Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Vantilator tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yunus kurtuluş

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Wantilator
Evinde wantilator kullanan var mı ben bir tane anneme vantilatör alacağım ama kumandali olanlardan bunların bide buharlı olanları var ama fiyat aralığı çok fazla ama bu parayı hakneder bir wantilator varsa yinede düşüneceğim @Adem Helvacı

Teknik Soru Vantilator tavsiyesi

Çok teşekkürler adem abi ? her sorumuza istenmeden cevab veriyorsun Allah razı olsun iyi ki varsın
Seve seve abi ne demek. Tecrübelerimizi paylaşıyoruz en çok o yönümüzü seviyorum forum olarak. Pazarlama mantığında kimse yok burada, herkes gerçek kullanıcı. Herkesin kendi görüşlerini yazdığı ortamda potansiyel tüketiciler genel eğilime bakıp daha kolay karar verebiliyorlar. :ok
Evinde wantilator kullanan var mı ben bir tane anneme vantilatör alacağım ama kumandali olanlardan bunların bide buharlı olanları var ama fiyat aralığı çok fazla ama bu parayı hakneder bir wantilator varsa yinede düşüneceğim @Adem Helvacı
Goldmaster vantilatör kullanıyorum 3 yıldır.
Kumandalı olanlardan. Rüzgar efekti zamanlı kapama devir kontrolü sağ sol salınım var. Yukarı aşağı salınım yok benim kullandığımda.
Pervanesi 5 ince kanatlı olanlardan. En yüksek devrinde ses yapıyor haliyle.

Buharlı olanlar tam bir pazarlama stratejisi. Konya'da belki işe yarar fakat nem değerinin %70 90 dolaylarında olduğu ege akdeniz karadenizde ortam zaten nem baskısı nedeniyle boğucuyken havaya daha fazla buhar püskürtmenin anlamı yok.

Orijinal UFO buharlı sistemi de zamanında kullanmış birisiyim. Hatta markasını hatırlayamadım ama hem buhar hem de sirisinek kovucu özelliği olanları da kullanmıştım. Sivrisinek kovucu tabletli olanlar vardı. Kovucu işe yarıyordu fakat buhar kısmı bana göre tırt.

Kumandalı olanlardan. Rüzgar efekti zamanlı kapama devir kontrolü sağ sol salınım var. Yukarı aşağı salınım yok benim kullandığımda.

Buharlı olanlar tam bir pazarlama stratejisi. Konya'da belki işe yarar fakat nem değerinin %70 90 dolaylarında olduğu ege akdeniz karadenizde ortam zaten nem baskısı nedeniyle boğucuyken havaya daha fazla buhar püskürtmenin anlamı yok.

Orijinal UFO buharlı sistemi de zamanında kullanmış birisiyim. Hatta markasını hatırlayamadım ama hem buhar hem de sirisinek kovucu özelliği olanları da kullanmıştım. Sivrisinek kovucu tabletli olanlar vardı. Kovucu işe yarıyordu fakat buhar kısmı bana göre tırt.
Çok teşekkürler adem abi ? her sorumuza istenmeden cevab veriyorsun Allah razı olsun iyi ki varsın

Üşenmeden ??

Seve seve abi ne demek. Tecrübelerimizi paylaşıyoruz en çok o yönümüzü seviyorum forum olarak. Pazarlama mantığında kimse yok burada, herkes gerçek kullanıcı. Herkesin kendi görüşlerini yazdığı ortamda potansiyel tüketiciler genel eğilime bakıp daha kolay karar verebiliyorlar. :ok

Çözüm
Forum gerçekten çok faydalı sebeb olduğunuz için minnettarız peki ben bir klima almayı düşünüyorum midea ya olan tepkilerini ve övgülerini videlarinda görüyorum midea prime var videon olarak bu 2 yıl önce ki video bugün bana önere bileceğin kılima hangisi olabilir BTU olarak yüksek rakamlara gerek var mı 12 lik mı 18 lik mı 24 Luk mu almayız

Ev güneş görüyor cephe bakımından oda ise uzunluk 4 genişlik 3 metre tavan boyu ise her ev gibi maddi duruma gelince pişman etmediği müddetçe üst rakamlara çıkabiliriz

Klima başlığı adı altında yazdığını sonradan fark ettim yorumları siliyim dedim 2 yerden yazmış olmayayım diye ama nereden siliniyor bulamadım ?

Ben gençken Arçelik aşağıdaki görseldeki modeli almıştık. Bizi gömecek kendisi çalışmaya devam edecek sanırım :) Letgo üzerinden bulursanız deneyin asla kaçırmayın bunu.

Ekli dosyalar

• IMG_6554.jpeg
    IMG_6554.jpeg
    18 KB · Görüntüleme: 18
Ben gençken Arçelik aşağıdaki görseldeki modeli almıştık. Bizi gömecek kendisi çalışmaya devam edecek sanırım :) Letgo üzerinden bulursanız deneyin asla kaçırmayın bunu.
Bunun böyle masaüstü ve ayaklı versiyonu var, 2002'de Arçelik logosu değişmiş, hem eski logolu hem de yeni logolusu var bunların, demek ki o dönemlerde üretilmiş. Ayaklılarının düğmesi böyle yuvarlaktır çevirerek açılır. Aynısının bekosu da var. Çok sağlam ürünler taş gibi.

Ekli dosyalar

• images (45).jpeg
    images (45).jpeg
    21.3 KB · Görüntüleme: 13
Bunun böyle masaüstü ve ayaklı versiyonu var, 2002'de Arçelik logosu değişmiş, hem eski logolu hem de yeni logolusu var bunların, demek ki o dönemlerde üretilmiş. Ayaklılarının düğmesi böyle yuvarlaktır çevirerek açılır. Aynısının bekosu da var. Çok sağlam ürünler taş gibi.
Bizim düğmelerde aynı şekil, ciddi sağlam ürün. Açıkçası logoya dikkat etmedim :)

Yeni bir konu açmak yerine daha önce açılmış olan konudan soru sormak istiyorum.Malum vantilatör bakıyorum kendime.Lxf-285 gözüme çarptı.Genelde en çok satılan model.Sürü piskolojisine kapılıp sipariş geçmeden buradan bir sormak istedim.Genelde bir şey çok sipariş veriliyorsa iyidir algısı var.F/P bir ürün arıyorum.3 kademeli bana hayli hayli yeter.1. ve 2. kademesi sessiz olursa tadından yenmez.Sağa sola salınım yapması yeterli.

Yeni bir konu açmak yerine daha önce açılmış olan konudan soru sormak istiyorum.Malum vantilatör bakıyorum kendime.Lxf-285 gözüme çarptı.Genelde en çok satılan model.Sürü piskolojisine kapılıp sipariş geçmeden buradan bir sormak istedim.Genelde bir şey çok sipariş veriliyorsa iyidir algısı var.F/P bir ürün arıyorum.3 kademeli bana hayli hayli yeter.1. ve 2. kademesi sessiz olursa tadından yenmez.Sağa sola salınım yapması yeterli.
Hocam ben bundan 3 tane aldım kumandalı gayet iyi ama bı 500 lira artmış ben aldığım da daha ucuzdu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-21-21-35-49-634_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-07-21-21-35-49-634_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    31.5 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2023-07-21-21-35-54-950_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-07-21-21-35-54-950_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    33.1 KB · Görüntüleme: 23
Buhar kısmının pek bir anlamı olmuyor hortum delinirse es kaza elektronik kartta kısa devreye neden oluyor ,normal bir fan işi görür bence

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri