Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung M7 43" 4K Akıllı Monitörü TV Olarak Kullanmak Mantıklı mı? (LS43BM700UUXUF)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Avolkan

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba

43" Sony televizyonumun paneli kırıldığı için tv arayışına girdim ve Samsung M7 43" 4K 4ms LS43BM700UUXUF akıllı monitöre denk geldim. Monitör olduğu için uydu alıcı yok tabi ama onun dışında tarayıcısı ve akıllı kumandası gibi özellikleri olması ve aynı sınıftaki tv'ye göre fiyatının daha uygun olması dikkatimi çekti.

Tabi paneli iyimidir bilemiyorum.

Buna android tv box bağlayıp kullanmak mantıklı mı sizce ne dersiniz?

Beklentilerim:
Daha çok film izlemek odaklı bişey arıyorum
4k olması
Ekran yansımasının az olması
Android olursa daha iyi olur
Akıllı kumandası olması
Ortalama bi sesi olması
43" veya 50" ekran yeterli
Tabi en önemlisi net ve gerçek renkleri göstermesi

Merhaba

43" Sony televizyonumun paneli kırıldığı için tv arayışına girdim ve Samsung M7 43" 4K 4ms LS43BM700UUXUF akıllı monitöre denk geldim. Monitör olduğu için uydu alıcı yok tabi ama onun dışında tarayıcısı ve akıllı kumandası gibi özellikleri olması ve aynı sınıftaki tv'ye göre fiyatının daha uygun olması dikkatimi çekti.

Tabi paneli iyimidir bilemiyorum.

Buna android tv box bağlayıp kullanmak mantıklı mı sizce ne dersiniz?

Beklentilerim:
Daha çok film izlemek odaklı bişey arıyorum
4k olması
Ekran yansımasının az olması
Android olursa daha iyi olur
Akıllı kumandası olması
Ortalama bi sesi olması
43" veya 50" ekran yeterli
Tabi en önemlisi net ve gerçek renkleri göstermesi
Yada

Samsung Crystal 43BU8000 4K tv ile bu M7 43" 4K LS43BM700UUXUF monitörü kıyasladığımızda hangisinin paneli daha iyidir ?

Ekranı küçük olmasa tercih edeceğim panel grubunda 43Bu8000 modeli AUO panel. Monitör hakkında bilgim yok ama bu panele sahip bir tv ile kıyaslanacağını sanmıyorum.

Bu cihazın TV'den tek farkı içinde uydu alıcı modül olmaması mı sadece? Eğer öyleyse uydu yayını izlemeyen için mantıklı. Harici uydu alıcısı ile de kullanılabilir. Diğer özellikleri ne ola ki

Zaten akıllı monitör olarak geçtiği için kullanışlı geldi bana. en kötü ihtimalle 400-500 liraya normal bi uydu alıcı bile takılıp tv izlenebilir. Ya da blutv gibi uygulamalarla internetten tv izlenebilir. Fiyatına göre mantıklı olur mu bilemedim

Kullanan arkadaşlarımın da geri dönüşlri paralelinde oldukça kullanışlı ve makul ürün olduğunu belirtebilirim
İlginç bir şekilde yan açı performansından da çok memnunlar.

Kullanan arkadaşlarımın da geri dönüşlri paralelinde oldukça kullanışlı ve makul ürün olduğunu belirtebilirim
İlginç bir şekilde yan açı performansından da çok memnunlar.
Abi 50BU8000 ile 55BU8000 arasında kaldım panel ve yan açısı performansı ile hangisini tercih etmem gerek? 8500 modelleri mi daha iyi olur yoksa 8000’ler mi ?

50 inç Onvo f950 kullanıyorum. 42 ov 250 sonrası ghosting tepki süresi yavaşlığı yan açı performansı ve renk doygunluğu açısından epey şikayetçiyim. ses ve lisanslı android konusunda memnun olsam da ps 5 için bu cihaza geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır? Ses performansı doygunluk ve tepki hızı nasıldır?

50 inç Onvo f950 kullanıyorum. 42 ov 250 sonrası ghosting tepki süresi yavaşlığı yan açı performansı ve renk doygunluğu açısından epey şikayetçiyim. ses ve lisanslı android konusunda memnun olsam da ps 5 için bu cihaza geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır? Ses performansı doygunluk ve tepki hızı nasıldır?
Ps5 için bence mantıklı hem çok ucuz hem 4 k hemde bu zaten monitör

Ps5 için bence mantıklı hem çok ucuz hem 4 k hemde bu zaten monitör
tepki süreleri iyi midir? ürünü test etme şansım yok canlı doygunluğu yüksek bir ürün müdür. ayrıca hoparlörü çok zayıf bir hoparlör değil diyebilir miyiz. ve sonralıkla hangi kodlu olanı almalıyız amazondaki farklı satıcılardan alınabilir mi?

tepki süreleri iyi midir? ürünü test etme şansım yok canlı doygunluğu yüksek bir ürün müdür. ayrıca hoparlörü çok zayıf bir hoparlör değil diyebilir miyiz. ve sonralıkla hangi kodlu olanı almalıyız amazondaki farklı satıcılardan alınabilir mi?
Tepki süresi 4 MS diye biliyorum YouTube videolarını ve alışveriş sitesi yorumlarını muhakkak okumalısın ordaki yorumlarda hangi kodlu olanı almanızı da bir yorumda vatandaş yazmış 2024 uretimliyi alın diyordu arayüzü falan hizliymis zaten çoğu alan da konsol için almış kullanmışlar yorumlara bak Hepsiburada özellikle çok değerlendirilenlere bak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241210_151508_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241210_151508_Hepsiburada.jpg
    134.8 KB · Görüntüleme: 8
teşekkür ederim onvo f950 tvyi çok araştırarak almıştım ancak cihazın sanki eski laptop ekranı gibi soluk görüntü vermesi, tepki süresinin 3 yıl olması gibi durumlar yüzünden oyundan keyif alamaz durumdayım. bana sağlıklı net bir 60 fps verebilir umuduyla tvyi satıp bu cihaza geçeceğim. emsal bir onvo tv ile kıyaslayabilecek deneyime sahip bi arkadaş yazarsa sevinirim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri