyor olabilir ozaman![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.