Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
depolama alanı daha yüksek, hdmi girşiş lisansları daha yüksek, görüntü teknoloji lisansları daha yüksek50AQ9700 YERİNE 50P735 ALMAM BANA NE TÜR AVANTAJ SAĞLAR PEKİ
TCL ilk satıştaki servis ağı sorununu her geçen gün aşması nedeni ile, eğer bölgenizde mevcut ise servisi tcl olabilir.Vestelin 3 yıl ve daha geniş servis ağı olması göz ardı edilir mi değer mi tcl 50p735 için acaba
Tşk ederim ?TCL ilk satıştaki servis ağı sorununu her geçen gün aşması nedeni ile, eğer bölgenizde mevcut ise servisi tcl olabilir.
Tabiki vestelin mevcut servis ağına yeteşemez ama cihaz sizi mutlu edecek veya arıza olmaz ise servisede gerek kalmayacak![]()
bu konuda bilgim yok, adem helvacı şehir dışında seminerde, bu nedenle dönünce sorarsınız, haftayaSon olarak tcl televizyon larda p ve c serisi ne demek acaba
Hocam tcl marka televizyon larda p ve c serisi ne anlama geliyorOfis dışındayım birkaç gün ve bu liste benim masamda ne yazık ki. 50'' olanlarda CHOT panel kullanılan çok model var ama bu da öylemiydi hatırlayamadım inanın.
Daha önce sorulan sorularda cevaplamışsam oradan bulunabilir ancak.
Hocam merhaba kendime tcl bu serisini aldım tv güzel vatandan aldım.Vestelin 3 yıl ve daha geniş servis ağı olması göz ardı edilir mi değer mi tcl 50p735 için acaba
S.aleykum hocam Tcl bu serisini aldım. Tv güzel memnun kalırsınız. Vatan Online yüzde 15 indirimli 11389 a aldım. Vatan Online sayfasını takip edin indirim gününe denk getirirseniz uygun fiyatlı satın alabilirsiniz.kolay gelsin kargosu ile getirtin. İyi alışverişler.Herkes e hayırlı akşamlar tcl 50p735 marka tv almak istiyorum panel bilgileri görüntü kalitesi konusunda bilgi almak istiyorum
Konusu varmiydi?Hocam merhaba kendime tcl bu serisini aldım tv güzel vatandan aldım.
S.aleykum hocam Tcl bu serisini aldım. Tv güzel memnun kalırsınız. Vatan Online yüzde 15 indirimli 11389 a aldım. Vatan Online sayfasını takip edin indirim gününe denk getirirseniz uygun fiyatlı satın alabilirsiniz.kolay gelsin kargosu ile getirtin. İyi alışverişler.
P'ler LEDSon olarak tcl televizyon larda p ve c serisi ne demek acaba
Peki servis kurulumu ücretsiz mi yapıyor ve duvar aparatı varmı veriyorlar mı.Hocam merhaba kendime tcl bu serisini aldım tv güzel vatandan aldım.
S.aleykum hocam Tcl bu serisini aldım. Tv güzel memnun kalırsınız. Vatan Online yüzde 15 indirimli 11389 a aldım. Vatan Online sayfasını takip edin indirim gününe denk getirirseniz uygun fiyatlı satın alabilirsiniz.kolay gelsin kargosu ile getirtin. İyi alışverişler.
Hocam 50p735 almaya karar verdim ama 50c635 aklımı karıştırdı aralarında baktım fiyat farkı yok nerdeyse hangi si olmalı sizcebu konuda bilgim yok, adem helvacı şehir dışında seminerde, bu nedenle dönünce sorarsınız, haftaya
Servis kurulumu ücretsiz. Duvar askı aparatı bende olduğu için sormadım. Tv menü girişleri biraz ağır çalışıyor görüntü kalitesi tatmin ediyor. Bende Samsung 43BU800 var onun menu akışı cok iyi görüntüsü de iyi fakat mat gösteriyor. Belki 50 veya 55 leri daha canlı gosteriyor olabilir. C635 gelince o daha iyi diye düşünüyorum.Peki servis kurulumu ücretsiz mi yapıyor ve duvar aparatı varmı veriyorlar mı.
P ler daha performans ürünü, C ler ise daha creative.Son olarak tcl televizyon larda p ve c serisi ne demek acaba
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.