- Bütçe
- 400-1000
- Marka Model Bilgisi
- Puretech Optima Kapalı kasa uyumlu
Herkese iyi hafta sonları; Puretech Optima marka kapalı su arıtma cihazı kullanıyorum ve İzmir'de yaşıyorum. Kullandığım cihaz Membran dahil 5 filtreden oluşuyor, görsellerini de sizinle paylaşıyorum. Bu cihaz için membran dahil komple filtre seti arıyorum, içinde şu anda LG membran mevcut . Sizin daha önce kullanıp memnun kaldığınız bir set varsa öneri alabilir miyim? Bir de ben bir kaç set buldum internetten bunlardan hangisini tavsiye edersiniz; Su arıtma işi biraz teferruatlı internetten araştırdığım kadarıyla..
Çeşme suyunun sertlik derecesine uygun bir membran seçmek gerekiyor galiba; bunun için uygun fiyatlı TDS ölçüm cihazı tavsiyelerinize de açığım.
www.n11.com
Çeşme suyunun sertlik derecesine uygun bir membran seçmek gerekiyor galiba; bunun için uygun fiyatlı TDS ölçüm cihazı tavsiyelerinize de açığım.

Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı Filtresi 5Li Filtre Seti Lg Membran Fiyatları ve Özellikleri
Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı Filtresi 5Li Filtre Seti Lg Membran en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.