Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehmetcan.

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
7-13bin₺
Marka Model Bilgisi
marka fark etmeksizin.
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar .
Maç ve dizi-film izlemek için 7-14 bin liralık televizyon arıyorum. Duruma göre büyük salonda(40m²) ya da küçük odada(20m²) kullanmayı düşünüyorum.Büyük salonun fotoğrafını aşağıya bıraktım.(TV Kapının sol tarafında olacak) IMG_20240309_002126.jpg

Son düzenleme:
Maç ve dizi-film izlemek için 7-10 bin liralık televizyon arıyorum. Duruma göre büyük salonda(35m²) ya da küçük odada(20m²) kullanmayı düşünüyorum.Büyük salonun fotoğrafını aşağıya bıraktım.(TV Kapının sol tarafında olacak) Ekli dosyayı görüntüle 13666
Merhaba, öncelikle bu odaya 55 inç televizyonun daha uygun olacağını düşünüyorum. Diğer yandan 50 inç grubuna baksak dahi bütçenizin 12.000 ve üzerinde olmadı gerekiyor maalesef.

Maç ve dizi-film izlemek için 7-10 bin liralık televizyon arıyorum. Duruma göre büyük salonda(35m²) ya da küçük odada(20m²) kullanmayı düşünüyorum.Büyük salonun fotoğrafını aşağıya bıraktım.(TV Kapının sol tarafında olacak) Ekli dosyayı görüntüle 13666

Merhaba, öncelikle bu odaya 55 inç televizyonun daha uygun olacağını düşünüyorum. Diğer yandan 50 inç grubuna baksak dahi bütçenizin 12.000 ve üzerinde olmadı gerekiyor maalesef.
Çıkarız hocam yapacak bişey yok o fiyat bandına ne önerirsiniz. Sizlerin video ve yazılarınızdan anladığım kadarıyla düz Va panel tercih etmemem gerekiyor . TV konumundan ötürü sağ ve soldan izleyecekler için sıkıntı olur.

Çıkarız hocam yapacak bişey yok o fiyat bandına ne önerirsiniz. Sizlerin video ve yazılarınızdan anladığım kadarıyla düz Va panel tercih etmemem gerekiyor . TV konumundan ötürü sağ ve soldan izleyecekler için sıkıntı olur.
Tamam, müsait olur olmaz bu beklentilerinize uygun model/modelleri listeleyelim.

Belirtilen boyutlarda ve fiyat aralığında çok uygun TV'ler yok. Bu aralar en uygun olarak Techwood markası var Vestel üretimi ve garantisinde. Diğer L3 lisanslı ürünlere göre daha iyi en azından.

Yan açı konusunda, ne kadar yan açı olacağı ya da olmayacağı veya gözle görmek test etmek lazım. VA panel daha yaygın çünkü

Bu odaya minimum 55 inç bir tv tavsiye ederim. Techwood modellerine bakabilirsiniz. Vestel üretimidir. Vestel ilgileniyor servisiyle. Kullanıcılar tw ürünlerini beğeniyor hp. trendyol gibi pazaryerlerinde incelediğim yorumlara göre.

Belirtilen boyutlarda ve fiyat aralığında çok uygun TV'ler yok. Bu aralar en uygun olarak Techwood markası var Vestel üretimi ve garantisinde. Diğer L3 lisanslı ürünlere göre daha iyi en azından.

Yan açı konusunda, ne kadar yan açı olacağı ya da olmayacağı veya gözle görmek test etmek lazım. VA panel daha yaygın çünkü
Screenshot_2024-03-09-21-59-05-169_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
Öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Alışveriş sitelerinde böyle yorumlar var.

Ekli dosyayı görüntüle 13695
Öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Alışveriş sitelerinde böyle yorumlar var.
Lg, samsung, sony, vestel farketmeksizin dahili uydu alıcısı olan birçok televizyonun kanal geçişleri 2.5-3 saniye yani yavaştır. Ucuz android tv modellerinde donanım kötü oluyor. Mesela bugün 65QA5D63DT Satın aldım 2 gb ram 8 gb rom var. Yani sınırda bir donanım fiyatı az mı hayır değil aynı fiyata tcl de alabilirdim. Bunun yarı fiyatındaki üründe kullanılan donanım da ona göre olur. Düz smart tv bir ürün alıp iyi bir android box alırsanız tabii ki daha iyi olur bunda zaten herkes hem fikir. Ne kadar ekmek o kadar köfte bunu da unutmayın.

Orası öyle de hocam. İnternet de Sesi açınca donması. Normal Va panel olması sıkıntı değil mi
Va panel olması neden sıkıntı olsun ki bende va panelli bir tv satın aldım. Kötü olsa alır mıydım ? Bugün samsung 2023 modellerinde full va panel kullanmış ips panelli bir ürününü görmedim. Güzel görüntü veriyor ve milyonlarca satıyor değil mi ? Kötü olsa samsung va panel kullanır mıydı? Samsung kullanınca iyide yerli üretici kullanınca neden sorun olsun ? Va panelinde, ips panelinde kendine göre eksisi artısı vardır. Çoğu tv üreticisi ağırlıklı olarak va panel kullanıyor şuanda.

Maç ve dizi-film izlemek için 7-14 bin liralık televizyon arıyorum. Duruma göre büyük salonda(40m²) ya da küçük odada(20m²) kullanmayı düşünüyorum.Büyük salonun fotoğrafını aşağıya bıraktım.(TV Kapının sol tarafında olacak) Ekli dosyayı görüntüle 13666
Vestel üretimi Daewoo ve Techwood'lara bakın derim. Ucuz modeller oldukları için beklentiniz yüksek olmasın. Bütçeyi arttırabilirseniz Vestel 55Q9900'e bakın derim.

55TU9090
55TEC9500
55TEC9001R
55R754UA9

ve daha nice ürün baktım ama TEKİL IPS panel bir model ben göremedim.

55TU9090
55TEC9500
55TEC9001R
55R754UA9

ve daha nice ürün baktım ama TEKİL IPS panel bir model ben göremedim.
@Adem Helvacı hocam öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Cevap yazarken yanlış terimler yazıyor olabilir kusura bakmayın. Siz olsaydınız böyle bir odaya hangi TV yi tercih ederdiniz. İps Va fark etmeksizin. Yukarı yorumlarda düz Va derken alta bıraktığım fotoğrafta ki gibi olay olmasın diye yazmıştım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-10-16-18-56-054_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-03-10-16-18-56-054_com.android.chrome-edit.jpg
    25.9 KB · Görüntüleme: 1
Kıymetli Adem bey , bir süredir yeni TV arayışında ve bu işlerden hiç te anlamayan biri olarak net te bilgi edinmeye çalışırken video larınızla tanıştım. Bende yukarıdaki Samsung 50Cu8100 127 Ekr 4K Uhd Uydu Smart Led Tv ile ilgileniyorum. Şu anki güncel fiyatı 17.899 TL. Evde ailemle film ve maç izleme amacıyla kullanacağım. 12 COF bu ürün için yeterli mi ? Bu ürünü önerir misiniz ? . Desteğiniz için şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri