Adem Bey Merhabalar Onvo OV43F800 model tv aldım ancak onvo kurulum konusunda sıkıntı çıkarıyor 380tl kurulum ücreti istiyor 50 inç altı tvlerde kurulum ücretliymiş eğer kutudan kırık çıkarsa hiç bi şekilde bunu kabul etmeyeceklermiş 380 lira verirsek ancak kırık paneli gönderdikkerini kabul edeceklermiş ben sizin incelemenizi izleyip fp ürünü diye onvo tercih ettim ancak lütfen mağduriyetimi duyurun küstahça bütün yasal haklarınızı kullanmakta özgürsünüz diyor hanımefendi birde mübarek günde sinirlerim bozuldu kutusunu açmadan tv den soğudum
Firmalara istediğimizi söyleyelim, onların da kendilerince haklı gerekçeleri ile reddettikleri uygulamalar var.
Halbuki Sn. Gökçe ile kendi toplantılarında bu konuyu görüştüm, kendisi de yasal olarak tüketicinin önünde engel olmadığını ancak panel kırık çıkma durumlarında ciddi sorunlar yaşadılarını beyan etti.
Bakınız ben daha foruma gelmeden 10 dakika önce bugünün son raporunu yazdım, X markası hakkında bir şikayet var, Vatandaş 43'' v satın alıyor Y mağazasından, evde kendisi açıyor, panel kırık çıkıyor, X markası diyor ki ''Elektronik ürünlerde garanti süreci ancak ürünün kutusunun açılmaması durumunda geçerlidir, Ürünün kutusu ancak yetkili servis tarafından açıldığında ve cihaz kurulumu yetkili servis tarafından yapıldığında garanti kapsamında değerlendirilir''
Bakınız gidin araştırın, istediğiniz Hukukçuya sorun, Hiçbir Yasa ve Yönetmelikte bu şekilde bir bilgi bulamazsınız çünkü YOK.
Bu dosyanın teknik görüş raporunu kendi ellerimle yazdım ve tüketici talebinin kabul edilmesi gerektiği yönde haklı teknik gerekçelerim yanı sıra tüm dayanaklarımın Kanun amddelerini raporuma ekledim. Peki savunma yazan bu X markasının üreticisi bu satırları nereden güç alıp yazıyor sizce?
Çünkü Yaptırım yok. Yani bariz şekilde yalan söyleyen bir firmaya herhangi bir yaptırım yok, bu savunmayı yazan Hukuk servisinin de bana göre utanması yok.
Bunun takibini açıktan da yapacağım. Ben dosyanı kabul ettim, Heyetteki arkadaşlarıma sunacağım ve imzalayacaklarına da eminim, bakacağım firma bu kararı mahkemeye taşıyacak mı ve sayın Hakim bu konuda firmanın ucuz A4 kopyala Yapıştır savunmasını mı yoksa benim hem teknik hem de Hukuki dayanaklara kurulmuş karar yazımı mı haklı bulacak.
İlk planda ben de Hukuki yol buna işaret ettiği için mecburen dosyaya RET yazacağım diye düşünürken buldum bir yol ve oradan ilerledim.
Biraz dolaylı oldu farkındayım fakat önemli başlıklar bunlar.
Bir tüketicinin kendi televizyonunu kendisi kurması kadar doğal ve Yasal bir durum yok. Fakat burada şu konu var tüketiciler tarafından çok usistimal edildiğini bildiğim.
Bakınız yılların ustası yetkili servisler dahi montaj esnasında panel kırabiliyorlar. Bir televizyonun kutusundan nasıl çıkartılması gerektiğini bilmeyen o kadar çok insanın kırdığı o kadar çok paneli biliyorum ki, firmalar haklı olarak bunun sorumluluğunıu üstlenmek istemiyor.
Sizin derdiniz kurulum değil, sizin derdiniz ürünün sağlam çıkıp çıkmaması. Ben de arkadaşlarım gibi Video kaydı eşliğinde televizyonunuzu açabileceğinizi yazarım size ancak olası bir sorun durumunda tek yolunuz Devletten Hakkınızı istemek ve bunun da ceremesi kabaca 6 ay.
Yani sizin sunduğunuz bu KESİNTİSİZ video kaydı delil olarak kabul edilir ve siz hakkınızı alırsınız bunda sorun yok. Ancak süre konusunda kimsenin elinden birşey gelmez.
Burada ben kim haklı kim haksız kısmında değilim zira Ülkemizin genel koşullarına bakıyorsunuz bir esnafın ayakta durması artık mucizelere bağlı kalır hale gelmiş.
Siz haklısınız, bu kadar para vermek istemiyorsunuz.
Servis haklı, masraflarını çıkartabilmek ve para kazanmak istiyor.
Firma haklı, siz kaynaklı bir hasarın bedelini ödemek istemiyor.