Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Tavsiyesi

Süngüzade

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle aranıza yeni katıldığım için hepinize kucak dolusu sevgiler. TV alma sürecine girince Adem bey sayesinde inceleriz.com dan haberdar oldum. Videolarınızı izledikçe Televizyonun T sinden anlamadığımı öğrendim. :)

20bin TL bandında 65inç tv almayı düşünüyorum. Pek tv izlemeyiz TV yi sadece haftada 3-4 film izlemek için kullanacağız. Onun dışında pek açık olmaz. ( Emanet projeksiyon alıp denedim fakat gündüz randuman alamadım. )

TCL ve ONVO araştırdığımda servis konusunda çok korkuttuğu için onları direk eledim yoksa Adem bey tavsiyesi ile arapanel olmasına rağmen geçen hafta 58P635 i 17.500e az daha sipariş veriyordum :)

Bulduğum bazı modeller

Daewoo 65 DA 75U01 15.000TL ( Para çokomel ucuzluğu + Vestel güvencesi )
Grundig GHU 7000 19.000TL ( Arçelik cazibesi dışında internette hakkında pek bir bilgi yok )
Vestel 65 U 9631 18.000TL ( Güzel yorumlar var )

Bonus
Vestel 55 O 9980TT 25.500 (ekran küçük olmasına rağmen OLED cezbediyor. Yalnız eski sistem OLED olduğu için inceleyenler riskli bir tercih demişler )

Sizinde varsa tavsiyeniz yada kampanya duyumunuz o doğrultuda hareket edeceğim. İlgi alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikle aranıza yeni katıldığım için hepinize kucak dolusu sevgiler. TV alma sürecine girince Adem bey sayesinde inceleriz.com dan haberdar oldum. Videolarınızı izledikçe Televizyonun T sinden anlamadığımı öğrendim. :)

20bin TL bandında 65inç tv almayı düşünüyorum. Pek tv izlemeyiz TV yi sadece haftada 3-4 film izlemek için kullanacağız. Onun dışında pek açık olmaz. ( Emanet projeksiyon alıp denedim fakat gündüz randuman alamadım. )

TCL ve ONVO araştırdığımda servis konusunda çok korkuttuğu için onları direk eledim yoksa Adem bey tavsiyesi ile arapanel olmasına rağmen geçen hafta 58P635 i 17.500e az daha sipariş veriyordum :)

Bulduğum bazı modeller

Grundig GHU 7000 19.000TL ( Arçelik cazibesi dışında internette hakkında pek bir bilgi yok )

Bonus
Vestel 55 O 9980TT 25.500 (ekran küçük olmasına rağmen OLED cezbediyor. Yalnız eski sistem OLED olduğu için inceleyenler riskli bir tercih demişler )

Sizinde varsa tavsiyeniz yada kampanya duyumunuz o doğrultuda hareket edeceğim. İlgi alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende sizin sartlarinizda gecen sene 65 inch tv bakiyordum neredeyse ayni paraya 70 inch Vestel 70U9600 model tv aldim su ana kadar son derece memnunuz hic bir problem yok 65 yerine 70 dusunebilirsiniz .

Hepsiburada da 70U9600 kampanyada ve 20.120TL fiyatı var. Bu da değerlendireceğim cihazlardan birisi olacak. Bir aksilik çıkmazsa 1-2 gün içinde bir tercih yapıp satın alacağım.

Hatta şöyle sorayım 18binTL ye 65U9631 mi yoksa 20binTLye 70U9600 mü ?

Hepsiburada da 70U9600 kampanyada ve 20.120TL fiyatı var. Bu da değerlendireceğim cihazlardan birisi olacak. Bir aksilik çıkmazsa 1-2 gün içinde bir tercih yapıp satın alacağım.

Hatta şöyle sorayım 18binTL ye 65U9631 mi yoksa 20binTLye 70U9600 mü ?
65u9631 yeni bir model galiba gecen sene ben tv arastirirken hic denk gelmedim bu modele ,70u9600 standart vestel smart menusu var uygulamalar cok hizli calisiyor mi box s de var bende ondan daha hizli ,panel olarak bana CHOT panel denk geldi VA yapida bir panel siyahlar cok iyi eski lg tvmizden sonra siyahlar cok farketti ,kiz kardesimde 65inch tv var aradaki 5 inch boyut olarak baya farkediyor gercekten buyuk bir tv bizim beklentimizi fazlasiyla karsiladi ,aksamlari yerel kanallar bakiyoruz ayda yilda bir netflixden sinema vs izlersek izleriz .

Bugün Hepsiburadadan 70U9600 u satın aldım. Bakalım heyecanla beklemedeyiz. LG 43 UJ 630V den sonra devasa büyüklükte bir TV olacak :D
@Pascall35 tavsiye ve ilgi alakan için çok teşekkür ederim 👍🏻
Hayirli olsun ,standart bir tv kullanicisi icin tum beklentileri karsilar ,ben 47inch lg tv den buna gecince bir an bu kadar buyuk almasaydim dedim ama alistik simdinkeske 75 inch olsaydi diyorum 😃

Vestelden az önce kurulumu yaptılar. Gelen arkadaşta tv kronik problemleri olan bir cihaz değil. Nemli bezle silmek gibi bir hata yapmadığınız sürece uzun süre kullanabileceğiniz bir cihaz dedi. Duvar askı aparatı 43 inc tv ile uyumlu çıktı direk eski tv nin yerine yine ona ait aparatlarla montajını yaptılar. 10 numara oldu :)

Büyüklük konusu da çocuğum görünce huh haaa dev gibi tv almışsın baba dedi. O heyecanı mutluluğu herşeye bedel 🥰 Görüntü kalitesi Ses tonlaması hoşuma gitti. Tavsiye için tekrardan teşekkürler @Pascall35 👍🏻

Vestelden az önce kurulumu yaptılar. Gelen arkadaşta tv kronik problemleri olan bir cihaz değil. Nemli bezle silmek gibi bir hata yapmadığınız sürece uzun süre kullanabileceğiniz bir cihaz dedi. Duvar askı aparatı 43 inc tv ile uyumlu çıktı direk eski tv nin yerine yine ona ait aparatlarla montajını yaptılar. 10 numara oldu :)

Büyüklük konusu da çocuğum görünce huh haaa dev gibi tv almışsın baba dedi. O heyecanı mutluluğu herşeye bedel 🥰 Görüntü kalitesi Ses tonlaması hoşuma gitti. Tavsiye için tekrardan teşekkürler @Pascall35 👍🏻
Hayirli olsun gule gule kullanın .

Bulduğum bazı modeller

Bonus

Para çokomel eğrisinin türevini alırsak Daewoo 65DA75U01 çıkıyor 🤣 3 yıl garanti ücretsiz montaj ücretsiz nakliyat ve ücretsiz askı aparatı mevcut. 2 GB ram ile de 1.5 GB olan diğer vestel üretimlerine de fark atıyor. Ve şuan 15ten ucuz bir rakama hbde var.

TV alınmış. Hayırlı olsun güzel tercih.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri