Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO OV50500 50 INC TV

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

KERİM07ALANYA

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem abiciğim nasılsın saygılar sunarım,

ONVO OV50500 50 INC 2023 TV

Hakkında bilgi verebilir misin

7200 lira ya TAHTAKALE SPOT'TA satılıyor şu an,benim bütçem de bu kadar zaten

fiyatına göre çok iyi fiyat performans ürünü gibi duruyor.

Ana kart/işlemci/Ram/ses kalitesi ses seviyesi en önemlisi COF sayısı hakkında bilgi verebilir misin Bir de ONVO servis hizmeti iyi midir acaba abiciğim bir sıkıntı olduğunda arkasında duruyorlar mı tv değişim veya sorunsuz tamir yapıyorlar mı şimdiden çok teşekkür ederim saygılar iyi çalışmalar.

WebOS nasıl bir sistemdir çok merak ediyorum aslında. Kullananlar dandik androidlerden (ov50350 gibi) iyi, akıcı sorun çıkarmıyor diyor.

Aslında bu weboslar ile LG nin webosları arasına fark var fakat bir L3 L1 arasındaki gibi rahatsız edici değil.
Webos'lara ne kadar destek gelecek o da şüpheli. LG haricindeki bazı markalar da webos kullanıyor evet ama daha yeni, LG kendine verdiği desteği bu yazılım sattığı firmalara da verecek mi ? Yoksa 3 yıl sonra Youtube Netflix uygulamaları güncel olmadığı için çalışmayan bir TV'ye mi dönüşecek. Bu konuda muhtemelen kullanıcısını üzmeyecektir. E bakınca linux tabanlı smart tv'lerden daha bir güzel çalışıyor. Hatta Wisdom share ve benzeri ürünlerden de daha iyi çalışıyor. Kullanıcısı da memnun. Android'in uygulama kurma bolluğunu aramayanlar için kesinlikle tercih edilebilir.

E şimdi madem öyle alın full androidli 50f900 50f950 onu kullanın diyenler olur. Yani bence android, tv'de o kadar da aman aman güzel değil. Sadece telefonla aynı sistemi kullanması ve tabi her cinsten tv apk'ları yükleme özgürlüğü. Yoksa Netflix, Exxen, Bein Connect aboneliği olup hepsini yasal bir şekilde izleyen için WebOS iki cins androide göre daha kullanışlı daha avantajlı.

Webos'lara ne kadar destek gelecek o da şüpheli. LG haricindeki bazı markalar da webos kullanıyor evet ama daha yeni, LG kendine verdiği desteği bu yazılım sattığı firmalara da verecek mi ? Yoksa 3 yıl sonra Youtube Netflix uygulamaları güncel olmadığı için çalışmayan bir TV'ye mi dönüşecek. Bu konuda muhtemelen kullanıcısını üzmeyecektir. E bakınca linux tabanlı smart tv'lerden daha bir güzel çalışıyor. Hatta Wisdom share ve benzeri ürünlerden de daha iyi çalışıyor. Kullanıcısı da memnun. Android'in uygulama kurma bolluğunu aramayanlar için kesinlikle tercih edilebilir.

E şimdi madem öyle alın full androidli 50f900 50f950 onu kullanın diyenler olur. Yani bence android, tv'de o kadar da aman aman güzel değil. Sadece telefonla aynı sistemi kullanması ve tabi her cinsten tv apk'ları yükleme özgürlüğü. Yoksa Netflix, Exxen, Bein Connect aboneliği olup hepsini yasal bir şekilde izleyen için WebOS iki cins androide göre daha kullanışlı daha avantajlı.
Yahu ''Hay ağzın bal yesin'' diyeceğim durum.
TV işletim sistemi başka bir şey benim gözümde.
Google TV işletim sistemi dahi olsa ben ''tamam'' demeye başlıyor olsam da halen tam anlamı ile içime sindiremiyorum.

Evimdeki Tizen, teste gelen ürünlerdeki Webos çok ayrı bir şey benim için.

Destek konusuna gelirsek.

Alt segment için LG şimdiden bir arayüz farkına gitme kararı dahi aldı zira insanlarda ''Aha aynı LG lan, ne gerek var gidip LG almaya'' demeye başlayınca buna önlem almaları gerekti.

Aşırı haksız da sayılmazlar çünkü LG nin içini söküyorsunuz ''Buyrun cenaze namazına'' diyecek paneller çıkıyor içinden.

Eee adam ha Weboslu Çin panelli LG almış, ha Weboslu Çin panelli Onvo almış bir şey fark etmiyor ki artık onun için.

Servis desen LG yi Onvodan üstün kılacak bir politikaları da yok.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri