- Bütçe
- 28 - 33
- Marka Model Bilgisi
- TCL VESTEL GRUNDİG SAMSUNG LG PHİLİPS
Arkadaşlar merhabalar öncellikle forum da yeniyim. Yazdığınız yorumları ve yazıları dikkate alarak araştırma yapıyorum. Şuan benim bir sorunum var kafam karıştı. 28 33 K arası cihaz bakıyorum. Baktığım cihazların geneli va sanırım ıps panele denk gelemedim. İncelemelerimi Display Spec.ten yapmaktayım. TCL qled serileri Philips in bazı cihazlarına baktım. Ben ıp tv kullanıyorum box kutulu. Baktığım cihazlarda hdmi çıkışları 1.444p görüntü kalitesi verdiği yazıyor. 4K veya yakın görüntüyü hdmi çıkışlardan alamazmıyım? 4 K olsada çıkışlarda her cihazın çözünürlüğü farklımı oluyor.
İlla cihaz içerisine gömülü olan ( Netlflix Disney vb) uygulamardan mı alabiliyoruz o kaliteyi.
Hdmi 2.0 veya 2.1 Çıkışlardan 4 k ya yakın görüntü alamıcaksam neden 4 k tv alıyım anlamadım.
ÖRN 55C645 de hdmi çıkışı 1.444p görüntü
55c745 de hdmi çıkışı 4 K
65pus8909 du sanırsam hdmi çıkışta 4 k yazıyordu sanırım Bu işin doğrusu nedir bilgilendirirmisiniz. Öneriniz doğrultusunda Her marka modele açığım..
İlla cihaz içerisine gömülü olan ( Netlflix Disney vb) uygulamardan mı alabiliyoruz o kaliteyi.
Hdmi 2.0 veya 2.1 Çıkışlardan 4 k ya yakın görüntü alamıcaksam neden 4 k tv alıyım anlamadım.
ÖRN 55C645 de hdmi çıkışı 1.444p görüntü
55c745 de hdmi çıkışı 4 K
65pus8909 du sanırsam hdmi çıkışta 4 k yazıyordu sanırım Bu işin doğrusu nedir bilgilendirirmisiniz. Öneriniz doğrultusunda Her marka modele açığım..