Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Playstation 4 sıfır alınır mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Muddava

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
11500
Marka Model Bilgisi
Playstation 4
Herkese Merhabalar;
Mediamarkt tan sıfır playstation 4 almayı düşünüyorum içindeki yazılım versiyonu 11.00 in altındamıdır ? Kırık cihazlara oyunlar yüklenebiliyor alsam kırdırabilirmiyim ? İkinci el tertemiz olmadıktan sonra büyük risk ve sıfırla aynı fiyata satılıyor kaç yıllık cihazlar sırf kırık diye

Herkese Merhabalar;
Mediamarkt tan sıfır playstation 4 almayı düşünüyorum içindeki yazılım versiyonu 11.00 in altındamıdır ? Kırık cihazlara oyunlar yüklenebiliyor alsam kırdırabilirmiyim ? İkinci el tertemiz olmadıktan sonra büyük risk ve sıfırla aynı fiyata satılıyor kaç yıllık cihazlar sırf kırık diye
Bende seneler önce ps2 vardı kırdırmıştık ama ps4 güvenliği nasıldır kırdırılırmı bilmiyorum hocam Hocam şimdi baktım ps4 11.00 kırma videoları var
İnternette rehber var ama uzman birinden yardım alsanız daha iyi olur

Diyelim aldın kırılabilir sürüm çıktı kabaca o da CFW dediğimiz olay zaten, peki ne yapacaksın ? yani oyunlar 1080p 30 fps. 4k tv da oynayacaksan oyunlar göze batacak bilesin. Kasıyormuş gibi de gelecek bu kesin. Bu devirde ps4 almak baya büyük bir risk.

+ özel oyun kavramı da yok artık malum ps4 e çıkmış oyunların çoğu pc'e de geldi. God of war gibi bir oyun bile geldi ya pc tarafına normalde imkansız birşeydi. E şimdi hal böyleyken kırık ps4 e birton para vermek yada sıfır almak bu devirde biraz saçma kalıyor. Ha gene konsol istiyorsan bence xbox series s veya x almaya bak gamepass ile de istediğin oyunu oyna. Kırık hacklenmiş makineyle online oyun dahi oynayamazsın zaten ki o servislerin hepsi de paralı yani bedava değil. Ps3 döneminde bedavaydı yani psn hizmetleri online oyun vs ps4 de paralı bedava yok.

HAYIR ALINMAZ. 10 yıllık teknoloji. Minumum 10-11 bin TL para vereceksin. Muhtemelen 1-2 yıla da tüm destek kesilecek. Yeni oyunlar çalışmayacak.

Donanımhaber ya da benzeri platformlarda yeni gibi ps5 ler, 14-15 bin e satılıyor.

Diyelim aldın kırılabilir sürüm çıktı kabaca o da CFW dediğimiz olay zaten, peki ne yapacaksın ? yani oyunlar 1080p 30 fps. 4k tv da oynayacaksan oyunlar göze batacak bilesin. Kasıyormuş gibi de gelecek bu kesin. Bu devirde ps4 almak baya büyük bir risk.

+ özel oyun kavramı da yok artık malum ps4 e çıkmış oyunların çoğu pc'e de geldi. God of war gibi bir oyun bile geldi ya pc tarafına normalde imkansız birşeydi. E şimdi hal böyleyken kırık ps4 e birton para vermek yada sıfır almak bu devirde biraz saçma kalıyor. Ha gene konsol istiyorsan bence xbox series s veya x almaya bak gamepass ile de istediğin oyunu oyna. Kırık hacklenmiş makineyle online oyun dahi oynayamazsın zaten ki o servislerin hepsi de paralı yani bedava değil. Ps3 döneminde bedavaydı yani psn hizmetleri online oyun vs ps4 de paralı bedava yok.
Pc çok teferruatlı ve güzel bi sistem kurmak çok pahalıya mal oluyor . Televizyonum 65 inç grundig qled 1080 p de 120 hz 4k da 60 hz 15 sene önce xbox 360 elite almıştım kırdırdım 4-5 sene önce donmadan kasmadan çalışıyor oyunlar . Ps4 alırsam mediamarkttan mesela kırabilme şansım olmazmı sony türkiye garantili yazıyordu kutusunda slim cihazdı versiyonu 11 in altında olma şansı olmaz mı ? Hadi kırdık diyelim dediğiniz gibi oyun performansı çokmu farkeder sıfır cihazda ? Xbox gamepasste oyunlar ücretsiz mi ki ? Ben tüm oyunlara ücretsiz erişmek istiyorum the last of us , mafia3 , god of war , call of duty , battlefield , gta5 vs vs bunların hepsini kırılmamış cihazda oynamak için 2 konsol parası daha vermek gerekecek . Bu arada ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim

HAYIR ALINMAZ. 10 yıllık teknoloji. Minumum 10-11 bin TL para vereceksin. Muhtemelen 1-2 yıla da tüm destek kesilecek. Yeni oyunlar çalışmayacak.

Donanımhaber ya da benzeri platformlarda yeni gibi ps5 ler, 14-15 bin e satılıyor.
Öyle tabi ama ücretsiz oyun yelpazesi geniş olsun istiyorum ayrıca sıfır ürün almak istiyorum o da çok pahalıya geliyor oyunllarıyla birlikte

Öyle tabi ama ücretsiz oyun yelpazesi geniş olsun istiyorum ayrıca sıfır ürün almak istiyorum o da çok pahalıya geliyor oyunllarıyla birlikte
Benim eaplay üyeliğim mevcut. Aylık 120 tl civarı bir rakam. Bir çık oyuna erişimim mevcut. Battlefield, fc24, nfs gibi.

Onu da vermek istemiyorum diyorsanız. Mecbur ps4 alacaksanız.

Muhtemelen sürüm için, seri numarayla ilgili bir tiyo vardır. 11 ve altı olanlar şu seri numarayla başlar gibi. Oradan bilgi alıp alacağınız cihazı kontrol edebilirsiniz.

Bu arada bim de uygun fiyatlı ps4 satışı var şuan oralara da bakabilirsiniz

Pc çok teferruatlı ve güzel bi sistem kurmak çok pahalıya mal oluyor . Televizyonum 65 inç grundig qled 1080 p de 120 hz 4k da 60 hz 15 sene önce xbox 360 elite almıştım kırdırdım 4-5 sene önce donmadan kasmadan çalışıyor oyunlar . Ps4 alırsam mediamarkttan mesela kırabilme şansım olmazmı sony türkiye garantili yazıyordu kutusunda slim cihazdı versiyonu 11 in altında olma şansı olmaz mı ? Hadi kırdık diyelim dediğiniz gibi oyun performansı çokmu farkeder sıfır cihazda ? Xbox gamepasste oyunlar ücretsiz mi ki ? Ben tüm oyunlara ücretsiz erişmek istiyorum the last of us , mafia3 , god of war , call of duty , battlefield , gta5 vs vs bunların hepsini kırılmamış cihazda oynamak için 2 konsol parası daha vermek gerekecek . Bu arada ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim
Şimdi hani 20 25 liraya 1080p de çok rahat kalitesi high veya ultra da 60 fps üstü alacağın güzel sistemler toplanıyor. Veya hazır var alıyorsun bitti. İster korsan oyna ister orjinal hiç farketmiyor. Türkçe dil yamasını yap hile de yap kol da tak istediğin gibi takıl sınır yok özgürsün. Gamepasste microsoftun bütün oyunları ücretsiz. Spotify gibi düşün orada da nasıl abonelik hizmeti alıyorsun müzikler ücretsiz dinliyorsun sonuçta bu da onun oyun versiyonu. Aboneliğin olduğu sürece istediğin kadar oyna. https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games#PCgames buradan listeden bakabilirsin oyunlara. En son call of duty de geldi diye biliyorum. Ps4'ün donanım eskidi bu saatten sorna zaten yeni oyun da gelmeyecek pek. Pc de öyle değil ki ilerde ekran kartını değiş güncelle devam et yani sorun yok. Ps4 de öyle bir durum yok satıp ps5 alıcaksın mecbur. PC tarafında oyun oynamak istersen seçeneğin çok fazla. Gamepass pc içinde var bu arada illa xbox konsoluna gerekte yok. E korsan işi leb-i derya zaten o konuya girmeye bile gerek yok. İşte atıyorum rdr2 mesela türkçe yamalı korsan oynarsın. Konsolda tr yama işi bela birde üstüne ps4ün kırılamayan sürüm çıkarsa ekstra bela iade de etmekte sorun yaşarsın vs. hadi kırdın oyun atması bela sorun uğraş vs.

kırılabilir sıfır ps4'ü mediamarkt,vatan..vs bulabileceğinizi sanmıyorum artık en son 1-2 yıl önce satılıyordu o versiyonlar,sahibindende sony türkiye garantili satan mağazalar var yada konsolcuları aramak gerek,ne kadar güvenilir bilemem tabi.ayrıca diyelimki bir sorun oldu cihazda ve orjinal yazılıma döndüremeden kırık bir şekilde servise götürmek zorunda kaldınız,gene garanti dışı sayılacaktır yada oradaki servis elemanının insiyatifine kalacaktır.ben baktığımda kırık 2.ellerde 15-20 bin aralığındaydı,sıfır/2.el.
görüntüde beklentiye bağlı açıkcası,bende ps4 pro var 70" ekranda uzaktan oynayınca çok sorun olmuyordu,ama 2 ay önce pc topladım 4K oyunlar cam gibi,o günden beri açmıyorum ps4'ü :)
ps4'ü bir arkadaştan ödünç alıp yada kiralayıp denemek mantıklı olabilir aslında,sonra karar verilebilir.

Merhaba.
Bende yakın zamanda bu sorunla muzdariptim, PS4 alıp kırıp bir sürü oyun mu yükleyeyim ya da PS5 alıp en son çıkan oyunları ve co-op, online oyunlarımı oynayayım diye, malûm PS4 kırılınca online ve co op oyunlari oynatmıyor diğer yandanda PS5 oyunları da epey pahalı. Araştırmalarım sonunda gittim PS5 en son slim cd li versiyonunu aldım (eğer istersen ikinciel sitelerinde 13-14k fiyatlara PS5 bulunabiliyor araştırabilirsiniz), bir arkadaşıminda PS5 var onunla anlaşıp ortak olarak PlayStation Plus Deluxe yıllık abonelik aldık, iki kişi alınca kişi başı 1400 TL(tek başına alırsan 2800tl deluxe paket) tuttu psn kardeşliği diye aratırsanız detayli bilgiler var konu hakkında. PS Plus Deluxe paketin içerisinde çok iyi oyunlar var rdr2, witcher 3, daysgone, last of us, godofwar vs gibi sayısı çokca oyun var, rakam ilk başta çok gibi duruyor fakat 1400 TL yıllık fiyatı bu rakamı verip bir sürü kaliteli oyunu oynayabilir kütüphanene indirebilirsin, ayrıca aylık verdiği oyunlarda var. Sözün özü yol yordam öğrenince en son teknolojiyi en iyi fiyatlara elde edebilirsiniz, bu saatden sonra PS4 e para verilmez hele sıfır alacaksanız aşırı mantıksız bence.

Merhaba.
Bende yakın zamanda bu sorunla muzdariptim, PS4 alıp kırıp bir sürü oyun mu yükleyeyim ya da PS5 alıp en son çıkan oyunları ve co-op, online oyunlarımı oynayayım diye, malûm PS4 kırılınca online ve co op oyunlari oynatmıyor diğer yandanda PS5 oyunları da epey pahalı. Araştırmalarım sonunda gittim PS5 en son slim cd li versiyonunu aldım (eğer istersen ikinciel sitelerinde 13-14k fiyatlara PS5 bulunabiliyor araştırabilirsiniz), bir arkadaşıminda PS5 var onunla anlaşıp ortak olarak PlayStation Plus Deluxe yıllık abonelik aldık, iki kişi alınca kişi başı 1400 TL(tek başına alırsan 2800tl deluxe paket) tuttu psn kardeşliği diye aratırsanız detayli bilgiler var konu hakkında. PS Plus Deluxe paketin içerisinde çok iyi oyunlar var rdr2, witcher 3, daysgone, last of us, godofwar vs gibi sayısı çokca oyun var, rakam ilk başta çok gibi duruyor fakat X box series s almak bence daha mantıklı

Merhaba.
Bende yakın zamanda bu sorunla muzdariptim, PS4 alıp kırıp bir sürü oyun mu yükleyeyim ya da PS5 alıp en son çıkan oyunları ve co-op, online oyunlarımı oynayayım diye, malûm PS4 kırılınca online ve co op oyunlari oynatmıyor diğer yandanda PS5 oyunları da epey pahalı. Araştırmalarım sonunda gittim PS5 en son slim cd li versiyonunu aldım (eğer istersen ikinciel sitelerinde 13-14k fiyatlara PS5 bulunabiliyor araştırabilirsiniz), bir arkadaşıminda PS5 var onunla anlaşıp ortak olarak PlayStation Plus Deluxe yıllık abonelik aldık, iki kişi alınca kişi başı 1400 TL(tek başına alırsan 2800tl deluxe paket) tuttu psn kardeşliği diye aratırsanız detayli bilgiler var konu hakkında. PS Plus Deluxe paketin içerisinde çok iyi oyunlar var rdr2, witcher 3, daysgone, last of us, godofwar vs gibi sayısı çokca oyun var, rakam ilk başta çok gibi duruyor fakat 1400 TL yıllık fiyatı bu rakamı verip bir sürü kaliteli oyunu oynayabilir kütüphanene indirebilirsin, ayrıca aylık verdiği oyunlarda var. Sözün özü yol yordam öğrenince en son teknolojiyi en iyi fiyatlara elde edebilirsiniz, bu saatden sonra PS4 e para verilmez hele sıfır alacaksanız aşırı mantıksız bence.
Bence X box series s almak daha mantıklı fiyatı daha uygun, güncel, çok küçük sessiz ve aylık abonelik parası veriyorsun oyunları istediğin gibi oynaya biliyorsun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri