- Bütçe
- 50-60 Bin
- Marka Model Bilgisi
- Tavsiyelere Açığız
Merhabalar arkadaşlar iyi günler. Ben Uşak/Merkez bölgesinde bir tıbbi sülük üretim tesisi yatırımı yapıyorum. Uşak iklimi özet olarak; yazları sıcak, kışları soğuk ve uzun geçer. İlk 8 ay 55 m2 alan olarak başlayıp, aşamalı olarak 150 m2 ve daha sonra da 1-2 dönümlük kapalı alana doğru büyüyeceğiz. Ortam sıcaklığı düzenli olarak 20-22 derece aralıklarda kalması gerekiyor. Havanın kurumaya meyilli olması iyi değil, tesisin içi bol bol nemli olacak, bunu korumamız dahi yeterli. Hayvanlar kokuya karşı hassas oldukları için sağlıksız klima gazları aşırı etkileyecektir (en sağlıklı klima gazı tavsiyesi edelim lütfen). Klima sayısını kademeli arttırabileceğimiz için her türlü bize uygun tavsiye senaryonuza açığız sevgili arkadaşlar (başlangıç bütçesi 60 bin TL, 1.5 sene sonraki 1-2 dönümlük aşamada bütçe geniş). Durumumuz özetle budur 
Sorular;
1) Bizim durumumuza uygun klima önerileriniz; Duvar tipi/Diğer tipler/Marka/Model/Özellik olarak nasıl olur?
2) Alan 1-2 dönüme kaydığında klimaları diğer tarafa taşıdığımızda sökme ve tekrar montaj yapma aşamasında klimalarda performans kaybı oluşuyor mu?
Başta Adem Helvacı hocamız olmak üzere tüm kıymetli arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

Sorular;
1) Bizim durumumuza uygun klima önerileriniz; Duvar tipi/Diğer tipler/Marka/Model/Özellik olarak nasıl olur?
2) Alan 1-2 dönüme kaydığında klimaları diğer tarafa taşıdığımızda sökme ve tekrar montaj yapma aşamasında klimalarda performans kaybı oluşuyor mu?
Başta Adem Helvacı hocamız olmak üzere tüm kıymetli arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum