Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bence hiç gerek yok eğer bir gurme değilseniz tabiki. bir sene sonra modeli eskiyecek bir ürüne bu kadar para vermek gereksiz. bu yorumu 30k bütçe ayırıp 13k vestel tv alan birisi olarak yapıyorum.Merhaba değerli hocalarım alacağım ürünün fiyatını biraz daha arttırdık. Mini led veya oled düşünüyoruz ama oled korkutuyor yanma sorunu vs olursa diye. Ekran boyutu 55 olsa güzel olur
Öneriniz nedir peki hocambence hiç gerek yok eğer bir gurme değilseniz tabiki. bir sene sonra modeli eskiyecek bir ürüne bu kadar para vermek gereksiz. bu yorumu 30k bütçe ayırıp 13k vestel tv alan birisi olarak yapıyorum.
beklentilerini söylersen daha iyi yardımcı oluruz. ne için kullanacaksın izleme mesafesi oturma şekli vs vsÖneriniz nedir peki hocam
@İlteriş Yılmaz emojilere imza emojisi de koymalısın artık25K bütçedeki Oled demek, standart panelleri Oled demektir ki yine karşımıza ömür sorunu çıkar.
Oysa ki tft lcd sınıfında 55PML9507 yi indirim koşturup 25K ya alabilirsiniz mesela (Şu an 27K) (Philips ssh kısmına karışmıyorum)
Yine aynı koşullarla 55QN85 de düşünülebilir. (Şu an 28K)
Bu Bütçe ile alacağınız Oled ancak Vestel olabilir ve bana göre 3 yıl garantili bir vestel oled 20.000tl ye satın almak mantıklı da olabilir.
Evet bunu epsrili bir il ile anlatan imza emojisi mantıklı sevgili @İlteriş Yılmaz@İlteriş Yılmaz emojilere imza emojisi de koymalısın artık![]()
Şöyle anlatayım çoğunlukla televizyon da film ve bilgisayar hikaye oyunu oynayacağım bu sebepten ötürü görüntü kalitesi çok iyi olsun izlerken oha demek istiyorum ? oyun performansı için de hdmı 2.1 ve Freeysnc Premium olmak zorunda tabikibeklentilerini söylersen daha iyi yardımcı oluruz. ne için kullanacaksın izleme mesafesi oturma şekli vs vs
bu konu beni aşar. seni bir üstüme bağlıyorum lütfen hatta kalınŞöyle anlatayım çoğunlukla televizyon da film ve bilgisayar hikaye oyunu oynayacağım bu sebepten ötürü görüntü kalitesi çok iyi olsun izlerken oha demek istiyorum ? oyun performansı için de hdmı 2.1 ve Freeysnc Premium olmak zorunda tabiki
Değerli hocam 55QN85 stok bulamadım ve hocam 55PML9507 VS 55QN85 hangisini tercih etmeliyim görüntü de güzel olması film izlerken vaybeee demek için25K bütçedeki Oled demek, standart panelleri Oled demektir ki yine karşımıza ömür sorunu çıkar.
Oysa ki tft lcd sınıfında 55PML9507 yi indirim koşturup 25K ya alabilirsiniz mesela (Şu an 27K) (Philips ssh kısmına karışmıyorum)
Yine aynı koşullarla 55QN85 de düşünülebilir. (Şu an 28K)
Bu Bütçe ile alacağınız Oled ancak Vestel olabilir ve bana göre 3 yıl garantili bir vestel oled 20.000tl ye satın almak mantıklı da olabilir.
Benim tercihim servis durumdan Samsung derim ips panel aynı zamanda eğer yandan izleme durumunuz varsa avantajını görürsünüz.Değerli hocam 55QN85 stok bulamadım ve hocam 55PML9507 VS 55QN85 hangisini tercih etmeliyim görüntü de güzel olması film izlerken vaybeee demek için
Peki almışken 50QN90 Modelini almak daha mantıklı olmaz mı daha almışken. Oda galiba IPS panel sanırsamBenim tercihim servis durumdan Samsung derim ips panel aynı zamanda eğer yandan izleme durumunuz varsa avantajını görürsünüz.
50QN90b VA paneldir. 55qn85b modelinde 720 local diming zone varken 50qn90b de 448 tane. QN90B nin öne çıkan özelliği parlaklık nit değeri daha yüksek.Peki almışken 50QN90 Modelini almak daha mantıklı olmaz mı daha almışken. Oda galiba IPS panel sanırsam
Peki daha canlı renkler için hangisini tercih etmeliyim50QN90b VA paneldir. 55qn85b modelinde 720 local diming zone varken 50qn90b de 448 tane. QN90B nin öne çıkan özelliği parlaklık nit değeri daha yüksek.
Yandan bakma durumu varsa IPS olan q85bPeki daha canlı renkler için hangisini tercih etmeliyim
Teşekkür ederim tekrardanYandan bakma durumu varsa IPS olan q85b
Rica ederim yardımcı olmak için buradayızTeşekkür ederim tekrardan
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.