Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Satan da a01 ?Hayret. Hiç kimse de tarih yanlış dememiş. 11 Ağustos Cuma gününe denk geliyor.
Resimdeki Otobüs Temsa Maraton.
Güzel bir çalışma olmuş. Tarih yanlış olmasaydı gerçekten satıyor mu derdim. Çünkü tekne satan bunu da satar.
Şimdi Setralara binmek kime nasip olacak? Binsen de en yenisi 5 yıllık anası ağlamış SetralarBir zamanlar çok merakım vardı otobüslere ve otobüs yolculuklarına. İnanılmaz keyif verirdi bana. Bazen bitmesin isterdim
Setra, Neoplan, SuperMAN, 0302 diye bildiğim ama meğerse O302 olduğunu yıllar sonra öğrendiğim nice güzel otobüs anılarım da yok değil hani
Bir de çift katlılar vardı, hatta 1,5 katlı diye geçenlerde mi vardı ne?
O çift katlıların üst katında en önde gitmek ne kadar büyük keyifti![]()
Ben otobüs seyahati defterimi enson Ankara'ya eğitimcinin eğitimi toplantısına gittiğimde, Firmaya yük olmayayım diye parasını cebimden ödeyip otobüsle Fethiye'ye döndüğümde kapatmıştım.Şimdi Setralara binmek kime nasip olacak? Binsen de en yenisi 5 yıllık anası ağlamış Setralar![]()
Bir zamanlar çok merakım vardı otobüslere ve otobüs yolculuklarına. İnanılmaz keyif verirdi bana. Bazen bitmesin isterdim
Setra, Neoplan, SuperMAN, 0302 diye bildiğim ama meğerse O302 olduğunu yıllar sonra öğrendiğim nice güzel otobüs anılarım da yok değil hani
Bir de çift katlılar vardı, hatta 1,5 katlı diye geçenlerde mi vardı ne?
O çift katlıların üst katında en önde gitmek ne kadar büyük keyifti![]()
Hem yeme içme, hem de gezme kısmı beni çok cezbettiYani düşününce keyifli geliyor aslında.
Yani bu ekip o otobozda olacaksa, gördüğümüz her yerde durup bir şeyler yiyip içeceksek züpper olur
Zaten uğradığımız her il ilçede otoboz nüfusu artar diye düşünüyorum![]()
Yine kahve yok allam yineKurabiye çay ben dağıtırım![]()
Hiç çift katlı otobüse binmedimBir keresinde nasıl denk geldiyse çift katlı otobüs buldum ve en önden biletimi aldım. İşin ilginci 78 kişilik koca otobüse benden başka bilet alan olmamış. Tek başıma gitmiştim ?
Al tamam al yaa halbuki içiyorum normalde ama yazarken aklıma gelmiyorHem yeme içme, hem de gezme kısmı beni çok cezbetti
Yine kahve yok allam yine
Hiç çift katlı otobüse binmedim![]()
O zaman sana hafta sonuna hemen çift katlı otobüsle İzmir yolculuğu ayarlıyorum. ?Hem yeme içme, hem de gezme kısmı beni çok cezbetti
Yine kahve yok allam yine
Hiç çift katlı otobüse binmedim![]()
Aha var mı hala? A aaa ben bundan bihaberim. Hangi firmada?O zaman sana hafta sonuna hemen çift katlı otobüsle İzmir yolculuğu ayarlıyorum. ?
Ya o çift katlı belediye otobüsleri nasıl oluyor. Üst kattaki adam o kalabalıkta aşağıya nasıl inecek inmek istediği zaman. Ayakta da yolcuların olduğunu farzediyorum.Aha var mı hala? A aaa ben bundan bihaberim. Hangi firmada?
Benim tek bildiğim İETT'nin sahil hattında çift katlı vardı. Onda da aşağıda kalmıştım![]()
Üst katta genelde ayakta duramazsın. Tavan çok basık oluyor. 2+2 koltuk var tüm kat boyunca. Minnak Harry Potter otobüsü merdiveni gibi bir de merdiveni var. Alt katta da 2+2 yerler ama ufak da bir ayakta bölgesi var. Genelde uzun sahil hattına çalışıyor. Üç beş durakta inecek insanlar da binmiyor diye düşünüyorum. Sonuçta düğmeye bassan durağa geldiğinde sen aşağı inene kadar üç durak daha gider otobüsYa o çift katlı belediye otobüsleri nasıl oluyor. Üst kattaki adam o kalabalıkta aşağıya nasıl inecek inmek istediği zaman. Ayakta da yolcuların olduğunu farzediyorum.
Bizim ülkemizde olmaz abi o benceYa o çift katlı belediye otobüsleri nasıl oluyor. Üst kattaki adam o kalabalıkta aşağıya nasıl inecek inmek istediği zaman. Ayakta da yolcuların olduğunu farzediyorum.
Aha var mı hala? A aaa ben bundan bihaberim. Hangi firmada?
Benim tek bildiğim İETT'nin sahil hattında çift katlı vardı. Onda da aşağıda kalmıştım
Ankara'da da vardı eskiden kaldırdılar hep. İETT de gördüm fotoğraflarını, reels lerini. Tabii İETT kendisi almamış özel halk otobüsü adı altında çalışıyorlar.Bizim ülkemizde olmaz abi o bence![]()
Metro'ya beni misafir ediyor olman tadımı kaçırdı açıkçası...İatanbul-Bursa-İzmir-Aydın hattında Aydın Seyahat'in bi tane var.
Metro'da var bir sürü, genelde yoğun zamanlarda çalışıyor. Mutlaka denk gelir bazı saatlerde.
Evet evet. Halk otobüsü onların hepsi. Yanlış hatırlamıyorsam Pendik-Kadıköy gibi bir güzergahı vardı, sahil yolundan gidiyor.Ankara'da da vardı eskiden kaldırdılar hep. İETT de gördüm fotoğraflarını, reels lerini. Tabii İETT kendisi almamış özel halk otobüsü adı altında çalışıyorlar.
E napalm başka bi yerde yokki. Yoksa çok da hazzetmem kendilerinden.Metro'ya beni misafir ediyor olman tadımı kaçırdı açıkçası...
Binme boşver desen daha makbule geçerdi... Tövbe estağfurullah hizmetleri var, konuşturma şimdi beniE napalm başka bi yerde yokki. Yoksa çok da hazzetmem kendilerinden.
Ya ama ama ?Binme boşver desen daha makbule geçerdi... Tövbe estağfurullah hizmetleri var, konuşturma şimdi beni![]()
Seni üzmek istemezdim ancak çift katlı için kendimi harcayamam ?Ya ama ama ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.