Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi SAMSUNG 65CU8500 Tv

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adnan Ö.

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
26000
Marka Model Bilgisi
SAMSUNG 65CU8500
Öncelikle merhabalar bugün Samsung 65CU8500 televizyonu gördüm ve almak istiyorum acaba ürünü kullanan veya ürün hakkında detaylı bilgi verecek olumlu veya olumsuz birisi varmı şimdiden teşekkür ederim.

Ozaman bu hafta değilde haftaya sizin vereceğiniz bilgiye göre alıp almama kararını veririm. Ama Şuan indirim varken almam gerekiyor 5 bin tl indirim var .

Ozaman bu hafta değilde haftaya sizin vereceğiniz bilgiye göre alıp almama kararını veririm. Ama Şuan indirim varken almam gerekiyor 5 bin tl indirim var .
Bir tv de 5000tl birden indirim nasıl yapabiliyorlar anlamak mümkün değil. Kazanç oranı nedir ki 5K birden indirim yapıp halen para kazanıyorlar.

Yani bana samimi gelmiyor bu indirimler. Tabi piyasa takibi sizin işiniz. Art niyetli bir satış olmadıkça indirimler fırsattır elbette ?

Mediamarkt ve Vatan bilgisayar %15 indirim yapıyor 30.999 tl olan tv 25.754 tl' ye iniyor. Ama dediğiniz gibi şuanda herkes ne fiyat biçerse o fiyat oluyor kontrolsüz fiyatlandırma . Neyse ben en iyisi haftaya kadar bekleyeyim yorumlarınıza göre alırım inşallah seçimden sonra fiyatlar fırlamaz. İncelemenizi youtube kanalınızda mı yoksa burada mı öncelikli paylaşacakasınız? @Adem Helvacı

Hayırlı olsun. Ölü pikselsiz, ghostingsiz, ışık sızdırmasız, iyi günlerde kullanın inşallah.

Ekli dosyayı görüntüle 4355Ürünü aldım. Bekleyemedim malum ülke şartları zamlar ne olacak belli değil. @Adem Helvacı [AThTACH=full]4356[/ATTACH]Ekli dosyayı görüntüle 4357Ekli dosyayı görüntüle 4358
Hocam nasıl güzelmi sorun varmı bende almak istiyorum da kumandası beni biraz soğuttu ne dersiniz

Oturma odam geniş bundan dolayı ses ile sıkıntı yaşayabilirim diye düşünmüştüm ancak bir sıkıntı yaşamadım gayet ses sistemi tatmin edici. Gündüzleri televizyonun bulunduğu odada eğerki çok pencere var ise yansıma yapıyor . Ancak ben güneş geçirmez stor kullandığım ve her zaman loş ortam sevdiğim için evin içine ışık girmesini engelliyorum bundan dolayı gayet güzel bir kullanım sağlıyorum. Televizyonun konumlandırılması ise karşıdan izleme yönü olarak gayet güzel , yanlardan abartıldığı kadar izlendiğinde görüntü bozulmuyor. Ancak kesinlikle yansıma problemini çözmeniz gerekiyor. Yazılımsal olarak ise çok aşırı bir hızlılık beklemeyin uygulamalar arasında vs. ancak çokta yavaş değil anlık geçişler sağlıyor 2 saniye bile değil neredeyse. Benim izlenimim kullanımıma göre gayet güzel. Kumandanın şarjlı olması pil derdinin olmaması , kumanda arkasında kendi kendini şarj etmek için ufak bir panel var isterseniz usb girişi ilede şarj edebilirsiniz. Benim için en kullanışlı özelliği sesli asistanı kumanda üzerinden mikrofon tuşuna basılıp yönlendirme yapabiliyor ancak biraz daha güncellemelerle bu sesli asistanın geliştirilmesi gerekiyor. (Mesela sesli asistana Tv 8 'i aç diyorum açıyor ancak Kanal D 'yi aç diyorum açmıyor. Bu konuyu henüz çözemedim ve internet ortamında bilgiye ulaşamadım herhalde uptade yaparak düzelecektir.

Not: Ürünü aldığım fiyat 26 küsürdü . Loş bir ortamda ve karşıdan izleme açısından bu anlattıklarımı bana sağlıyor. Kişilerin kullanımına göre fikirler değişebilir. Bu fiyata servis ağı kaliteli ve kendini kanıtlamış firma olmasıda benim için pozitif yönde bir puan alıyor.
Şuanlık televizyon hakkında olumsuz hayati bir izlenimim olmadı .

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri