Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel 55QA 9700 veya muadil başka ne olabilir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

meycey

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15-20 bin Tl
Marka Model Bilgisi
Vestel , Onvo, Toshiba , LG?
Merhaba . Herkese şimdiden önerileri için teşekkürler . Dikdörtgen şekilli bir salonda 4-6 m izleme mesafesinden, 40 derece açı ile direkt güneşin vurmayacağı konumlu, çoğunluk TV maç izleme ama youtube vs uygulamalar izlenecek bir TV almayı düşünüyorum . Bütçe 15-20 arası.
Kahramanmaraş ilçesinde yaşıyoruz . Servis nedeniyle Vestel düşündüm
-Vestel 55QA9700 düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor ( şuan en ucuz 22 bintl )ve 6COF olması da korkutuyor)
55Q 9700 alsam android olmaması sorun olur mu? ya da U modellerde Q led olmaması ne kadar görüntüyü etkiler .
- Aklım Onvo f950 de kaldı ama. kalite ve servis ? fiyatı 13 k . Çok cazip
- Önerebileğiniz başka bir TV ( regal , Toshiba)
- LG konusunda kararsızım Webos nedeniyler

Tv seçimin güzel fakat boyut küçük kalır o mesafede aynı tv nin 65 inç olanını alabilirsin

Tv seçimin güzel fakat boyut küçük kalır o mesafede aynı tv nin 65 inç olanını alabilirsin
Haklısınız ama o boyutlarda fiyatlar çok yükseliyor ya da özellik veya kalite düşüyor . Bir de kenarında ki eşyalar nedeniyle çok büyük olursa kapıya yakınlık nedeniyle güzell durmuyor

Vestel'de 55Q9900 ve 55QA9700'ü sıklıkla öneriyoruz. Bence sırf Android diye televizyon alınmamalı. Ek bir Android Box almak daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.

Vestel'de 55Q9900 ve 55QA9700'ü sıklıkla öneriyoruz. Bence sırf Android diye televizyon alınmamalı. Ek bir Android Box almak daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar.
ben de android box düşündüm ama hiç deneyimim yok . Kutu tv arkasında mı kalıyor ? daha mı hızlı vs . Birde 9900 + android box 9700 fiyatını geçiyor gibi . Bize artısı ne olacak bu durum da

ben de android box düşündüm ama hiç deneyimim yok . Kutu tv arkasında mı kalıyor ? daha mı hızlı vs . Birde 9900 + android box 9700 fiyatını geçiyor gibi . Bize artısı ne olacak bu durum da
Kutuyu nereye koyarsanız orada durur. Televizyon ile bağlantısını HDMI kablo ile yapıyorsunuz ayrıca bir de güç bağlantısını yapıyorsunuz iş tamam. Televizyonların Android yazılımına göre tabi daha hızlı olur çünkü televizyonların donanımı genelde vasat oluyor. Tabi burda alacağınız Box'un kalitesi de mühim öyle bir cihaz alırsınız ki Android TV'lerden yavaş çıkar. Benim tavsiyem Q9900+Android Box kombinasyonu. Derseniz bütçem az ekstra cihazla uğraşamam QA9700 alırsınız seçim sizin.

Vestel QA serisi güzeldir, u serisi ile farkı QLED olması ve daha güzel renk deneyimi sunması sorunuzun cevaplarından biri bu. Vestel QA serisinden vazgeçip Onvoya yönelmek hata olur diye düşünüyorum. Tabi bütçeye göre TV alınıyor, ama alırken de dikkat etmekte fayda var. Bende 65QA9700 var 6 ayı geçti kullanma sürem oldukça memnunum. Benim tek sıkıntım kumandanını mouse'a dönüşmemesi :) sanırım bu da dert edilecek birşey değil, başka bir eksi yanını görmedim.

bende de 65qa9700 var ips panel denk geldi oldukca memnunum.. bazen hareketli sahnelerde bocalıyor ama sıkıntı değil benim icin.

55qa9700 var bende güneş olmasada tül çekili iken her halukarda çok yansıma yapıyor. Galiba %1 Antiglare oranı çok düşük. Çoğu panelde %2-3 çok etkisi var mı bilmiyorum. Kırılmaz cam türü kaplamalara baktım. Ama herkes kalite düştüğünden bahsetmiş. Ufak atlamalar takılmalar zaten gözümüze batıyor. Çözüm bulamadım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri