SAKAI JR645R3HA3L kodlu panelVestel 65qa9700 seri numarası bu paneli nedir? Simdiden tesekkür ederim
12 COF, %5 AG katman, UV2A (VA) tabanlı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
SAKAI JR645R3HA3L kodlu panelVestel 65qa9700 seri numarası bu paneli nedir? Simdiden tesekkür ederim
SAKAI JR645R3HA3L kodlu panelMerhabalar,
Vestel QA9700 model TV aldım yarın kurulumu yapılacak. Panel bilgisini öğrenebilir miyim ?
Teşekkürler.
SN: 9090998300615
Panel AUO panel. Kaliteli olmasına kalitelidir ama VA tabanlı olduğu için yan açılarda renklerde solma yapar. Görüntü de titreme olması panelden hallice görüntünün kaynağından ya da televizyonun görüntüyü işleyememesinden kaynaklı olabilir.Herkese selamlar. Vestel 55QA9700 model Tv satın almıştım ilk gelen cihaz LG IPS panele sahipti fakat sorunlu olduğu için cihaz değişimi yapıldı. Gelen cihaz VA panele sahip yan açıdan görüntü çok kötü maalesef bu cihazın panel numarası 55_VESQNZAZ51FJ budur. Bir videoda Adem abi yanlış hatırlamıyorsam nadir denk gelen AUO Panel demişti fakat iyi anlamda mı kötü anlamda mı anlayamadım çünkü görüntü kalitesi çok iç açıcı değil. Renk ayarlarını vs kendimce yapsamda maviler mora morlar maviye kayıyor gibi vs. Birde Youtubede 4k video izlerken görüntüde sallanmamı desem titrememi desem bazı sahnelerde akıcı değil renkler yanıp sönüyor gibi video ekleyeceğim. Bilgisi olan abilerim aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden Teşekkürler. Videolarda ne yazık ki belli olmuyor nedense bilemedim ama ekranda görüntü kayıyor sanki renkler parlayıp sönüyor.
Teşekkür ederim.SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel
Abi çok teşekkür ederim. Uydu kanallarında sorun yok TRT 4K yayında bile sorun yok fakat youtube 8K 4K videolarda yapıyor bazı sahnelerde Önceki LG IPS Tv’de yapıyordu. Bu arada Vestel firmasını panel farkından dolayı Tüketici Hakem Heyetine verdim olumlu sonuç gelirse güncel tutardan iade talep etmiştim cevap bekliyorum.Panel AUO panel. Kaliteli olmasına kalitelidir ama VA tabanlı olduğu için yan açılarda renklerde solma yapar. Görüntü de titreme olması panelden hallice görüntünün kaynağından ya da televizyonun görüntüyü işleyememesinden kaynaklı olabilir.
Kral kaliteli midir nasıl panel iş görür mü?SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel
Kalite olarak daha iyidir kesinlikle ama LG IPS, SAKAI ise VA tabanlı olduğu için birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları var. IPS paneller yan açılarda renklerde solma yapmaz, renkler daha canlıdır fakat siyah başarımı ve kontrast oranı düşüktür. VA panellerde ise siyah başarımı ve kontrast oranları yüksektir fakat yan açılarda renklerde solma olur. Renk canlılığı da IPS panellere göre biraz düşüktür.Teşekkür ederim.
SAKAI panelin kalite durumu nedir ?
Lg ips panel ile kıyaslandığında
Kalitelidir fakat VA tabanlı olduğu için yan açılarda renklerde solma olabilir.Kral kaliteli midir nasıl panel iş görür mü?
Vestel konusuna Vestel harici ürünleri atmayalım lütfen.Ustalarım merhaba ürünüm hemen hemen kullanım süresi 10 yıl olacak bir su teması harici başka bir işlem yapılmadı panel markası nedir acaba
HKC PT550GT01-1 kodlu panel
HKC PT550GT01-1 kodlu panel
Çok teşekkür ederim hocamHKC PT550GT01-1 kodlu panel
12 COF, FSA (VA) tabanlı
QNDCN2N45SECNCN170EEkli dosyayı görüntüle 15258
Panel bilgisi cof sayısı vs öğrenebilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
Teşekkür ederim kolay gelsinQNDCN2N45SECNCN170E
INX V500DJ7-QE1
innolux tarafından üretilmiş panel.
Detaylara yukarıdaki mor renkli kodu www.panelook.com sitesinde girip erişebilirsiniz.
MENU+4725 tuşlayıp çıkan ekranın fotoğrafını paylaşın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.