Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Hocam uzun soluklu bir test yapmadım ama kaba taslak şunu söyleyebilirim; 24 set 70 fan ile klimanın tam karşısındaki termometre 24 ⁰ görüyor ama uygulamadan iç ortama baktığımda 30 gösteriyor.
Gerçek veriyi almak için kütle sıcaklığını yakalamak gerekir. 🙂 Bu arada artık manuel fan kullanmaya gerek yok Xtreme sıcak modda oto fanda dengeyi çok rahat yakalayacak bir algoritmaya sahip 😉

G-tech 12lik için alanın 25, 30m2 olmasıda kısma tüketim konusunda çok bişey değişeceğini sanmıyorum algoritması ona göre ayarlanmış kışın 31, 32° lerde üflerse serin hissettirebilir kullanıcı şikayetçi olur mantığıyla o frekanslara indirmeyelim demişlerdir tasarlayan mühendisleri ama yazılımsal olarak anlayan biri varsa izin verebilir belki çalışma prensibini değiştirirse, o da ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz :screwy :alala :screwy :screwy
EEV olan ünitelerde iç fan hızını kontrol ederek üfleme sıcaklığını istenen değerde tutmak zor değil. EEV yi kısarsın kompresörle iç fanda kısılır kapasite düşer üfleme sabit kalır.

Harfiyat işi gibi düşün sen bir toprak yığını var kaldıralacak (bizde soğukluk) normal bir kepçe ile 3 saatte kalkacak ise sen mini kepçe getirip 5-6 saatte kaldırmaya çalışmak gibi. Çok geç kalırsa akşama kalıyon iş sonraki güne sarkıyor :deli1

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250109-214725.png
    Screenshot_20250109-214725.png
    94.3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20250109-214735.png
    Screenshot_20250109-214735.png
    107.6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250109_214754.jpg
    IMG_20250109_214754.jpg
    103.1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250109_214803.jpg
    IMG_20250109_214803.jpg
    262 KB · Görüntüleme: 21
Aynen abi bir buçuk saattir çalışıyor
Bu sıcaklık bizim için iyi Su anda 🙂
Ayyyyynenn böyle abi. ben de klimayı 21 dereceye ayarlıyorum ve 46cm mesafeden yaptığım ölçümde sıcaklık 21 derece oluyor, anlık tüketim de 200watt dolaylarında aşağı yukarı kendğisi gidip geliyor. Daha ne yapsın abi alet?

Yani bir Daikin değil ama, Çin segmentinin Daikinidir bu klima ve Çin parasına alıyoruz. Öneriyorsak vardır bir bildiğimiz. 🤭

Ayyyyynenn böyle abi. ben de klimayı 21 dereceye ayarlıyorum ve 46cm mesafeden yaptığım ölçümde sıcaklık 21 derece oluyor, anlık tüketim de 200watt dolaylarında aşağı yukarı kendğisi gidip geliyor. Daha ne yapsın abi alet?

Yani bir Daikin değil ama, Çin segmentinin Daikinidir bu klima ve Çin parasına alıyoruz. Öneriyorsak vardır bir bildiğimiz. 🤭
Abi ben kutuları söküp tapoları almaktan vazgeçiyorum veriler akıyor :drunk

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri