Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 55C745 ALMA SÜRECİ VE SONRASI :)

hocam selamlar, netflix, youtube, hbotv ve bazı ip tv uygulamalarını sorunsuz kullanıyorum. amazon prime dolby vision destekli yada yazılımdan kaynaklı amazon prime uygulamasında bazen sıkıntı çıkarabiliyormuş c745 serisi, ben şahsen kullandığım platformların herhangi birinde bu sorunu yaşamadım, amazon prime hariç. Yukarıda bildirdiğiniz olay c725 ilk seriden bir problem.

Ayrıca güncel olarak devamlı film, oyun vs oynayan birisiyim cihazı savunmuyorum oluşan problemleri mutlaka bu başlık altında yazmaya ve konuyu güncel tutmaya çalışacağım.
dün witcherda az kalsın çıldırıcaktım.arkadaşta c645 var onda normal uydu kanallarında yapıyormuş. tcl servisi çağırcam yine. peki bunun çözümü yok mu ?

dün witcherda az kalsın çıldırıcaktım.arkadaşta c645 var onda normal uydu kanallarında yapıyormuş. tcl servisi çağırcam yine. peki bunun çözümü yok mu ?
Hocam sizin cihaz yazılımınız hangi veryison kontrol edip yazarmısınız, ben v592 kurdum güncelleme beklemeden, şuan hiçbir uygulamada problem yaşamıyorum. TCL türkiye'ye güncelleme desteği konusunda sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. O yüzden en güncel img ve ota kurup aktif yazılım sorunlarından kurtulabilirsiniz. TV modeli yazarsanız güncelleme konusunda yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Hocam sizin cihaz yazılımınız hangi veryison kontrol edip yazarmısınız, ben v592 kurdum güncelleme beklemeden, şuan hiçbir uygulamada problem yaşamıyorum. TCL türkiye'ye güncelleme desteği konusunda sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. O yüzden en güncel img ve ota kurup aktif yazılım sorunlarından kurtulabilirsiniz. TV modeli yazarsanız güncelleme konusunda yardımcı olabilirim
bende güncelle dediğim zaman yazan versiyon V8-T653T01-LF1V028

bende güncelle dediğim zaman yazan versiyon V8-T653T01-LF1V028
Hocam ilk sürümde kalmış cihazınız. Şuan x2 versiyonlar için v098 mevcut ve çoğu sorun çözülmüş. Bu arada şanslısınız x2 cihazlar işlemci yönünde biraz daha iyi ve usb 3.0 bağlantıya sahip.

Son güncelleme için yardımcı olayım size.
Öncelikle 4gb 8gb bir usb belleğe ihtiyacınız var.

*Usb belleği bir bilgisayar aracılığı ile fat32 olarak biçimlendirin.
*Son güncelleme için BURAYA tıklayın. Soldaki indir butonundan güncellemeyi indirin.
*Zip dosyasını açmayın ve bozmayın.
*İndirdikten sonra usb belleğinize yine indirdiğiniz güncelleme dosyasını atın.
*Son güncellemeyi usb belleğinize yükledikten sonra sırası ile;

TV'nizi kapatıp fişini çekin.
Usb belleğinizi tv'nizde bulunan usb girişe takın.
Yaklaşık 20-30saniye sonra fişi tekrar takıp
TV'nizin altında bulunan on&off açma kapama tuşuna 7-8saniye basılı tutun.
Güncelleme ekranı geldiğinde açma kapamadan elinizi çekin.
Otomatik son güncellemeyi yükleyip yeniden başlatacaktır kendini.

Yapamadığınız bir yer olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım hocam.

eyvallah hocam
Hocam ilk sürümde kalmış cihazınız. Şuan x2 versiyonlar için v098 mevcut ve çoğu sorun çözülmüş. Bu arada şanslısınız x2 cihazlar işlemci yönünde biraz daha iyi ve usb 3.0 bağlantıya sahip.

Son güncelleme için yardımcı olayım size.
Öncelikle 4gb 8gb bir usb belleğe ihtiyacınız var.

*Usb belleği bir bilgisayar aracılığı ile fat32 olarak biçimlendirin.
*Son güncelleme için BURAYA tıklayın. Soldaki indir butonundan güncellemeyi indirin.
*Zip dosyasını açmayın ve bozmayın.
*İndirdikten sonra usb belleğinize yine indirdiğiniz güncelleme dosyasını atın.
*Son güncellemeyi usb belleğinize yükledikten sonra sırası ile;

TV'nizi kapatıp fişini çekin.
Usb belleğinizi tv'nizde bulunan usb girişe takın.
Yaklaşık 20-30saniye sonra fişi tekrar takıp
TV'nizin altında bulunan on&off açma kapama tuşuna 7-8saniye basılı tutun.
Güncelleme ekranı geldiğinde açma kapamadan elinizi çekin.
Otomatik son güncellemeyi yükleyip yeniden başlatacaktır kendini.

Yapamadığınız bir yer olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım hocam.
yalnız outlook şifremi filan istiyor doğru mu ? neden giriş yapmam gerekiyor ? girsemde açılmıyor.

faserf-my.sharepoint.com dizininde bulunamıyor. Bu sorunu sizin için otomatik olarak düzeltmeye çalışacağız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

böyle hata veriyor. başka bir yere yükleyip link atabilir misin ? ya bu arada model yazmayı unutmuşum 55C745 modeli

birde böyle bir video buldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

bu versiyonlar model farketmeksizin yüklenebiliyor mu ?

636 mevcut gözüküyor.

Son düzenleme:
eyvallah hocam

yalnız outlook şifremi filan istiyor doğru mu ? neden giriş yapmam gerekiyor ? girsemde açılmıyor.

faserf-my.sharepoint.com dizininde bulunamıyor. Bu sorunu sizin için otomatik olarak düzeltmeye çalışacağız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

böyle hata veriyor. başka bir yere yükleyip link atabilir misin ? ya bu arada model yazmayı unutmuşum 55C745 modeli

birde böyle bir video buldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

bu versiyonlar model farketmeksizin yüklenebiliyor mu ?

636 mevcut gözüküyor.

Malesef her versiyon yüklenemiyor. benim size gönderdiğim link c745 x2 cihazınızın son güncellemesi. link çalışıyor şuan tekrar girdiğimde aktif sayfanın sol en üstünde indir butonuna tıkladığınızda direk indirme yapar. Videodaki gibi local update ilede yapabilirsiniz olmazsa anlattığım gibi yaparsınız.
Yeni link: https://shorturl.at/bsBHU
Yukarıdaki bağlantıya tıkladığınızda VS-T653T01-LF1V098.zip dosyasını indirin lütfen

Malesef her versiyon yüklenemiyor. benim size gönderdiğim link c745 x2 cihazınızın son güncellemesi. link çalışıyor şuan tekrar girdiğimde aktif sayfanın sol en üstünde indir butonuna tıkladığınızda direk indirme yapar. Videodaki gibi local update ilede yapabilirsiniz olmazsa anlattığım gibi yaparsınız.
Yeni link: https://shorturl.at/bsBHU
Yukarıdaki bağlantıya tıkladığınızda VS-T653T01-LF1V098.zip dosyasını indirin lütfen
Eyvallah teşekkür ederim. garantide filan sıkıntı çıkar mı ? yükledim şu an sıkıntı çözülmüş gibi. çok makbule geçti. maalesef dostum aynı problem mevcut eskisi kadar aşırı olmasada maalesef var. şimdi bu halt yüzünden kesin değişim raporu vermeyecekler. ama kesin iade edip samsung alıcam.ucuz etin yahnisi maalesef

Son düzenleme:
Konuya katkım olsun
C 645 ve C745 arasında kalmıştım ikisini yan yana görünce C745 i aldım çok şükür herhangi bir problem çıkmadı resim karanlık oda parlaklık %100 ile çekilmiştir şuan parlaklık %30 seviyesinde kullanıyorum ekran parlaklığı gerçekten çok yüksek

IMG_20240420_214702.jpg

Konuya katkım olsun
C 645 ve C745 arasında kalmıştım ikisini yan yana görünce C745 i aldım çok şükür herhangi bir problem çıkmadı resim karanlık oda parlaklık %100 ile çekilmiştir şuan parlaklık %30 seviyesinde kullanıyorum ekran parlaklığı gerçekten çok yüksek

Ekli dosyayı görüntüle 15157
şanslısın dostum. 645 te kararma ve ölü piksel çıktı değiştirdim. 745 aldım hareketli sahnelerde aşırı bulanıklaşma var. tv yi alacaklarmış test edeceklermiş.

Eyvallah teşekkür ederim. garantide filan sıkıntı çıkar mı ? yükledim şu an sıkıntı çözülmüş gibi. çok makbule geçti. maalesef dostum aynı problem mevcut eskisi kadar aşırı olmasada maalesef var. şimdi bu halt yüzünden kesin değişim raporu vermeyecekler. ama kesin iade edip samsung alıcam.ucuz etin yahnisi maalesef

inşallah en kısa sürede çözülür hocam probleminiz.

inşallah en kısa sürede çözülür hocam probleminiz.
evet ürünü incelemişler bugün getirdiler. çözüm ne biliyormusun truemotionı kapatmam gerekiyormuş. adama diyorum samsungta denedim philipste denedim kendi 2012 model lg lcd tvmde böyle sıkıntı yok diyorum yapacak bişi yok diyor adam. TCL mi allah saklasın evime hiç bir şeyini sokmam. tüketici mahkemesine vericem. ürünün kutu köpüklerinden bir tanesi eksik getirdiler kutunun içinde sallan babam sallan.

evet ürünü incelemişler bugün getirdiler. çözüm ne biliyormusun truemotionı kapatmam gerekiyormuş. adama diyorum samsungta denedim philipste denedim kendi 2012 model lg lcd tvmde böyle sıkıntı yok diyorum yapacak bişi yok diyor adam. TCL mi allah saklasın evime hiç bir şeyini sokmam. tüketici mahkemesine vericem. ürünün kutu köpüklerinden bir tanesi eksik getirdiler kutunun içinde sallan babam sallan.

öncelikle sorunun çözülmesine çok sevindim hocam. servis konusuna değinecek olursak kesinlikle haklısınız. Servis konusunda TCL markasını maalesef savunamayacağım.

öncelikle sorunun çözülmesine çok sevindim hocam. servis konusuna değinecek olursak kesinlikle haklısınız. Servis konusunda TCL markasını maalesef savunamayacağım.
dün yaptığım testler sonucunda gerçektende o özellik kapatılınca bir problem olmadı.dün en son patchinide yükledim 101 yaması çıkmış. ne değiştiğine dair birşey yazmıyordu.

dün yaptığım testler sonucunda gerçektende o özellik kapatılınca bir problem olmadı.dün en son patchinide yükledim 101 yaması çıkmış. ne değiştiğine dair birşey yazmıyordu.

Benzer problemi yaşayan arkadaşlar için hangi yoldan kapatmaları gerektiğini de söylerseniz çok makbule geçer. Tekrar çok sevindim adınıza. İyi günlerde kullanın cihazınızı

Bu TV problemsiz gelirse gerçekten güzel ben memnunum açıkçası umarım yarın öbür bir sıkıntısı olmadan kullanmak nasip olur

Benzer problemi yaşayan arkadaşlar için hangi yoldan kapatmaları gerektiğini de söylerseniz çok makbule geçer. Tekrar çok sevindim adınıza. İyi günlerde kullanın cihazınızı
ayarlardan EKRAN VE SES- RESİM - GELİŞMİŞ AYARLAR - HAREKET - HAREKET NETLİĞİ bu ayarı kapatınca sıkıntı çözülüyor ama film izlerken akıcı olmuyor sanki kasıyor gibi bilginiz olsun

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri