Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv Hakkında Tecrübelerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZKENTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ZKENTR

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
28 - 33
Marka Model Bilgisi
TCL VESTEL GRUNDİG SAMSUNG LG PHİLİPS
Arkadaşlar merhabalar öncellikle forum da yeniyim. Yazdığınız yorumları ve yazıları dikkate alarak araştırma yapıyorum. Şuan benim bir sorunum var kafam karıştı. 28 33 K arası cihaz bakıyorum. Baktığım cihazların geneli va sanırım ıps panele denk gelemedim. İncelemelerimi Display Spec.ten yapmaktayım. TCL qled serileri Philips in bazı cihazlarına baktım. Ben ıp tv kullanıyorum box kutulu. Baktığım cihazlarda hdmi çıkışları 1.444p görüntü kalitesi verdiği yazıyor. 4K veya yakın görüntüyü hdmi çıkışlardan alamazmıyım? 4 K olsada çıkışlarda her cihazın çözünürlüğü farklımı oluyor.
İlla cihaz içerisine gömülü olan ( Netlflix Disney vb) uygulamardan mı alabiliyoruz o kaliteyi.
Hdmi 2.0 veya 2.1 Çıkışlardan 4 k ya yakın görüntü alamıcaksam neden 4 k tv alıyım anlamadım.
ÖRN 55C645 de hdmi çıkışı 1.444p görüntü
55c745 de hdmi çıkışı 4 K
65pus8909 du sanırsam hdmi çıkışta 4 k yazıyordu sanırım Bu işin doğrusu nedir bilgilendirirmisiniz. Öneriniz doğrultusunda Her marka modele açığım..

55 " 65" Fark etmez
65 " olup 20 cm büyük olcak diyede kötü görüntü kalitesi istemiyorum öyle bir durumda tabiki 55 tercih ederim
Sadece televizyon olarak kullanılacak.
Çok soluk bir ekran görüntüsü istemiyorum çokda renkleri abartmasın bazı samsunglar gibi insan suratları kızarmasın. Doğal bir görüntü yeterlidir benim için.
Konsol bağlamayız oyun vs oynanmıcak
Sadece Film Dizi vb. İzlenicek Mümkün olduğu kadar F/P Ürünü istiyorum..

Biri destek olsun kendi kendime mesaj atıyorum konu yukarı çıksın diye :) hdmi görüntü kalitesi için ne diyorsunuz. Hdmi çıkışları 3280x2160 vermiyormu

Alacağınız televizyonda HDMI 2.1 varsa 4K'ya yakın bir görüntü alırım diye bir şey yok. Direkt 4K görüntü alırsınız. Ha bu gözler 4K panelli televizyon üretip anakartı HDMI 2.1 desteği olmadığı için 4K çıkış veremeyen televizyonlar gördü. Ürün önerilerine gelirsek Philips 65PUS8909, TCL 55C755 gibi modellere bakılabilir. Yerlilerden de Vestel 65QG9840 modeli değerlendirilebilir.

Bu renk meselesi biraz da ayarlara bağlı. Tv ler varsayılan ayarlarda, mağazalarda çok parlak albenili gözüksün diye fazla parlak ve yüksek konstrastlı ayarlanıyor. Evde kendiniz tekrar ayarlamanız gerekiyor çoğu markada daha doğal görüntü için.

65PUS8909 Modelini 32 e almış bulunmaktayım teşekkürler. İndirimin son anına denk geldik. Umarım Diğer aldığım tcl gibi sorunlu olmaz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri