Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Oto lastik pompası

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kullanıcı adı

Meraklı
Yeni Üye
Selamlar
Yaz geliyor geldi.tatiller,uzun yollar başlar.
Araç için lastik pompası bakıyordum ilk önce michelin 12264 baktım ama arkadaşta vardı bozuldu deyince vazgeçtim.sonra osram tyreinflate 450 baktım gayet makul duruyordu.daha sonra nerden aklıma geldiyse birde akü starterde bulunsun diye araştırırken hem pompa hem starter ikisi bir aradalar gözüme çarptı ama hiç bilindik bir marka yok hep çinde yaptırılıp üzerine kendi markası basılmış cihazlar.sonuçta bu gibi cihazlarda kullandıkları pile güvenmem bir zaman sonra şarj tutmamaya başlarlar.ikisi bir aradadan vazgeçip düzgün bir pompa bakarken bosch easypump denk geldim.fiyatıda makul 2200 civarı.aslında hem pilli hemde pili bitsede çakmaklığa takılıp kullanılabilen bir model olsa iyi olurdu.bu fiyat aralığınıda geçmek istemiyorum.yoksa einhallın bir modeli var ama pili ayrı alınıyor şarjlı matkaplar gibi ve 4000 lirayı geçiyor.önerileriniz varsa sevinirim.belkide şarjlı alma gerek yok diyenler,öneriler olur.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar
Araç için lastik pompası bakıyordum ilk önce michelin 12264 baktım ama arkadaşta vardı bozuldu deyince vazgeçtim.sonra osram tyreinflate 450 baktım gayet makul duruyordu.daha sonra nerden aklıma geldiyse birde akü starterde bulunsun diye araştırırken hem pompa hem starter ikisi bir aradalar gözüme çarptı ama hiç bilindik bir marka yok hep çinde yaptırılıp üzerine kendi markası basılmış cihazlar.sonuçta bu gibi cihazlarda kullandıkları pile güvenmem bir zaman sonra şarj tutmamaya başlarlar.ikisi bir aradadan vazgeçip düzgün bir pompa bakarken bosch easypump denk geldim.fiyatıda makul 2200 civarı.aslında hem pilli hemde pili bitsede çakmaklığa takılıp kullanılabilen bir model olsa iyi olurdu.bu fiyat aralığınıda geçmek istemiyorum.yoksa einhallın bir modeli var ama pili ayrı alınıyor şarjlı matkaplar gibi ve 4000 lirayı geçiyor.önerileriniz varsa sevinirim.belkide şarjlı alma gerek yok diyenler,öneriler olur.
Teşekkürler.
bu ürüne de bakabilirsiniz

bu ürüne de bakabilirsiniz
İşin doğrusu bakmadığım cihaz kalmadı bunuda biliyorum ama mesela bir sorun olsa tamir için gidecek bir yer yok bu cihaz için.youtube bir sürü video var ama hep tanıtım,uzun kullanım deneyimi az.yurtiçi ve yurtdışı (aliexpress) bakmadığım görmediğim cihaz yok.bana biraz kullanıcı deneyimi lazım sanırım.mesela michelin iyi bir marka ama arkadaş bozuldu deyince vazgeçtim gibi.

İşin doğrusu bakmadığım cihaz kalmadı bunuda biliyorum ama mesela bir sorun olsa tamir için gidecek bir yer yok bu cihaz için.youtube bir sürü video var ama hep tanıtım,uzun kullanım deneyimi az.yurtiçi ve yurtdışı (aliexpress) bakmadığım görmediğim cihaz yok.bana biraz kullanıcı deneyimi lazım sanırım.mesela michelin iyi bir marka ama arkadaş bozuldu deyince vazgeçtim gibi.
dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sistem yok 2 yıl içinde sorun olursa gödereceksin servise alınan herşeyi alıp uzun yıllar kullanıla da bilrisiniz 2 yıl sonun da arıza da çıkarabilir michelinin öyle bir ürünü olduğundan belki michelinin haberi bile yoktur.

dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sistem yok 2 yıl içinde sorun olursa gödereceksin servise alınan herşeyi alıp uzun yıllar kullanıla da bilrisiniz 2 yıl sonun da arıza da çıkarabilir michelinin öyle bir ürünü olduğundan belki michelinin haberi bile yoktur.
Mutlaka öyle ama servisle servisin yeriyle çokta uğraşmak istemem.ürünün arkasında durmayan çok firma var.
Michelin pompa çok yaygın dünyada haberi vardır firmanın böyle bir cihaz sattıklarından.
belkide benim arkadaş zorladı bozdu o da olabilir.
Xiaomi pompanın hortum kısmı malzemesini beğenmiyordum.siz söyleyince sonradan farkettim önerdiğiniz cihaz mijia 2 yani yeni çıkan modeli görmemiştim gayet güzel siboba takılan bölüm klipsli kilitli ama hortum yine aynı değişmemiş.fiyatı biraz yüksek yoksa düşünülebilirdi aslında
Mesela biri x marka bir tv alır bozulur ve uğraşır ve bir forumda derki x markadan bir daha birşey almam aldırmam vb ben bunlara dikkat ederim.(gerçi bu kafayla alıcak marka bulamayız sonunda)
Alışveriş sitelerindeki yorumların zaten çoğu tırt %90 kargo ve paketlemeyle ilgili.geriye forumlar kalıyor.belki birazdan biri diyecek ki bosch easypump kullandım siboba vidalanan kısım dandik yapılmış hemen diş kaptırdı vb vazgeçirecek beni.

xiaomi daha bilinir marka oldugu çin önerdim bana sorarsanız lastik patlayınca yedek lastik takmalı havalarını da yola cıkmadan kontrol edip benzilikte basmalı ya da sigorta, kaskoya biraz fazla verip yol destek yardımını almalı. Ama siz pompayı ben heryerde kullanırım diyorsanız alabilirsiniz

Bende 10 senedir çalışan bir Black & Decker ASI500 var. Mükemmel bir cihaz değil ama belli ki uzun ömürlü.

xiaomi daha bilinir marka oldugu çin önerdim bana sorarsanız lastik patlayınca yedek lastik takmalı havalarını da yola cıkmadan kontrol edip benzilikte basmalı ya da sigorta, kaskoya biraz fazla verip yol destek yardımını almalı. Ama siz pompayı ben heryerde kullanırım diyorsanız alabili
Hocam 2014 yılında gece şirket aracıyla bodrumdan istanbula dönerken (bagaj arka koltuk ön koltuk full dolu)
Tamda bafa gölünde lastik patladı.bagajı boşaltmanın yedek lastiğe falan erişmenin imkanı yok.oyle bir yerki yolda ışık yok zifiri karanlık.patronu aradım yapacak bişey yok lastiği parçalıyorum bir benzinliğe varana kadar böyle gideceğim dedim yavaş yavaş.dönüncede ilk iş pompa almak olmuştu.aldım ama bir dahada lazım olmadı 😁 sonrada 2022de o firmadan ayrılmıştım.pompa orda kaldı.
Geçen aklıma geldi tekrar araştırayım dedim kendi aracım için şarjlıları çıkmış o zamanlar yoktu.

Bende şöyle bir cihaz var. Yaşadığım yerde elektrik 110 volt olduğu için benim işime yarıyor, Türkiye'de şarj etmesi vs. sıkıntı olur. Fakat bu makine çok büyük. Sürekli bagajda tutamıyorum. O yüzden size önerim daha küçük bir cihaz almanız.
Babama Çin'den isimsiz bir akü takviye cihazı/powerbank aldım. Çok adi duruyor dışarıdan, ama iki kere kullandı daha bir sorun yaşamadı.

Yalnızca kompresör istiyorsanız kablolu almanızı öneririm. Kablosu uzun olduğu sürece işinizi görecektir. Michelin gibi büyük markalar bu tarz "küçük" ürünleri genelde başkalarına ürettiriyorlar. Kalitesini bilmiyorum tabi. Ama maalesef bu cihazlar "kullan-at" tarzında üretiliyor, bozulduğu zaman servis desteği almanız zor.
Bosch ve Einhell farklı olabilir, gerçekten uzun ömürlü bir ürün istiyorsanız bunlar daha iyi olabilir. Einhell'in üstüne akü takılabilen cihazını araştırmadım ama özellikle evinize akülü matkap vs. alacaksanız mantıklı olabilir, bir aküyle ikisini de kullanabilirsiniz.

Bir de bu kompresörler güçlü olmuyorlar genelde. Hava basması uzun sürüyor bu bir, ikincisi de motoru doğal olarak ısınıyor. Eğer uzun yola çıkacaksanız yine en iyi opsiyon havaları bir benzin istasyonunda kontrol etmek. Bu kompresörü de acil durumlar için bagajda tutmak.
Bu konuyu görmem iyi oldu, benim de ufak bir kompresör almam lazım.

Bende şöyle bir cihaz var. Yaşadığım yerde elektrik 110 volt olduğu için benim işime yarıyor, Türkiye'de şarj etmesi vs. sıkıntı olur. Fakat bu makine çok büyük. Sürekli bagajda tutamıyorum. O yüzden size önerim daha küçük bir cihaz almanız.
Babama Çin'den isimsiz bir akü takviye cihazı/powerbank aldım. Çok adi duruyor dışarıdan, ama iki kere kullandı daha bir sorun yaşamadı.

Yalnızca kompresör istiyorsanız kablolu almanızı öneririm. Kablosu uzun olduğu sürece işinizi görecektir. Michelin gibi büyük markalar bu tarz "küçük" ürünleri genelde başkalarına ürettiriyorlar. Kalitesini bilmiyorum tabi. Ama maalesef bu cihazlar "kullan-at" tarzında üretiliyor, bozulduğu zaman servis desteği almanız zor.
Bosch ve Einhell farklı olabilir, gerçekten uzun ömürlü bir ürün istiyorsanız bunlar daha iyi olabilir. Einhell'in üstüne akü takılabilen cihazını araştırmadım ama özellikle evinize akülü matkap vs. alacaksanız mantıklı olabilir, bir aküyle ikisini de kullanabilirsiniz.

Bir de bu kompresörler güçlü olmuyorlar genelde. Hava basması uzun sürüyor bu bir, ikincisi de motoru doğal olarak ısınıyor. Eğer uzun yola çıkacaksanız yine en iyi opsiyon havaları bir benzin istasyonunda kontrol etmek. Bu kompresörü de acil durumlar için bagajda tutmak.
Bu konuyu görmem iyi oldu, benim de ufak bir kompresör almam lazım.
Hocam zaten amaç uzun yolda lastik patlaması durumunda şişirip en yakın benzinciye devam etmek.yukarda başıma geleni anlattım bu gibi durumlar için.ha lastik yarılırsa ona zaten yapacak bişey yok.osram tyreinflate kablolu serisi için tek tükte olsa sigorta attırıyor deniyor.paketten gerçi yedek sigorta çıkıyormuş.ufak bir bilgi olsun.

Hocam Türkiyedeyseniz cidden hiç ihtiyaç duymamıştım böyle bir alete, adım başı benzinlik var. Zaten patlama durumunda tavsiyem hızlı tamir köpüklerinden bir kutu alın bagajda dursun, en yakın lastikçiye kadar iş görür. İllaki almak istiyorsanız geçenlerde şirket aracı için aşağıdaki ürünü kullandım cidden güçlü hızlı ve kaliteli bir ürün. Bulabilirseniz tavsiye ederim.

Hocam Türkiyedeyseniz cidden hiç ihtiyaç duymamıştım böyle bir alete, adım başı benzinlik var. Zaten patlama durumunda tavsiyem hızlı tamir köpüklerinden bir kutu alın bagajda dursun, en yakın lastikçiye kadar iş görür. İllaki almak istiyorsanız geçenlerde şirket aracı için aşağıdaki ürünü kullandım cidden güçlü hızlı ve kaliteli bir ürün. Bulabilirseniz tavsiye ederim.

Türkiye'de alıştıktan sonra benzinliklerde bedava hava-su olmaması ne kadar garip geliyor değil mi?

Bim'de, A101'de zaman zaman satılan hava kompresörünün nesi var. Ben yıllardır kullanıyorum. Hiç bozulmadı. Takıyorum çakmaklığa. Şişiriyorum. Analog saati de var üzerinde. Markası yanılmıyorsam Piranha. Kablosu da uzun. Taaa arka tekerlere bile rahat yetişiyor. Zamanında 69,00 TL'ye almıştım.

Benimkinin tek kötülüğü var. Teker sibopuna takılan yer vidalı. Elle tutup bastırmalı olanı tercih ederdim.

Ekli dosyalar

• Piranha.jpg
    Piranha.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 1
Türkiye'de alıştıktan sonra benzinliklerde bedava hava-su olmaması ne kadar garip geliyor değil mi?
Geçen Cosco’ya gittim tatil diye hava makinalarınıda kilitlemişler 😂 Bu arada tamam benzinlilerde parayla ama Costco’da Nitrojen bedava :) İlginç ülke cidden hastaneler bedava ama otopark paralı.

Son düzenleme:
Bim'de, A101'de zaman zaman satılan hava kompresörünün nesi var. Ben yıllardır kullanıyorum. Hiç bozulmadı. Takıyorum çakmaklığa. Şişiriyorum. Analog saati de var üzerinde. Markası yanılmıyorsam Piranha. Kablosu da uzun. Taaa arka tekerlere bile rahat yetişiyor. Zamanında 69,00 TL'ye almıştım.

Benimkinin tek kötülüğü var. Teker sibopuna takılan yer vidalı. Elle tutup bastırmalı olanı tercih ederdim.
Bende bunlardan vardı bozuldu.

Selamlar
Teşekkürler.
Bende araştırdım alacaktım vazgeçtim. En mantıklısi tamir köpüğü almak.çin malı birilerine urettiriyorlar. Bosch a kadar para vermeye değmez. Al Tamir köpüğü bagajda dursun. Bazıları sıkıyor lastikçi bile bulamıyor. İnince gel diyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri