Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Philips 55PUS8108 vs PML9008

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

furkanx

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
27.500
Marka Model Bilgisi
Philips 55PUS8108 ve PML9008
Herkese hayırlı günler .
Ben Playstation 5 işin tv arayışına girdim .
Araştırırken vatan da Philips 55PUS8108 I 20.900 tl ye satın aldım . Tv Şuan vatan da getirecekler . Eve geldiğim de arkadaşın biri 120 hz iyi diye PML9008 önerdi . Oda Şuan 28 küsuratlı .

Kafam çok karıştı . PML9008 test vs bir şey de bulamadım . Sizce hangisi almalıyım ne önerirsiniz .
Ambiligh teknolojisini de denemem istiyorum .

Hocam PML9008 serisi mini led serisi olarak geçer. Led tvinin 2 gömlek üstü O ledin bir altı Q ledin bir üstü gibi düşünün led tvlere göre daha gerçekçi ve net görüntüsü vardır. Ayrıca PS5 için kullanacaksanız mutlaka 120hz olan tvyi tercih edin led tv alsanızda. 120 hz olmadığı sürece bir çok markanın 60hz paneli neredeyse işinizi görecek çok fark yaratmayacak bir durum gibi olur. Gece indirimlerine bakın mutlaka daha uyguna gelebilir teknoloji sitelerinde.

Hocam PML9008 serisi mini led serisi olarak geçer. Led tvinin 2 gömlek üstü O ledin bir altı Q ledin bir üstü gibi düşünün led tvlere göre daha gerçekçi ve net görüntüsü vardır. Ayrıca PS5 için kullanacaksanız mutlaka 120hz olan tvyi tercih edin led tv alsanızda. 120 hz olmadığı sürece bir çok markanın 60hz paneli neredeyse işinizi görecek çok fark yaratmayacak bir durum gibi olur. Gece indirimlerine bakın mutlaka daha uyguna gelebilir teknoloji sitelerinde.
O zaman aldığım Pus8108 i iade edeyim .
PML9008 normal de 34 bin fiyat bandın da ama Şuan acayip ucuz gibi duruyor . Artık tv aramaktan çok sıkıldım . Alayım da bitsin gitsin diyorum .

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri