Ne kadar oldu sen alalıBen yapiyorum düzenli olarak her geldiğinde bam bam![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne kadar oldu sen alalıBen yapiyorum düzenli olarak her geldiğinde bam bam![]()
Nisan ayında aldimNe kadar oldu sen alalı
Oh ne güzel şu an evin içi 31 derece nem %81 ve 5 gün daha bekleyeceğim.Nisan ayında aldim![]()
26.2 benim nen 34%Oh ne güzel şu an evin içi 31 derece nem %81 ve 5 gün daha bekleyeceğim.
Hocam onu en son öylesine koydu, vidasız hali yaniBu vibrasyon takozu değil mi ?
Hocam güncelliyorum o halde4 - 5 dakika arası sürüyor zaten güncellemeyle wifi stabilizasyonu geldi sadece
Gordunuz dimi guncellemeyiHocam güncelliyorum o halde
Hocam bu kumanda da bulunan gentle wind ne işe yarıyor bilginiz var mı ? Bastıgımda hiç bir değişiklik olmuyorda normal mi tam anlayamadımGordunuz dimi guncellemeyi
Gentle wind bastiginizda yatay flaplar var onlar kapaniyor ruzgarsız üfleme yapiyor kimseyi rahatsiz etmiyorHocam bu kumanda da bulunan gentle wind ne işe yarıyor bilginiz var mı ? Bastıgımda hiç bir değişiklik olmuyorda normal mi tam anlayamadım
Bu gözle görülür olan bildiğimiz yatay flap mi ? Eğer öyleyse bende bir şey kapanmıyordaGentle wind bastiginizda yatay flaplar var onlar kapaniyor ruzgarsız üfleme yapiyor kimseyi rahatsiz etmiyor
Var hocam uygulamaTelefona wifi bağlantisi yaptiniz mi onun uzerinden anlatim direk yapmadiysaniz oylede anlatabilirim
Uygulamada diger basin ordaki hafif ruzgari acar misinizVar hocam uygulama
Uygulamada da görünmüyor hocam. Sanırım bu klimada o özellik yok.Uygulamada diger basin ordaki hafif ruzgari acar misiniz
Pardon sizinki eliteymiş unuttum ama genede anlatim o buton bizde flaplari kapatiyor samsung wind free mantigiUygulamada da görünmüyor hocam. Sanırım bu klimada o özellik yok.
Niye ezikledin ki şimdiPardon sizinki eliteymiş unuttum ama genede anlatim o buton bizde flaplari kapatiyor samsung wind free mantigi
Aaa öyle olur mu hiç bir an t-pro aklımda kalmıştı ondajNiye ezikledin ki şimdi![]()
T pronun o dikey flap tasarımı çok hoşuma gidiyor delikli delikdiAaa öyle olur mu hiç bir an t-pro aklımda kalmıştı ondajben ilk aldigimda elite ve t-pro arasinda 50tl fark vardi
![]()
Plastik gelmedi bana ama c-fresh modelinde metal olduğunu biliyormT pronun o dikey flap tasarımı çok hoşuma gidiyor delikli delikdiPilastik mi onlar yoksa çelik mi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.