Aynen abi bir gün daha erken geldiBak tahmin ettiğimiz gibi hızlı geldi değil mi?![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen abi bir gün daha erken geldiBak tahmin ettiğimiz gibi hızlı geldi değil mi?![]()
Hadi bakalım şimdi birkaç gün de verileri takip ederiz içimiz rahat eder biraz dahaAynen abi bir gün daha erken geldi![]()
Gerçek veriyi almak için kütle sıcaklığını yakalamak gerekir.Hocam uzun soluklu bir test yapmadım ama kaba taslak şunu söyleyebilirim; 24 set 70 fan ile klimanın tam karşısındaki termometre 24 ⁰ görüyor ama uygulamadan iç ortama baktığımda 30 gösteriyor.
Auto fan yapalım öyle iseGerçek veriyi almak için kütle sıcaklığını yakalamak gerekir.Bu arada artık manuel fan kullanmaya gerek yok Xtreme sıcak modda oto fanda dengeyi çok rahat yakalayacak bir algoritmaya sahip
![]()
Emiş sıcaklığını 23⁰ gördüğünüz zaman boost u kapatın. 25⁰ derece emiş sıcaklığı görüp kapatırsanız termostat yapar. Bunu termostat yapmasın diye söylüyorum test ediyoruzAbi akıllı priz geldi şimdi başladı 21 set açılış boost olarak![]()
Biz bir tapo alalım dedik kargoda kayboldu şansa bakHadi bakalım şimdi birkaç gün de verileri takip ederiz içimiz rahat eder biraz daha![]()
Aynen artık oto fan devam Xtreme gerekeni yapacaktırAuto fan yapalım öyle ise![]()
EEV olan ünitelerde iç fan hızını kontrol ederek üfleme sıcaklığını istenen değerde tutmak zor değil. EEV yi kısarsın kompresörle iç fanda kısılır kapasite düşer üfleme sabit kalır.G-tech 12lik için alanın 25, 30m2 olmasıda kısma tüketim konusunda çok bişey değişeceğini sanmıyorum algoritması ona göre ayarlanmış kışın 31, 32° lerde üflerse serin hissettirebilir kullanıcı şikayetçi olur mantığıyla o frekanslara indirmeyelim demişlerdir tasarlayan mühendisleri ama yazılımsal olarak anlayan biri varsa izin verebilir belki çalışma prensibini değiştirirse, o da ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz![]()
![]()
![]()
![]()
Sen hakkını kırık diye yenisini aldığın panoda kullanmıssınBiz bir tapo alalım dedik kargoda kayboldu şansa bak![]()
Hele yaa ikinci panoyu beleşe getirdikSen hakkını kırık diye yenisini aldığın panoda kullanmıssın![]()
Aynen öyle olduEmiş sıcaklığını 23⁰ gördüğünüz zaman boost u kapatın. 25⁰ derece emiş sıcaklığı görüp kapatırsanız termostat yapar. Bunu termostat yapmasın diye söylüyorum test ediyoruz![]()
Aynen abi bir buçuk saattir çalışıyorHadi bakalım şimdi birkaç gün de verileri takip ederiz içimiz rahat eder biraz daha![]()
40 dk sonra oda 22.2⁰ 22.4⁰ olur foto bekliyorum ve tapo verisiAynen abi bir buçuk saattir çalışıyor
Bu sıcaklık bizim için iyi Su anda![]()
Ayyyyynenn böyle abi. ben de klimayı 21 dereceye ayarlıyorum ve 46cm mesafeden yaptığım ölçümde sıcaklık 21 derece oluyor, anlık tüketim de 200watt dolaylarında aşağı yukarı kendğisi gidip geliyor. Daha ne yapsın abi alet?Aynen abi bir buçuk saattir çalışıyor
Abi ben kutuları söküp tapoları almaktan vazgeçiyorum veriler akıyorAyyyyynenn böyle abi. ben de klimayı 21 dereceye ayarlıyorum ve 46cm mesafeden yaptığım ölçümde sıcaklık 21 derece oluyor, anlık tüketim de 200watt dolaylarında aşağı yukarı kendğisi gidip geliyor. Daha ne yapsın abi alet?
Yani bir Daikin değil ama, Çin segmentinin Daikinidir bu klima ve Çin parasına alıyoruz. Öneriyorsak vardır bir bildiğimiz.![]()
Tapo senden korkuyor gelmek istemiyor abi maşallah sen taposuzda yaparsın beyin zehirBiz bir tapo alalım dedik kargoda kayboldu şansa bak![]()
Bizde bu 300wattları göreydik beAynen abi bir buçuk saattir çalışıyor
Bizde bu 300wattları göreydik be![]()
Uzunca stabil çalışıp termostat yapti.
Ekli dosyayı görüntüle 23296
Aynısı benden. Uzunca 600wattlarda çalıştırabiliyorum 450w en dip ama hava soğuk çok kalamıyor öle ama değişik şeyler uyguluyorum klimaya hareketlilik olursa söylerimUzunca stabil çalışıp termostat yapti.
Ekli dosyayı görüntüle 23296
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.