Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim..
@NBKpro
Televizyondan beklentim film dizi izlerken tatmin etmesi oyun vs başka uygulamalarla ilgilenmiyorum. 15bine kadar bütçe çıkarabilirim
@Adem Helvacı yalnızca tcl önümüzdeki cuma geliyor hocam
Branşlaşma ülkemizde de çok önemli bence ancak kimse herhangi bir konu ile ilgili ''Bilmiyorum'' ifadesini kullanmıyor ve bundan öcü gibi korkuyor nedense.
Hiç kimse her şeyi birden en iyi şekilde bilemez, çok biliyorum diyen çok hata yapar o nedenle zaten sevmediğim işletim sistemi ram rom detaylarını yorumlayan ve ufkumuzu açan sevgili
@NBKpro kardeşime teşekkür ediyorum.
@NBKpro nun önerileri ve dikkat çektiği noktalar hususunda ben de direkt olarak Toshiba yı eledim, normalde yönelebilirdim.
Grundig konusunu çok kez açıkladık, Arçelik grubu üretimlerde panel bilgilerini onlar paylaşmayı reddettiği için ben de ürün öneri listemde yer vermeyi kendimce reddediyorum.
Ben Grundig için kötü diyemem, ama bilmediğim bir ürün için iyi de diyemem.
Bakın bunun en basit göstergesi Philips LG gibi televizyonlar. Dışarıdan baktığınızda onlara LG ve PHILIPS oldukları için KALİTELİ ÜRÜN algısı ile bakıyorsunuz değil mi?
Ancak daha bugün sevgili
@Tesla nın yayınladığı bilgiye bakınca Philips 55PUS7805 modelinde yine tüketiciye atmış kazığını?
Defalarca yazdım ve dedim ki ''yahu şunu ONVO yapsa kabul ederim, neticede adamlar ekonomi sınıfında üretim yapıyor ama LG veya PHILIPS markaları UCUZ PANEL ile üreitm yapıp MARKA DEĞERİ ile bunu satınca kabul edemiyorum''
6 adet COF ile üretilmiş 55'' paneli montajlayıp bu ürünü PHILIPS veya LG markası ile satanlar bu insanların marka algısıile oynayanlardır.
BİM LG 55UP77106 Webos Smart UHD TV Fiyat Yorum İnceleme Teknik Özellikler yazımızda sizlere, BİM mağazalarında 23 Aralık 2022 tarihinde satışa sunulacak olan
www.inceleriz.com
PHILIPS 55PUS7805 Panel Teknik Özellikleri yzımızda siz değerli televizyon meraklıları için yine bir panel teknik detaylarını paylaştığımız yazımızı
www.inceleriz.com
Şu ürünlerin ikisine de bakın lütfen. bir de paralarına bakın.
Biz bu detayları bilip sizi uyarmasak veya biliyormuş gibi davranıp size bu modelleri önersek biz sizin günahınıza girmiş olmazmıyız şimdi?
Peki o halde cevabını verin rica ederim, içinde ne olduğunu bilmediğimiz Grundig tv yi size nasıl önerelim?
O da gittiğine göre geriye kaldı TCL
Peki TCK tek çare mi?
Bana kalsa değil, madem 15K bantlarına kadar çıktınız, o halde neden bir Samsung
60BU8000 televizyon almayasınız? (Bugünün satış fiyatı 16.800tl)
Peki ben size neden 55BU8000 değil de
60BU8000 önerdim? çünkü
60BU8000 de kullanılan panel ne 55BU8000 ne de 65BU8000 de kullanılmadı da ondan
Ama bu tv Tizen, sevgili
@NBKpro nun belirttiği üzere Android ile işiniz var ise o zaman durum değişir.