Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi SAMSUNG TV ÖNERİSİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Luthien

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000-35.000
Marka Model Bilgisi
Samsung
Merhaba herkese. Çok yakında evleneceğim. Müstakbel kocamın bütçesi elverişli olmadığı için evimize tv alamamıştık fakat kendisi film izlemeyi çok sever ve bu konuda televizyon üzerinden hep hayal kurardık.
Tüm bunlar üzerine bir süredir birikim yapmaya başlamıştım. Şu an yaptığım birikimle bütçem 30-35k maksimum. Özellikle Samsung olarak belirttim çünkü önceden tv konusunu yine bu forumda araştırıp Samsung almak istediğini söylüyordu kendisi.

Uzun lafın kısası ben bu tv işinden pek anlamam, paneliymiş yok bilmem neyiymiş, elimden geldiğince araştırıyorum fakat pek aklım almıyor. Bana bir yardım eli uzatın da ben de eşimi doğru bir hediye ile mutlu etmiş olayım :)

Dediğim gibi tv’de oyun oynamak, konsol bağlamak vs gibi bir amacımız olmayacak. Bizim için işlevi film ağırlıklı olacak.

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız ve önerileriniz için.

@Adem Helvacı
@İlteriş Yılmaz
@Murat ALA

Merhaba herkese. Çok yakında evleneceğim. Müstakbel kocamın bütçesi elverişli olmadığı için evimize tv alamamıştık fakat kendisi film izlemeyi çok sever ve bu konuda televizyon üzerinden hep hayal kurardık.
Tüm bunlar üzerine bir süredir birikim yapmaya başlamıştım. Şu an yaptığım birikimle bütçem 30-35k maksimum. Özellikle Samsung olarak belirttim çünkü önceden tv konusunu yine bu forumda araştırıp Samsung almak istediğini söylüyordu kendisi.

Uzun lafın kısası ben bu tv işinden pek anlamam, paneliymiş yok bilmem neyiymiş, elimden geldiğince araştırıyorum fakat pek aklım almıyor. Bana bir yardım eli uzatın da ben de eşimi doğru bir hediye ile mutlu etmiş olayım :)

Dediğim gibi tv’de oyun oynamak, konsol bağlamak vs gibi bir amacımız olmayacak. Bizim için işlevi film ağırlıklı olacak.

@Adem Helvacı
@İlteriş Yılmaz
@Murat ALA
Yardımınıza çok ihtiyacım var 🥺🙏🏻

@Adem Helvacı
@İlteriş Yılmaz
@Murat ALA

@Adem Helvacı
@İlteriş Yılmaz
@Murat ALA
Öncelikle hayırlı olsun mutluluklar dilerim tv kaç inç olacak

@Adem Helvacı
@İlteriş Yılmaz
@Murat ALA
Ben de pek anlamam ama Adem Helvacı’yı takip ederken duyduğum en sık eleştiri Samsung’un yüksek fiyata sanki kaliteliymiş algısıyla düşük kalitede ürünler satmasıydı. O yüzden iyi araştırmak lazım. 35 bine satılıyorsa iyidir diyerek almamak lazım. Umarım bilgili kişiler tavsiyede bulunurlar. Ben de yakın zamanda kurutma makinesi alacaktım forumun geçmiş konularını aratarak çok bilgi edindim. Siz de geçmiş konulardan Tv tavsiyelerini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

@Adem Helvacı
@İlteriş Yılmaz
@Murat ALA
Merhaba, mutluluklar dilerim. :giggle:

@furkan1907 'nin de sorduğu gibi öncelikle kaç inç bir televizyon istiyorsunuz yahut odanız kaç metre kare? İzleme mesafesi kaç metre olacak ve televizyon genellikle karşıdan mı izlenecek yoksa yan açıdan da izleme yapılacak mı? Gibi detaylar size daha iyi yardımcı olmamıza olanak sağlayacaktır. ☺️

Merhaba, mutluluklar dilerim. :giggle:

@furkan1907 'nin de sorduğu gibi öncelikle kaç inç bir televizyon istiyorsunuz yahut odanız kaç metre kare? İzleme mesafesi kaç metre olacak ve televizyon genellikle karşıdan mı izlenecek yoksa yan açıdan da izleme yapılacak mı? Gibi detaylar size daha iyi yardımcı olmamıza olanak sağlayacaktır. ☺️
Merhaba, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için🙏🏻

@furkan1907
@İlteriş Yılmaz

Bu zamana kadar hep 55”-65” konuştuk tv konusunda müstakbel eşimle. İzleme mesafemiz ortalama 3,5-4 metre olacak. Tv alabilirsek koltuk karşısına koymayı düşünüyorduk hep, müsait bir duvar var. O yüzden çoğunlukla karşıdan izleme yapılacak diyebilirim.

Yeniden teşekkür ederim, değerli önerilerinizi bekliyorum :)

@furkan1907
@İlteriş Yılmaz

Bu zamana kadar hep 55”-65” konuştuk tv konusunda müstakbel eşimle. İzleme mesafemiz ortalama 3,5-4 metre olacak. Tv alabilirsek koltuk karşısına koymayı düşünüyorduk hep, müsait bir duvar var. O yüzden çoğunlukla karşıdan izleme yapılacak diyebilirim.

Bu arada ben, müstakbel eşim bu zamana kadar hep Samsung üzerinden ilerlediği için Samsung olarak belirttim. Sizlerin bilgilerinize olan inancım tam o yüzden pek tabii Samsung yanında başka marka-model önerilere de açığım. Sadece onu mutlu etmek adına, marka olarak ilk tercihim Samsung olursa daha iyi olur diye düşündüm 🤭

@furkan1907
@İlteriş Yılmaz

Ben burada fiyat fayda noktasına bakıyorum. Bence bu fiyat aralığında dolu dolu özelliklere ve teknolojilere sahip, alınabilecek en iyi ürünlerden biri TCL 55C755, 65 inç olsun derseniz alternatif olarak Samsung 65DU8500 de tercih edilebilir. 120 Hz ama yine 55 inç ve Samsung olsun derseniz ise 55Q70D ve 55Q80C seçenekler arasında. Ancak bu iki ürünün fiyatı 37-38 bin bandında.

Farkları kısaca anlatacak olursak panel kalitesi konusunda Samsung da TCL de oldukça başarılı ürünler kullanıyor. TCL ürünleri genelde çok daha fazla özellik içeriyor ve bu özellikleri çok daha uygun fiyata sunuyor. Handikapı ise satış sonrası hizmetler konusunda Samsung'dan daha zayıf. Samsung ise daha stabil bir kalite vaat ediyor, daha iyi bir satış sonrası hizmet sağlıyor. Aslında burada: "Ben markaya ve satış sonrası hizmetlere mi para ödemeyi tercih ediyorum, yoksa biraz riski göze alıp daha donanımlı, daha fazlasını sunan ürünü daha uygun fiyata mı alıyorum." şeklinde bir soru sormanız cevabı ortaya çıkaracaktır. :)

Ben burada fiyat fayda noktasına bakıyorum. Bence bu fiyat aralığında dolu dolu özelliklere ve teknolojilere sahip, alınabilecek en iyi ürünlerden biri TCL 55C755, 65 inç olsun derseniz alternatif olarak Samsung 65DU8500 de tercih edilebilir. 120 Hz ama yine 55 inç ve Samsung olsun derseniz ise 55Q70D ve 55Q80C seçenekler arasında. Ancak bu iki ürünün fiyatı 37-38 bin bandında.

Farkları kısaca anlatacak olursak panel kalitesi konusunda Samsung da TCL de oldukça başarılı ürünler kullanıyor. TCL ürünleri genelde çok daha fazla özellik içeriyor ve bu özellikleri çok daha uygun fiyata sunuyor. Handikapı ise satış sonrası hizmetler konusunda Samsung'dan daha zayıf. Samsung ise daha stabil bir kalite vaat ediyor, daha iyi bir satış sonrası hizmet sağlıyor. Aslında burada: "Ben markaya ve satış sonrası hizmetlere mi para ödemeyi tercih ediyorum, yoksa biraz riski göze alıp daha donanımlı, daha fazlasını sunan ürünü daha uygun fiyata mı alıyorum." şeklinde bir soru sormanız cevabı ortaya çıkaracaktır. :)
Çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız ve önerileriniz için. Bu doğrultuda elimdeki seçenekleri kıyaslayarak, söylediklerinizi de baz alarak bir karara varmayı umuyorum. Bu evlilik sürecinde eşya-sorunlar-defolar üçgeninde o kadar çok uğraştık ki artık risk almaya cesaretim var mı bilmiyorum fakat söylediğiniz gibi fiyat/fayda durumu beni de oldukça düşündürüyor. Yeniden teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz 🙏🏻

tcl hariç lg philips gibi markalara bakabilirsiniz. TCL den uzak durun
Merhaba, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz markalardan da modeller belirleyip incelemeye çalışacağım. TCL için uzak durun demenizin sebebi İlteriş Bey’in de dediği gibi satış sonrası hizmetlerin eksikliğinden mi yoksa deneyimlediğiniz başka bir sorun mu oldu?

Çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız ve önerileriniz için. Bu doğrultuda elimdeki seçenekleri kıyaslayarak, söylediklerinizi de baz alarak bir karara varmayı umuyorum. Bu evlilik sürecinde eşya-sorunlar-defolar üçgeninde o kadar çok uğraştık ki artık risk almaya cesaretim var mı bilmiyorum fakat söylediğiniz gibi fiyat/fayda durumu beni de oldukça düşündürüyor. Yeniden teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz 🙏🏻
Rica ederim, elbette herkes sorunsuz hizmet almayı ister. Tabi siz biraz da yorulmuşsunuz bu konularda. :) Umarım bundan sonrası hep kolaylıkla ilerler. 🙏

Merhaba, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz markalardan da modeller belirleyip incelemeye çalışacağım. TCL için uzak durun demenizin sebebi İlteriş Bey’in de dediği gibi satış sonrası hizmetlerin eksikliğinden mi yoksa deneyimlediğiniz başka bir sorun mu oldu?
aynen öyle. vede tvlri problemli true motion açınca bulanıklaşma ve ghosting problemi var tv lerinde. c645 ve c745 modellerinde yaşadım bu sorunu. bilindik markalardan devam edin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri