Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
43CU8000/8500 Innolux PanelMerhaba 50 veya 55 cu 8000 serisi almak istiyorum ama 43" haric panel bilgilerini net olarak göremedim bu serilerin panel bilgileri nedir bilen varmı?
Aslında istesek öğreniriz de, şu panel işi çok sıkmaya başladı beni nedense.43CU8000/8500 Innolux Panel
50CU8000 HKC Panel
55CU8000'in kodu elimizde yok.
Nasıl istersen öyle yapalım abi.Aslında istesek öğreniriz de, şu panel işi çok sıkmaya başladı beni nedense.
Firmaların sürekli alicengiz peşinde olmaları, aynı modelde hangi panelin olduğunun ve olacağının tam bir keşmekeş halini alması ve TEKİL dediğimiz panelin bile tekil kalma garantisinin olmaması iyice can sıkmaya başladı.
Ben tek tek her markanın firmanın peşinden koşup tüketici sorununu çözmeye çalışmak yerine bu işin yasal kısmında ne yapılabilir onu araştırıyorum artık.
O nedenle bu panel manel tv vs işlerine çok zaman ayırmıyorum son zamanlarda.
Yine de vatandaş bize güvenip bilgi bekliyorsa, elimizde olmayan modellerin bilgilerini listeleyelim, ben mümkün olan ilk fırsatta sistemden bakayım kardeşim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. hkc panel nasıldır iyimidir sizce ve sanirim VA panel doğrumu konu hakkında çok bilgim yok kusura bakmayın .43CU8000/8500 Innolux Panel
50CU8000 HKC Panel
55CU8000'in kodu elimizde yok.
Cevabınız için tesekkur ederim adem bey sizde olmasanız çoğu kişi bu kadar bilinclenemez bu bilgilerden mahrum kalırdı. teşekkür ederim cevabınız için umarim bu saçma sorunlar son bulur.Aslında istesek öğreniriz de, şu panel işi çok sıkmaya başladı beni nedense.
Firmaların sürekli alicengiz peşinde olmaları, aynı modelde hangi panelin olduğunun ve olacağının tam bir keşmekeş halini alması ve TEKİL dediğimiz panelin bile tekil kalma garantisinin olmaması iyice can sıkmaya başladı.
Ben tek tek her markanın firmanın peşinden koşup tüketici sorununu çözmeye çalışmak yerine bu işin yasal kısmında ne yapılabilir onu araştırıyorum artık.
O nedenle bu panel manel tv vs işlerine çok zaman ayırmıyorum son zamanlarda.
Yine de vatandaş bize güvenip bilgi bekliyorsa, elimizde olmayan modellerin bilgilerini listeleyelim, ben mümkün olan ilk fırsatta sistemden bakayım kardeşim.
İş görecek bir paneldir. Zaten 50 inç grubunda yapı tipi açısından seçenek fazla yok. Çoğunlukla VA tabanlı üretimler görüyoruz. Yan açılardan seyirlerde renklerde solma yapabilir VA paneller.Yorumunuz için teşekkür ederim. hkc panel nasıldır iyimidir sizce ve sanirim VA panel doğrumu konu hakkında çok bilgim yok kusura bakmayın .
Tesekkurler murat bey sizce 50 veya 55 cu8xxx serisi film ve xbox/ps5 icin iş gorurmu fikriniz varmıİş görecek bir paneldir. Zaten 50 inç grubunda yapı tipi açısından seçenek fazla yok. Çoğunlukla VA tabanlı üretimler görüyoruz. Yan açılardan seyirlerde renklerde solma yapabilir VA paneller.
Ps5 ve Xbox için daha üst segment televizyonlar daha iyi performans verir ama bunlarında sorun yararacağını sanmıyorum.Tesekkurler murat bey sizce 50 veya 55 cu8xxx serisi film ve xbox/ps5 icin iş gorurmu fikriniz varmı
Tavsiye edeceginiz model varmi murat bey servisinden dolayi philips dusunmuyorum yine samsung veya lg markasj veya sizin tavsiyeniz varmidirPs5 ve Xbox için daha üst segment televizyonlar daha iyi performans verir ama bunlarında sorun yararacağını sanmıyorum.
Bütçe yeterse TCL C745'lere bakılabilir.Tavsiye edeceginiz model varmi murat bey servisinden dolayi philips dusunmuyorum yine samsung veya lg markasj veya sizin tavsiyeniz varmidir
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.