Abi daha önce orada vestel arçelik ve olefini çalıştı. Hepsi de 12 lik klimalardı.
Daha önce üşüme nedenimiz fatura korkusundan klima derecesini yükseltemiyor olmamızdı çünkü o klimalar dereceyi yükseltemiyor ve ısınamıyor haliyle günde 13-15kw tüketim sergilerken şu an BRE klima genel ağırlıklı günde 6-8kw tüketim sergiliyorken rahat rahat oturabiliyoruz.
Sensör tolerans değerlerini sürekli yakın takip ediyorum. Genelde 1,5 derece opsiyonlu olurlar fakat bu klimada 2 - 2,5 dereceye kadar sapma yaptığını gözlemledim ve soğutma modunda da deneyene kadar bilerek hiçbir şeyine müdahale etmedim. Aynı masa üstünde 2 derece birden tutuyorum ve ikisinin ortalamasını baz alıyorum genelde. o da genel ortalama 24 oluyor zaten.
Evap katman sayısı, genişliği ve hava sirkülasyonu sürekli en üst fan seviyesinde olması zannediyorum ki en büyük etkenleri içerisinde.
Bu klimanın ben halen inceleme ve tanıtım videosunu çekmedim çünkü geçen sene AEP klimada yine aynısını yapmıştım, aslında klima 2022 Ağustosunda takılmış olmasına rağmen ben aylarca test edip sonraki yaza girerken yapmıştım sanırım tanıtımını, en azından aylar geçmişti onu hatırlıyorum.
Bu gözlemlerimizin sonucuna göre insanları bilgilendirelim ki hiç kimse bizim yüzümüzden yanlış bir ürün alıp üzülmesin