65UA3E63DT MODELİ ILE 65UA3D63DT MODELI ARASINDA NASIL BIR FARK VAR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
merhaba televizyonun panel kodunu öğrenebilir miyim ? Böyle bir hizmet verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Selam, bende şunu öğrenebilir miyim? Panel ve anakart mümkünse.
HKC PT550GT01-1 panel bulunuyor. 5000:1 tipik kontrastlı, 12 CoF ile üretilmiş bir FSA yapı tipinde panel.Toshiba SN 9127903300515 panel bilgisi alabilir miyim
Adem hocam, Murat hocam merhabalar,
Günlerdir 65 inç televizyon araştırmalarım sırasında forumunuza ve YouTube videolarınıza denk geldim. Çok yararlandığım değerli bilgileriniz doğrultusunda ve bütçem çerçevesinde Vestel 65Q9900 modelinde karar kıldım. Cihazı az önce teslim aldım, umarım şansıma IPS panel denk gelir. Kurulumu Pazartesi günü yapılacak. Halen kullandığım Telefunken TU5020'yi de babamların evine götüreceğim. Eğer ayıracak vaktiniz varsa aldığım Vestel TV'nin (Seri no: 9035038 300095) ve emektar Telefunken'in (MENU 4725'teki panel bilgileri: 50VESQNDCN12_2D_UHD_D_SOFO_V_130_243857_243851- V2.14 - SVN:None - XXXXXXXXX) panel özelliklerini bildirebilirseniz sevinirim. Fotoğrafları ekte.
Şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
(Foruma yeni üye oldum ama sohbet ortamına nasıl mesaj yazacağımı bulamadım. Umarım yanlış yerden yazmamışımdır)
Hocam neden şaşırtıcı dediniz 40 inc te 8 kof 4 gecit çipi oldugu için mi.sizce nasıl bir panelCMO V400HJ6-PE1 R.C.3 kodlu panel. 8 CoF + 4 geçit çipi kullanılmış. Şaşırtıcı. MVA yapı tipinde.
@victory
Hocam neden şaşırtıcı dediniz 40 inc te 8 kof 4 gecit çipi oldugu için mi.sizce nasıl bir panel
BOE HV650QUB-F70MERHABA TOSHİBA 65UA3E63DT SN:9151226400725 PANEL BİLGİLERİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM TEŞEKKÜRLER
HKC Panel. Kodu aşağıdadır.Vestel SN: 9070750300113
Servis menüsünde ise VESQNTHZ01F olarak geçiriyor QNTH forumda arattım ama bulamadım.
Yardımcı olur musunuz?Merhabalar,
Cihaz henüz ulaşmadı elime fakat SN istedim satıcıdan verdiler . SN : 9172909400225
Cihaz bana gelmeden iptal edebilirim panel durumuna göre. Bana yardımcı olur musunuz panel bilgileri nedir?
Teşekkürler.
HKC PT650GT01-1Merhabalar,
Cihaz henüz ulaşmadı elime fakat SN istedim satıcıdan verdiler . SN : 9172909400225
Cihaz bana gelmeden iptal edebilirim panel durumuna göre. Bana yardımcı olur musunuz panel bilgileri nedir?
Teşekkürler.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.