Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İade son seçenek olsun bence. Fatura fiyatına alamayabilirsiniz. Değişim isteyin.Tv için yarın sabah servis gelecek iade raporu isteyeceğim
Nasıl yani tam anlamadım 10500 tl ye aldım onu geri alamazmıyım yaniİade son seçenek olsun bence. Fatura fiyatına alamayabilirsiniz. Değişim isteyin.
Piyasa da 10500 TL'ye bulabilecek misiniz 43BU8000? Değişim daha mantıklı olur.Nasıl yani tam anlamadım 10500 tl ye aldım onu geri alamazmıyım yani
Carrefaursa ya pek güvenmiyorum dün ordaki tehşir ürünü birkez daha inceledim ordaki yetkiliye sordum bu tv leri defolumu satıyosunuz diye yok bunlar defolu değil defolular yeni geldi şurda ilerde dedi bana o sözden sonra pek güvenmiyorum carrefaursa yaNasıl yani tam anlamadım 10500 tl ye aldım onu geri alamazmıyım yani
Değişimi CarrefourSA yapmayacak Samsung yapacak.Carrefaursa ya pek güvenmiyorum dün ordaki tehşir ürünü birkez daha inceledim ordaki yetkiliye sordum bu tv leri defolumu satıyosunuz diye yok bunlar defolu değil defolular yeni geldi şurda ilerde dedi bana o sözden sonra pek güvenmiyorum carrefaursa ya
Eminmisiniz carrefaursa daki görevli raporla bize getir değiştiririz dedi dün akşamDeğişimi CarrefourSA yapmayacak Samsung yapacak.
Ozaman gelen servis arkadaşa sorarım değişimi sizmi yapıyosunuz diye biz yapıyoruz derse değişim isterimEminmisiniz carrefaursa daki görevli raporla bize getir değiştiririz dedi dün akşam
Benim bildiğim Samsung Türkiye yapar ama eğer servis dökümüyle CarrefourSA dan yapılacaksa açılmamış kutu alın. Zaten kutunun açılıp açılmadığı bantlarından belli olur.Eminmisiniz carrefaursa daki görevli raporla bize getir değiştiririz dedi dün akşam
Bilgi için teşekkür ederimBenim bildiğim Samsung Türkiye yapar ama eğer servis dökümüyle CarrefourSA dan yapılacaksa açılmamış kutu alın. Zaten kutunun açılıp açılmadığı bantlarından belli olur.
En iyisini yapmışsınız. @Adem Helvacı müsait olunca yardımcı olacaktır yasal süreç hakkında.Samsung çözüm merkezinden arandım ve başvurumun reddedilği söylendi bende telefondaki arkadaşa tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim ve arayan arkadaş bir daha genel merkeze bildirelim dedi bende ister bildirin ister bildirmeyin dedim ben yasal yolları kullanacağım dedim bakalım ne olacak sonuç
Yok almadım zaten 500 tl idi servisteAlmadınız umarım. Gerek yok böyle aksesuarlara.
Televizyondan ne haber değiştiler mi?Yok almadım zaten 500 tl idi serviste
Tv ye red geldi bende e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurdum dün resim leride ekleyerek beklicez artık sonucuTelevizyondan ne haber değiştiler mi?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.