Aslında senin orda bir gtech olmalı ?Abi test için klima göndermek isteyen varsa iki adet 9binlik tesisatları hazır boş yerim var ? günü birlik detayları veririz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aslında senin orda bir gtech olmalı ?Abi test için klima göndermek isteyen varsa iki adet 9binlik tesisatları hazır boş yerim var ? günü birlik detayları veririz ?
Bak bu 18bin Klima 22⁰ set, klima göstergesi içeriyi 25⁰ gösteriyor. Uygulamada dış ortam 7⁰ emişi 25.3⁰ gösteriyor. Klima üzerindeki emiş derecesi 26.4⁰ iç ortam eşyalar 22.5⁰ ?Abi bence dış ünite derecesi doğru en azından anlık bulunduğu yeri gösteriyor meteoroloji derecesi kim bilir nerde?
Emiş ısısı konusunda da metrekare bazında gayet normal geldi bana
9 binlik bir alana bir bedava kampanyası falan olsa iki tane lazım 4 klima cayır cayır çalışır diğer klimalara destek olur ?Aslında senin orda bir gtech olmalı ?
Elektrik faturasını düşünemiyorun bu durumda9 binlik bir alana bir bedava kampanyası falan olsa iki tane lazım 4 klima cayır cayır çalışır diğer klimalara destek olur ?
Kütle sıcaklık lari yine iyi bence abi eğer sizi üşüt muyorsa ortamBak bu 18bin Klima 22⁰ set, klima göstergesi içeriyi 25⁰ gösteriyor. Uygulamada dış ortam 7⁰ emişi 25.3⁰ gösteriyor. Klima üzerindeki emiş derecesi 26.4⁰ iç ortam eşyalar 22.5⁰ ?
Kütle sıcaklık lari yine iyi bence abi eğer sizi üşüt muyorsa ortam
Önemli olanda bu zaten ?Gayet stabil dostum tabi bu durum klimaların sürekli çalışması sayesinde ? aç kapa yapsak 22⁰ set bu rahatlık olmaz. ?
24 saat çalıştırmadan nasıl yaşadın abi orda soğuk olmuyormuydu kışın ?Olefini sanırım 2-3 yıl kaldı orada ama 24 saat testlerini 5 günde bitirmiştim ocağıma incir ağacı dikecek diye![]()
Ama biz çok meraklanıyoruz abi yaza kadar kim beklicek şimdi ? Fan en üstte çok sesli olmuyor mu ben %70 de bile sıkıntı alıyorumAbi daha önce orada vestel arçelik ve olefini çalıştı. Hepsi de 12 lik klimalardı.
Daha önce üşüme nedenimiz fatura korkusundan klima derecesini yükseltemiyor olmamızdı çünkü o klimalar dereceyi yükseltemiyor ve ısınamıyor haliyle günde 13-15kw tüketim sergilerken şu an BRE klima genel ağırlıklı günde 6-8kw tüketim sergiliyorken rahat rahat oturabiliyoruz.
Sensör tolerans değerlerini sürekli yakın takip ediyorum. Genelde 1,5 derece opsiyonlu olurlar fakat bu klimada 2 - 2,5 dereceye kadar sapma yaptığını gözlemledim ve soğutma modunda da deneyene kadar bilerek hiçbir şeyine müdahale etmedim. Aynı masa üstünde 2 derece birden tutuyorum ve ikisinin ortalamasını baz alıyorum genelde. o da genel ortalama 24 oluyor zaten.
Evap katman sayısı, genişliği ve hava sirkülasyonu sürekli en üst fan seviyesinde olması zannediyorum ki en büyük etkenleri içerisinde.
Bu klimanın ben halen inceleme ve tanıtım videosunu çekmedim çünkü geçen sene AEP klimada yine aynısını yapmıştım, aslında klima 2022 Ağustosunda takılmış olmasına rağmen ben aylarca test edip sonraki yaza girerken yapmıştım sanırım tanıtımını, en azından aylar geçmişti onu hatırlıyorum.
Bu gözlemlerimizin sonucuna göre insanları bilgilendirelim ki hiç kimse bizim yüzümüzden yanlış bir ürün alıp üzülmesin![]()
24 saat çalışmayan klimayı klimadan saymıyoruz abi oyüzden olefini sadece 5 gün kaldı sayıyorum ben banane ?
Hissedilen -3 dışarda kar yağıyor sabahtan beri ?Yatmadan son durum yapalım dış ortam 5.1⁰ ?
Hele azda marasa yolla karışık yağdı kesti yaw?Hissedilen -3 dışarda kar yağıyor sabahtan beri ?
Burdada durdu abi başlarsa maraşa doğru üflerim ?Hele azda marasa yolla karışık yağdı kesti yaw?
Eyvallah kardeşim ?Burdada durdu abi başlarsa maraşa doğru üflerim ?
Harbi ha mekik dokumus klima?Bugün karlıydı set 26 flap yukarda uzun süre açık kaldı 400 ün altını görmedik kapattık geri bide kumanda bende değildi ben evde yoktum naptılar kumandada bilmiyorum en son geldiğimde fan %1 di ?
Abi bizim gibi teknoloji manyaklarına ürün göndermeye yanaşmıyor hiçbir markaAbi test için klima göndermek isteyen varsa iki adet 9binlik tesisatları hazır boş yerim var ? günü birlik detayları veririz ?
İlk defa 4 dereceyi gördük biz de nihayetDf olayını unuttuk dostum bu hafta bizde 0⁰ leri görüyoruz ? tam zamanında yakalamışsın. ?
Uygulamaların tüketim verilerini de derece rakamlarını da ben hiç baz almıyorum abiKlima 23⁰ set, klima göstergesi 24⁰ iç ortam ısısı gösteriliyor. Masadaki derece 24.7⁰ dışarısı uygulamada 7.3⁰ emiş 25.4⁰ ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.