Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

NeoQled ve Qled arasında ki fark nedir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Qledde renk canlılığı sağlayan quantum bir katman kullanılırken, Neo Qledde arkadan aydınlatma led sayısı artırılıp mini led kullanılıyor. Bunun sonucunda her bir ledin aydınlatma sağladığı alan küçülüyor ve karanlık sahnelerde daha keskin bir siyahlık sağlanarak OLED lere nispeten yakın bir deneyim sunuyor kontrast anlamında. Normal qledlerde arkada 8-12-16 led bulunuyor, haliyle karanlık sahnelerde siyahı yeteri kadar iyi veremiyor. İmkanınız varsa neo qled kesinlikle benim görüşüm.

Qledde renk canlılığı sağlayan quantum bir katman kullanılırken, Neo Qledde arkadan aydınlatma led sayısı artırılıp mini led kullanılıyor. Bunun sonucunda her bir ledin aydınlatma sağladığı alan küçülüyor ve karanlık sahnelerde daha keskin bir siyahlık sağlanarak OLED lere nispeten yakın bir deneyim sunuyor kontrast anlamında. Normal qledlerde arkada 8-12-16 led bulunuyor, haliyle karanlık sahnelerde siyahı yeteri kadar iyi veremiyor. İmkanınız varsa neo qled kesinlikle benim görüşüm.
Teşekkürler

@Adem Helvacı abim canım abim videolarını izledim ama iyice kafam karıştı yani parayı ver kurtul dediğim üst segment tvler de bile kötü yorum veya özellik gözüme çarpıyor.
Valla güzel kardeşim amacımız bu olmasa da sektörün durumu bu ne yazık ki.

Dİkkat ederseniz bir handikap içerisinde kim kime ne satabilirse durumu var firmalar arasında.

Sizlere sürekli en mükemmelleri, en cafcaflıları vaat eden firmaların SSH durumlarına bir bakıyorsunuz neredeyse hepsi rezalet.

Düşünn ki beyaz eşya sektöründe MIELE diye , dünyada diyorum bakın dünyada değer sahibi bir markanın bizim ülkemizdeki temsil şeklinde müşteri hizmetlerine 30 dakikada bağlanamıyorsunuz. Gören de zanneder ki millr 120.000tl lik Miele buzdolabı almak için kapılarını yıktı bunların.

Ürünlerin teknolojik anlamdaki dile getirdiğimiz kötülükleri haricinde hakikaten SSH anlamında da bir çok marka rezil durumdalar.

Ver parayı al tv yi geç, 5 sene sonra yenisine nasılsa yine bakacaksın diyebilirim bak gönül rahatlığı ile.

Var olun gerçekten, o kadar mutlu oluyorum ki şu forumda bazı soruların cevap bulması için bizim olmamıza gerek olmadığını gördüğüme :ok

Valla güzel kardeşim amacımız bu olmasa da sektörün durumu bu ne yazık ki.

Dİkkat ederseniz bir handikap içerisinde kim kime ne satabilirse durumu var firmalar arasında.

Sizlere sürekli en mükemmelleri, en cafcaflıları vaat eden firmaların SSH durumlarına bir bakıyorsunuz neredeyse hepsi rezalet.

Düşünn ki beyaz eşya sektöründe MIELE diye , dünyada diyorum bakın dünyada değer sahibi bir markanın bizim ülkemizdeki temsil şeklinde müşteri hizmetlerine 30 dakikada bağlanamıyorsunuz. Gören de zanneder ki millr 120.000tl lik Miele buzdolabı almak için kapılarını yıktı bunların.

Ürünlerin teknolojik anlamdaki dile getirdiğimiz kötülükleri haricinde hakikaten SSH anlamında da bir çok marka rezil durumdalar.

Ver parayı al tv yi geç, 5 sene sonra yenisine nasılsa yine bakacaksın diyebilirim bak gönül rahatlığı ile.
Yani diyorsunuz ki hocam ister 50 bin ister 100 binlik bı malzeme alın 5 bilemedin ortalama 7 yıl sonra yenisine bakacaksın o zaman bende kendi kendime acizene diyorum yani ne gerek var ozmaan 30 bin TL yi 5 yıla baglayip bir televizyon alıyorsun oyleyse ekonomik paket alalım arkamıza yaslanalim diyorum bu seferde 10 bin liralık televizyon kalitesini 30 binde bulamıyoruz ne garip bir iş bu

Yani diyorsunuz ki hocam ister 50 bin ister 100 binlik bı malzeme alın 5 bilemedin ortalama 7 yıl sonra yenisine bakacaksın o zaman bende kendi kendime acizene diyorum yani ne gerek var ozmaan 30 bin TL yi 5 yıla baglayip bir televizyon alıyorsun oyleyse ekonomik paket alalım arkamıza yaslanalim diyorum bu seferde 10 bin liralık televizyon kalitesini 30 binde bulamıyoruz ne garip bir iş bu
Amaç o hocam :)

Kapitalist sistem şu dünyada kusursuz işleyen tek sistem çünkü en büyük yatırımona yapılıyor :)

O nedenle BÜYÜK MARKAAAAA SONYYYYY falan ben (kişisel tercihimdir) hiç umursamam, o kadar para vereceğime alırım bir samsung derim, haaa samsungun verebileceğini bana TCL veriyorsa onu alır geçerim. Daha da umursamaz bir karakterim varsa Toshiba alırım hiçolmazsa 3 yıl garantili derim, 5 yıl sonra çöpe atsam verdiğim paraya acımam sanki tv kiralamış gibi olurum.

Televizyon değil mi abi bu , verebileceği işte :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri