Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel televizyon tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mertcm25

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle iyi akşamlar forumda yeniyim televizyon alma arefesindeyim kendi gözlemlediğim vestel televizyonları sizlerden en iyisini sıralamanızı istedim
Öncelikle sıralamanızda baz almanızı istediğim hususlar
Görüntü kalitesi ses arayüzde hızlı olması (gerek android gerek smart ram rom olarak hızlı anlamında) ve birde uzun ömürlü olması açısından en iyisinden başlayarak sıralamanızı istiyorum
Kendim gözlemlediğim ürünler
55ua9090
55ua9600
55q9900
55qa9700
55u9700
55u9730
Bu sıralamanızdan sonra eğer varsa diğer önerilerinizide bekliyorum
17 bin bütçeye kadar sadece karşıdan izlenmeyeceği için va istemiyorum
Diğer marka önerilerinize açığım ama sıralamadan sonra :)
Müsait olduğunuz zamanda konu ile ilgilenirseniz sevinirim

Öncelikle iyi akşamlar forumda yeniyim televizyon alma arefesindeyim kendi gözlemlediğim vestel televizyonları sizlerden en iyisini sıralamanızı istedim
Öncelikle sıralamanızda baz almanızı istediğim hususlar
Görüntü kalitesi ses arayüzde hızlı olması (gerek android gerek smart ram rom olarak hızlı anlamında) ve birde uzun ömürlü olması açısından en iyisinden başlayarak sıralamanızı istiyorum
Kendim gözlemlediğim ürünler
55ua9090
55ua9600
55q9900
55qa9700
55u9700
55u9730
Bu sıralamanızdan sonra eğer varsa diğer önerilerinizide bekliyorum
17 bin bütçeye kadar sadece karşıdan izlenmeyeceği için va istemiyorum
Diğer marka önerilerinize açığım ama sıralamadan sonra :)
Müsait olduğunuz zamanda konu ile ilgilenirseniz sevinirim
@Adem Helvacı @Vesteloji

qled istersen qa9700 normal led istersen ua9090

qled istersen qa9700 normal led istersen ua9090
Abi 3 sorum olacak;
Qled ömrü tv ömrünüde kısaltır mı yani ledlerle karşılaştırdığında
55q9900dan daha mı iyi qa9700
55ua9090 deneyimlediysen arayüzü nasıl hızlı mı 2 ram sayısına nazaran

Abi 3 sorum olacak;
Qled ömrü tv ömrünüde kısaltır mı yani ledlerle karşılaştırdığında
55q9900dan daha mı iyi qa9700
55ua9090 deneyimlediysen arayüzü nasıl hızlı mı 2 ram sayısına nazaran
ua9090 kullanıyorum ben ürün inceleme bölümünde yazım var. marka vestel olduğu için modeller arasında pek fark görülmüyor. sanırım 9900 smart android değil. qled ömrünü kısaltmaz ayrıca sanırım oled demek istedin.

bir de dip not en kral tv yi alsan bile ortalama ömrü 5 yıldır bunu unutma ve fazla kafana kurcalama çünkü tv dünyası dipsiz bir kuyu

ua9090 kullanıyorum ben ürün inceleme bölümünde yazım var. marka vestel olduğu için modeller arasında pek fark görülmüyor. sanırım 9900 smart android değil. qled ömrünü kısaltmaz ayrıca sanırım oled demek istedin.

bir de dip not en kral tv yi alsan bile ortalama ömrü 5 yıldır bunu unutma ve fazla kafana kurcalama çünkü tv dünyası dipsiz bir kuyu
Yok abi forumda araştırırken birkaç qled ömründen dolayı vazgeçenlere bakmıştım konu açmadan yoksa kafama yatmıştı qled vestel
55ua9090 banada cazip geldi
Ömür konusuna gelirsek de 5 yıl standart olduğunu biliyordum ama biraz daha uzun gider mi diye düşünmüştüm ?

Yok abi forumda araştırırken birkaç qled ömründen dolayı vazgeçenlere bakmıştım konu açmadan yoksa kafama yatmıştı qled vestel
55ua9090 banada cazip geldi
Ömür konusuna gelirsek de 5 yıl standart olduğunu biliyordum ama biraz daha uzun gider mi diye düşünmüştüm ?
yeni nesli teknolojiler ömür hiç belli olmuyor maalesef tamamen şans diyelim.

Smart için u9730 olabilir ?
Android için ua9090 olabilir ?
Qled android isterseni qa9700?
Qled dediğimiz difüzör katmana bir Kaan daha ekleniyor başka bişey değil ömür anlaminda fark yoktur.
Ses konusuna çok önem veriyorsanız u9700+homatics android box çünkü android olanda Jbl yok

Forumdan da görüş alarak 55ua9090 modeli satin aldım. Renkler güzel canlı yan acilardan solma yapmiyor. Ses konusunda bana basarili geldi. Baska bir konuya acmistim alt yazılar kare kare ilerliyor gibi mac yayinlari vs de uydu yayininda demistim ama daha sonra karşılaşmadım. Internet uzerinden mac izlerken boyle birseyle karsilasmadim ama. Tv hiz olarak bana gayet yeterli geldi. Tabi bunlarin hepsi göreceli kavramlar. Önemli olan beklentimiz .

Diger odada arcelik tv kullaniyorum. Ömür konusunda 5 yila katiliyorum. 2016da tvyi aldim 2,5 yil sonra panel arizasi verdi yeni tv verdiler ( başka model ) o da belli süre sonra led arizasi yapti ledleri degistirdiler , panel degisimi oldu, simdi yine led arizasi.
Yani demem o ki deneyimleyerek 5 yıl ömrü anlamis oldum. Baktigim zaman 1 tv alip 7 yil kullanmis oldum degisimle birlikte .
55ua9090 paneli 6 cof @Adem Helvacı hocam daha iyi yorumlayacaktir Ömür konusunda.

Forumdan da görüş alarak 55ua9090 modeli satin aldım. Renkler güzel canlı yan acilardan solma yapmiyor. Ses konusunda bana basarili geldi. Baska bir konuya acmistim alt yazılar kare kare ilerliyor gibi mac yayinlari vs de uydu yayininda demistim ama daha sonra karşılaşmadım. Internet uzerinden mac izlerken boyle birseyle karsilasmadim ama. Tv hiz olarak bana gayet yeterli geldi. Tabi bunlarin hepsi göreceli kavramlar. Önemli olan beklentimiz .

Diger odada arcelik tv kullaniyorum. Ömür konusunda 5 yila katiliyorum. 2016da tvyi aldim 2,5 yil sonra panel arizasi verdi yeni tv verdiler ( başka model ) o da belli süre sonra led arizasi yapti ledleri degistirdiler , panel degisimi oldu, simdi yine led arizasi.
Yani demem o ki deneyimleyerek 5 yıl ömrü anlamis oldum. Baktigim zaman 1 tv alip 7 yil kullanmis oldum degisimle birlikte .
55ua9090 paneli 6 cof @Adem Helvacı hocam daha iyi yorumlayacaktir Ömür konusunda.
55ua9090 da duvara monte ettirirseniz ve usb hdmi vs baglamak isterseniz ulasmak cok zor bilginiz olsun. Ben apk yüklemeyi "send files to tv" programını hem telefona hem tv ye kurarak hallediyorum cok kullanisli bir program usb atmaktan cok daha kolay oluyor. Onun haricinde de hdmi vs baglama ihtiyaci duymadim henüz .

55ua9090 da duvara monte ettirirseniz ve usb hdmi vs baglamak isterseniz ulasmak cok zor bilginiz olsun. Ben apk yüklemeyi "send files to tv" programını hem telefona hem tv ye kurarak hallediyorum cok kullanisli bir program usb atmaktan cok daha kolay oluyor. Onun haricinde de hdmi vs baglama ihtiyaci duymadim henüz .
Kullandığın modelde usb ntfs desteği var mı dener misin usb takıp

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri