Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel 65UG9630 ilk kurulum montaj

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lxfgas0671

Meraklı
Yeni Üye
Merhaba, uzun süredir israfları darladıktan sonra. Anlık bir indirim ile sanırım
Vestel 65 UG9630 teknosada geçen gece 16999 TL ye düştü diğer yerlerde 24000 TL olduğu için sipariş verdim. Adresi yanlış girdikleri için düzeltme vs derken henüz evime gelmedi.

Sağlam gelir umarım iade olursa aynı fiyata bulamam bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Servis kuruluma gelince askı aparatını ücretsiz getirecek mi ?

Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Askı aparatı kutusundan çıkmıyor ama talebiniz halinde ücretsiz asarlar duvara. Montaj talebi açarken duvara montaj yapılacağını belirtirseniz müşteri hizmetlerine gelen serviste hazırlıklı gelir.

Eskiden tamamı kutulardan çıkardı ve tamaı tabi ki ücretsizdi. Sonra kutulardan bu ürünleri çıkarttılar ve ''İsteyene ücretsiz takın'' dediler. Eğer montaj duvara isteniyorsa servis yanında götürüyor aparatı.
Sonra bunu da evirdiler, ''X ürünlerde ücretsiz, Y ürünlerde ücretli'' dediler. Hiç merak etmeyin yakında tamamında ücretli der geçerler.
Zaten askı aparatı dedikleri de kıytırık 2 parça plastik. Çıkarcı tayfası buradan da sineğin yağını hesaplamayı başarmış.

Duvara montajda askı aparatı ücreti alıyorlar diye biliyorum ürüne göre değişmiyorsa.
Biz TV aldığımızda servis gelmeden önce telefon açtı. TV'yi duvara mı montaj yaptıracaksınız diye sordu. Evet dedim. Diğer odadaki askı aparatını sökmeniz gerekecek dedim. Yok dedi. TV'nin kutusunda askı aparatı geliyor dedi.

TV: Grundig 55 inc. Markaya göre de değişiyor politika.

Konuyu açan arkadaşa: Gelmeden önce ararlar. O zaman ne yapmak istediğinizi belirtirsiniz.

Biz TV aldığımızda servis gelmeden önce telefon açtı. TV'yi duvara mı montaj yaptıracaksınız diye sordu. Evet dedim. Diğer odadaki askı aparatını sökmeniz gerekecek dedim. Yok dedi. TV'nin kutusunda askı aparatı geliyor dedi.

TV: Grundig 55 inc. Markaya göre de değişiyor politika.

Konuyu açan arkadaşa: Gelmeden önce ararlar. O zaman ne yapmak istediğinizi belirtirsiniz.
Televizyonun kutusundan askı aparatı çıktığına emin misiniz? Arçeliklerde çıkmaz kutudan. Talep açarsınız servis montaja gelirken yedek parça olarak getirir ücretsiz şekilde duvara montajlar televizyonu.

Eskiden tamamı kutulardan çıkardı ve tamaı tabi ki ücretsizdi. Sonra kutulardan bu ürünleri çıkarttılar ve ''İsteyene ücretsiz takın'' dediler. Eğer montaj duvara isteniyorsa servis yanında götürüyor aparatı.
Sonra bunu da evirdiler, ''X ürünlerde ücretsiz, Y ürünlerde ücretli'' dediler. Hiç merak etmeyin yakında tamamında ücretli der geçerler.
Zaten askı aparatı dedikleri de kıytırık 2 parça plastik. Çıkarcı tayfası buradan da sineğin yağını hesaplamayı başarmış.

Televizyonun kutusundan askı aparatı çıktığına emin misiniz? Arçeliklerde çıkmaz kutudan. Talep açarsınız servis montaja gelirken yedek parça olarak getirir ücretsiz şekilde duvara montajlar televizyonu.
Umarım sağlam çıkar uğraştırmaz bakalım artık arayıp duvara montaj olacak diyeyim aparatları getirsinler o zaman 1 ay sonra duvara mıntajlayacagım şimdilik salonda duracak

Servis kurulum yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor kutudan sağlam çıkarsa tabiki :D Ups baştan savma iş ile gelin aşağı alın falan dedi en son kapınım önüne bıraktı çünkü

Servis kurulum yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor kutudan sağlam çıkarsa tabiki :D Ups baştan savma iş ile gelin aşağı alın falan dedi en son kapınım önüne bıraktı çünkü
Işık sızması, sehim, ölü piksel, bulutlanma gibi yaşanabilecek sorunları kontrol ettirin.

Işık sızması, sehim, ölü piksel, bulutlanma gibi yaşanabilecek sorunları kontrol ettirin.
Bu gün 15:00-17:00 arası bekliyoruz bakalım Üstad. Panel vs tek tip sanırım bu modelde öyle demiştiniz kutudan sağlam çıkacak mı diye merakla bekliyorum ? 16999 a aldım gece yarısı indirimle şimdi 23999 çıkmazsa değişim isteyeceğim.

Merhabalar. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Ben de bir TV arayışındayım ve Vestel alacak gibi duruyorum. Panel tipi tek tip olan 50-55 inç ucuz bi model bulursam hemen arkanıza takılıp gelicem. Şimdiden incelemeleri hazırlayın lütfen :LOL:

Merhabalar. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Ben de bir TV arayışındayım ve Vestel alacak gibi duruyorum. Panel tipi tek tip olan 50-55 inç ucuz bi model bulursam hemen arkanıza takılıp gelicem. Şimdiden incelemeleri hazırlayın lütfen :LOL:
@Adem Helvacı hocam ve @Vesteloji hocam incelemiş bu modeli zaten onların incelemelerinin yanına bizimki gereksiz olur ? fakat tektip panel demişlerdi diye hatırlayarak aldım indirimde görünce

55UA9090 ya da 55UG9630 alabilirsiniz. Karma panele geçilmediyse BOE ADS (IPS) panel ile üretiliyordular.

55UA9090 ya da 55UG9630 alabilirsiniz. Karma panele geçilmediyse BOE ADS (IPS) panel ile üretiliyordular.
Aslında şeytan dürtüyor. Git Amazondan TCL al diye ama teknik servisinden ve şikayet var da okuduğum şeylerden tırsıyorum. Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz bu durumda ki görüşleriniz ne olur acaba :ROFLMAO:

Aslında şeytan dürtüyor. Git Amazondan TCL al diye ama teknik servisinden ve şikayet var da okuduğum şeylerden tırsıyorum. Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz bu durumda ki görüşleriniz ne olur acaba :ROFLMAO:
Arçelik ve Vestel ülkemizde servis konusunda en düzgün markadır. Anadolu köylerine bile giderler servis ağları büyüktür. Sapa bir yerde kalıyorsanız Vestel servis konusunda daha mantıklı olur. Arçeliği zaten öneremiyoruz televizyon konusunda hangi panelleri kullandıklarını paylaşmadıkları için. TCL'de eskisi kadar kötü değil servis konusunda ama bir Arçelik ya da Vestel de değiller.

Arçelik ve Vestel ülkemizde servis konusunda en düzgün markadır. Anadolu köylerine bile giderler servis ağları büyüktür. Sapa bir yerde kalıyorsanız Vestel servis konusunda daha mantıklı olur. Arçeliği zaten öneremiyoruz televizyon konusunda hangi panelleri kullandıklarını paylaşmadıkları için. TCL'de eskisi kadar kötü değil servis konusunda ama bir Arçelik ya da Vestel de değiller.

Bu etiket üzerinden panel iyi mi kötü mü belli oluyor mu ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri