Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun, bu aralar salgın var buradaki hastanelerde dolup taşıyor. Özellikler çocuklarda çok fazla olan bir durum.10 gündür bir grip öldürdü beni ya ortalıktamı sorun var bendemi bilemedim bir türlü bitmiyor
hava kirli onu anladıkta nezle şeklinde geçmiyor gavur
serumdan sonra aha bitti dedim yine başladı zalım![]()
10 gündür bir grip öldürdü beni ya ortalıktamı sorun var bendemi bilemedim bir türlü bitmiyor
Burada aynı salgın var herkes hasta bizde şimdilik durum stabil geçmiş olsun dikkatli olur filtreleri sabunlu suyla yıkayın mikroplar ölsünGeçmiş olsun, bu aralar salgın var buradaki hastanelerde dolup taşıyor. Özellikler çocuklarda çok fazla olan bir durum.
Geçmiş olsun abi belki korona olmuşsun sen bu aralar herkes onu olmuş vala 1ayda zor geçti diyen bile oldu10 gündür bir grip öldürdü beni ya ortalıktamı sorun var bendemi bilemedim bir türlü bitmiyor
Klimayı aralara sıkıştırmasan ne yaparız bilmiyormBurada aynı salgın var herkes hasta bizde şimdilik durum stabil geçmiş olsun dikkatli olur filtreleri sabunlu suyla yıkayın mikroplar ölsün![]()
cihazın parametrelerinde oynama yapılabiliyor mu ? prime kasalarda bi alt kademeye geçse hiçbir sorun olmayacak aslında.Tabi abi garibim ne yapacağını şaşırıyor sanki. Dışarısı 22, içerideki psikopat ''Evi 21 yap ama sen de durma'' diyor
Yine de 400 lü wattların altını görmemesi dikkatlerden kaçmadı![]()
Geçmiş olsun10 gündür bir grip öldürdü beni ya ortalıktamı sorun var bendemi bilemedim bir türlü bitmiyor
yokWalla bende onu düşünüyordum bu parametre bize yok mu diye. @mbirol abi biliyor mu ki ?
Ustam nerelerdesin ya özlettirdin kendini
teşekkürler kardeşimGeçmiş olsun abi belki korona olmuşsun sen bu aralar herkes onu olmuş vala 1ayda zor geçti diyen bile oldu
teşekkürler hocamGeçmiş olsun
Bizim hava gibi şehrin ortasına rafine kurmuşlar temiz doğal havaya hasret kaldık valateşekkürler kardeşim
koronaya ben inanıp aşı bile olmadım ki.
bizim buraların havası çok kirli soba yakan çok havada durgun kuru soğuk olunca varya temiz havaya muhtaç oluyoruz aksiyonlu bir hava olsa rüzgar yağmur vs bence geçecek hava yokki![]()
Gree lerde var bi anormallik belirli yer belirlemişler ordan asağı düşmüyor yada termostata giriyor @İRFAN abinin iklimi sıcak gene kafasına göre ayarlandığı şekilde gidiyor yükseklerden
Bir Tapo al baypas bağla biri günün yarısı diğeri yarısı. Olacak şekilde programla tamamdır. Ucuz p100 olabilirvalla ben tek gözlü canavarımla mutluyum baba
zabaa kadar 1.7kw yakıyor ama beni yan odada rahat ettiriyor canını yidiğim yalnız gündüz programlama yapamıyorum tapo 32 döngüye kadar gidiyor ondan öte yok
zalım tapo![]()
Geçmiş olsun dostum. Dikkat edin. Kalabalıkta durmak sıkıntı. Meyveye ağırlık verin. Bitki çayı ile destekle. Doktorlar 7 günde kendiliğinden geçecek hastalığı 1 haftada geçmesini sağlıyorlar sadece. TV de görüyorsunuz para için bebeklere onları yapan sana bana ne yapmaz.10 gündür bir grip öldürdü beni ya ortalıktamı sorun var bendemi bilemedim bir türlü bitmiyor
teşekkürler abiGeçmiş olsun dostum. Dikkat edin. Kalabalıkta durmak sıkıntı. Meyveye ağırlık verin. Bitki çayı ile destekle. Doktorlar 7 günde kendiliğinden geçecek hastalığı 1 haftada geçmesini sağlıyorlar sadece. TV de görüyorsunuz para için bebeklere onları yapan sana bana ne yapmaz.
Klimayı aralara sıkıştırmasan ne yaparız bilmiyorm![]()
Günaydınlar mutlu pazarlar herkeseHerkese günaydın dostlar.![]()
Bu olaya ben bir de şu şekilde bakıyorum.mümkün değil zaten çin capon kore ne olursa olsun.
geçenlerde -6 larda 500w altına inmedi benim klima.
hissedilen -8.5 yazıyordu meteorolojide birde üstüne fırtına vardı abbavvv heryer buz çatılar uçtu ağaçları kökten devirdi.
600w yine gördüm sonrada elektrik telleri kopmuştu
yetmese 1000w yine çıkardı hani nerde A++++++
yine 2023 te -15 aynı şekilde fırtınalı bir hava vardı heryer buz dışarıda 5dk durulmuyor ben çift pervaneli beko klimayı çalıştıramadım mal çalışmıyordu bitik durumdaydı yani kendine bile hayrı yoktu.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.