Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet öyle servisin kendi garantisi.Servis kendisi yapıyor ve çok para da değil bence alınır.
Yok geçmedi daha 2 hafta olduMontaj tarihi üzerinden 90 gün geçti mi?
Yok geçmedi daha 2 hafta oldu
Onu istedim atacağım.Garanti'nin kapsamı nedir? Açıkçası ben şüphe ile yaklaşıyorum. 2 yıllık yasal garantiyi aynen uzatıyorsa eyvallah. Ama sigorta misali bir şey ise, 5. senede ürün arızalanınca onarmak yenisini vermek yerine fatura bedelini aynen iade edip sıyrılacaklarsa kalsın.
Şartları sözleşmeyi pdf olarak koysunlar da görelim.![]()
Şartlarda belirtildiği gibi sertifika teslim edildi mi yoksa paylaştıgınız Teknik Servis Arıza Formu'mu sertifika yerine geçmekte? Ayrıca SMS 'de geldi mi?Ekli dosyayı görüntüle 12670
Ayrıca şartlar da aynı normal garanti olarak devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 12671
Ben satın aldım ayriyeten bankadan taksit yaptım.
SMS geldi. Teknik servis formu geçiyormuş. Ayrıca belgeyi de atacaklar. Ödeme alındısı da attılar.Şartlarda belirtildiği gibi sertifika teslim edildi mi yoksa paylaştıgınız Teknik Servis Arıza Formu'mu sertifika yerine geçmekte? Ayrıca SMS 'de geldi mi?
Tamamdır. Montaj tarihli ve ek garanti ile ilgili verdikleri dijital belgelerin yazıcıdan çıktısını da alıp saklamanızı da öneririm. Hayırlı olsun yeniden.SMS geldi. Teknik servis formu geçiyormuş. Ayrıca belgeyi de atacaklar. Ödeme alındısı da attılar.
Onlar da evrakları garanti belgesi ile beraber saklamam gerektiğini ısrarla söylediler. Yazdırıp koydum.Tamamdır. Montaj tarihli ve ek garanti ile ilgili verdikleri dijital belgelerin yazıcıdan çıktısını da alıp saklamanızı da öneririm. Hayırlı olsun yeniden.
Tamam ya bildiğimiz beyaz eşyacıların ek garantisi. Kasko felan değil. Hayırlı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 12670
Ayrıca şartlar da aynı normal garanti olarak devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 12671
Ben satın aldım ayriyeten bankadan taksit yaptım.
Teşekkür ederim. Fakat gördüğüm kadarıyla forumda böyle bir başlık yok. Büyük ekran onvo tv alanlar mutlaka almalı bence. 5 sene garanti şuan lg gibi samsung gibi markalarda yok. Bilgime göre koç grubu tv ürünlerinde de yok.Tamam ya bildiğimiz beyaz eşyacıların ek garantisi. Kasko felan değil. Hayırlı olsun.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.