- Bütçe
- 30-35K (Max zorlanmış bütçe, aşağısı güzel olur)
- Marka Model Bilgisi
- ?
Geçen sezon konu açmıştım ama tam netleştiremedik. Yaz için şimdiden taktırmak istiyorum. @Adem Helvacı yardımlarını bekliyorum. Tüm detayları yazıyorum.
Ön Bilgiler:
Şanlıurfa
Dükkan Üstü 1.Kat
Bina 2 Yıllık İzolasyon var(Orta diyelim)
Pencereler Çift Cam
Soğutmada kullanılacak.
Beklentiler ve Detaylar:
Oturma odamda Kaira 12K kullanıyorum ancak sıcaklar bastırınca oda içinde 4+ kişi olunca soğutamıyor. Mutfağın ısı faktörü fazla olduğundan buraya da 12K yetmeyebilir veyahut üst segment seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
WiFi özelliğini çok kullanıyorum, olmasını isterim.
Daikin bayisinde Dayım çalışıyor. Bu nedenle bi nebze ucuza alabilirim, servisine de nazımız geçiyor. Kairanın montajında memnun kaldım. Vakum vs yapıldı. Daikin’ın baktığı ürün grupları önceliğim.
Şanlıurfa sıcağı malum, iyi bir markanın 12BTU’su yeter mi yoksa Kaira gibi markalardan 18BTU mu almalıyım? (Kairanın dış ünitesi sesli bu negatifliği de var.)
Mutfak Metraj Bilgileri:
Aşağıda fotoğrafı paylaştım.
Uzunluk: 630
Genişlik: 300
Yükseklik:300
Sağ ileri çapraz: Doğu
Sol ileri Çapraz: Kuzey
Ön Bilgiler:
Şanlıurfa
Dükkan Üstü 1.Kat
Bina 2 Yıllık İzolasyon var(Orta diyelim)
Pencereler Çift Cam
Soğutmada kullanılacak.
Beklentiler ve Detaylar:
Oturma odamda Kaira 12K kullanıyorum ancak sıcaklar bastırınca oda içinde 4+ kişi olunca soğutamıyor. Mutfağın ısı faktörü fazla olduğundan buraya da 12K yetmeyebilir veyahut üst segment seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
WiFi özelliğini çok kullanıyorum, olmasını isterim.
Daikin bayisinde Dayım çalışıyor. Bu nedenle bi nebze ucuza alabilirim, servisine de nazımız geçiyor. Kairanın montajında memnun kaldım. Vakum vs yapıldı. Daikin’ın baktığı ürün grupları önceliğim.
Şanlıurfa sıcağı malum, iyi bir markanın 12BTU’su yeter mi yoksa Kaira gibi markalardan 18BTU mu almalıyım? (Kairanın dış ünitesi sesli bu negatifliği de var.)
Mutfak Metraj Bilgileri:
Aşağıda fotoğrafı paylaştım.
Uzunluk: 630
Genişlik: 300
Yükseklik:300
Sağ ileri çapraz: Doğu

Sol ileri Çapraz: Kuzey