Neler yeni

Şımart Akıllı Kamerayı İncelemeye Başladım

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Katılım
18 Ocak 2023
Mesajlar
15,892
Çözümler
82
Tepki puanı
44,821
Puanları
313
Konum
Cumhuriyet Toprakları
Web sitesi
www.inceleriz.com
Bir süredir bağlı olan Şımart Akıllı kamerayı dünden beri gözlem altına aldım, kısa süreli ön izlenimlerimi bir yazı halinde Blog bölümümüze ekledim.

Sizlerin de desteği ile zaman içerisinde yazıyı daha da geliştireceğim. Hareket algılama, çevrimdışı bildirimi, kart desteği ilk dikkat çeken nktalar arasında.


1687007160594.jpg
 

CezaLet

Yeni Üye
Yeni Üye
Katılım
27 Eki 2023
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
1
Xiaomi Smart C400 360 kullanıyorum. x2 fiyatına satın aldım. En büyük farkı Xiaomi kamerada uzaktan kontrol ile 360 derece döndürme özelliği var. Geri kalan tüm özellikler Şımartta da var sanırım.

Üstün körü izleyebildim tanıtım videolarını. Ben beğendim. Bunu görmüş olsam 2 kat fiyat vermek yerine Şımart'ı alırdım açıkcası. 360 döndürme yapmıyorum neredeyse evde değilken. Bir tane daha kamera almam gerekiyor motosikletim için. Şımart tercih ederim alacağım zaman.


Bir tek göremediğim bir özellik oldu ben kaçırmış olabilirim. 7 gün geriye dönük bulut depolamaya kaydolan görüntüyü izleyebiliyorum ben xiaomide. Bir de sadece hareket değil, insan algılama özelliği var.

Örneğin kamera açısı pencereye baktığı zaman, özellikle akşamları mahalle arasında dolaşan araba farlarının cama vurmasıyla 5 dakikada bir hareket algılandı uyarısı geliyor. Bu yüzden hırsız mı diye telaş yaptırıyor insana. Hareketi kapatıp sadece insan algılama özelliğini açınca bu sorun ortadan kalkıyor.

İyiki almışım ama birden fazla kullanmak gerekirse 1 tane xiaomi, Diğerlerini de şımart akıllı kamera tercih ederim.
 
Üst