Lütfen, ne yapmam gerekiyor?Klima termostat yaptığı zaman iç havayı sirküle eder ve bu, esinti gibi soğuk hava üflemesi hissi yaratır.
Bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız bir çözüm onerebilirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lütfen, ne yapmam gerekiyor?Klima termostat yaptığı zaman iç havayı sirküle eder ve bu, esinti gibi soğuk hava üflemesi hissi yaratır.
Bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız bir çözüm onerebilirim.
Konuyu dikkatli okuyun Parametre ayarları yanlış girildiğinde klimanız düzgün çalışmaz. Parametre 4 ideal ayar olarak test edilmiştir.Lütfen, ne yapmam gerekiyor?
İşin ustası olmuşlar
bayramın 1.ci günü babamlara vardımdı onların 12lik xreme'i ateşledim malûm hava sıcak.18000 BTU Xtreme şaka yapıyorEkli dosyayı görüntüle 26038
Sigorta girişlerini kontrol ettin mi gevseklik var mıdostlar bugün evde şöyle bir durum başıma geldi.
1.bir anda elektrik kesildi sonra baktımki mahallede ve üst katta ful elektrik var şebekeden kesinti yok.
2. iç sigortalara baktım atmamış geri acaba ana sigorta mı attı dedim dış sayaca baktım ilginç bir şekilde oda atmamış.
3. bir kontrol kalemi ile boat kapağını çıkardım kabloları kontrol ettim kontrol kaleminin ışığı yandı yani faz vardı.
4.işgillendim klima pc dolap vs fişlerini çektim bir durum vardır diye yine gelmedi neyse son çare kaçak akım rölesinin test düğmesine bastım şak sigortası attı geri kaldırdım yine enerji gelmedi
işin içinden çıkamadım 2 3 kere kaçak rölenin sigortasını indirip kaldırdım eni sonu 3 cüye geldi enerji.
tâbi benim kafa yandı enerji kar'da var boat'ta var ozaman neden komple gider hadi temassızlık oldu desek neden komple gider anlayanlar fikir verebilirmi acaba
şuan elektrik var sorun yok ama neden böyle oldu acaba.
kaçak rölesi ve sigortalar yeni takıldı.
Aklıma nötr kopması geliyor. Ama tuhaf bir durum. Nötr olmazsa kontrol kalemi fazda yanar. Ama cihazlar çalışmaz. Normalde sigortalar atması beklenir. Biradere bir sorayım.dostlar bugün evde şöyle bir durum başıma geldi.
1.bir anda elektrik kesildi sonra baktımki mahallede ve üst katta ful elektrik var şebekeden kesinti yok.
2. iç sigortalara baktım atmamış geri acaba ana sigorta mı attı dedim dış sayaca baktım ilginç bir şekilde oda atmamış.
3. bir kontrol kalemi ile boat kapağını çıkardım kabloları kontrol ettim kontrol kaleminin ışığı yandı yani faz vardı.
4.işgillendim klima pc dolap vs fişlerini çektim bir durum vardır diye yine gelmedi neyse son çare kaçak akım rölesinin test düğmesine bastım şak sigortası attı geri kaldırdım yine enerji gelmedi
işin içinden çıkamadım 2 3 kere kaçak rölenin sigortasını indirip kaldırdım eni sonu 3 cüye geldi enerji.
tâbi benim kafa yandı enerji kar'da var boat'ta var ozaman neden komple gider hadi temassızlık oldu desek neden komple gider anlayanlar fikir verebilirmi acaba
şuan elektrik var sorun yok ama neden böyle oldu acaba.
kaçak rölesi ve sigortalar yeni takıldı.
abi kar Siemens zaten sigortalarda legrantSigortaların klemenslerde gevşeklik olabilir yada sigortaların kontakları iyi geçirmiyor olabilir dedi birader. Yeni takılsa da sigorta bozuk olabilir Siemens Sneijder gibi markalardan şaşmamak lazım 1 kere alıyorsun pahalı diye ucuza kaçmamak gerek
Nedir son durum kardeşimabi kar Siemens zaten sigortalarda legrant
ama dediğin gibi bir gevşeme olabilir onları baştan sona bir kontrol edeyim bakalım.
İrfan gevşek olduğu zaman erime yangın tehlikeside söz konusu olabiliyor.Sigortaların klemenslerde gevşeklik olabilir yada sigortaların kontakları iyi geçirmiyor olabilir dedi birader. Yeni takılsa da sigorta bozuk olabilir Siemens Sneijder gibi markalardan şaşmamak lazım 1 kere alıyorsun pahalı diye ucuza kaçmamak gerek
abi evde işlerim var onları bitirip elektrik kontrol işlerine gececm inşallahNedir son durum kardeşim
İrfan gevşek olduğu zaman erime yangın tehlikeside söz konusu olabiliyor.![]()
Enerji takvimini nerden görüyorsunuz ben uygulamada bulamadım ?18000 BTU 8 saatlik Xtreme verisi.
Gündüz 38⁰ sıcaklık görüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26093
Ekli dosyayı görüntüle 26094
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.