Bu tv nin panel yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim
Ben de aranıza yeni katıldım bir arkadaşım için güncel versiyon lazim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimMalesef arşivde yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu tv nin panel yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim
Ben de aranıza yeni katıldım bir arkadaşım için güncel versiyon lazim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimMalesef arşivde yok
Cihaz garantili servisten destek alınızMerhaba güncelleme sonrası yeniden başlatılıyor dedi fakat açılmadı Vestel yazısı gözüküyor ama hemen ekran kararıyor tepki yok 50QA9700 sonrasında v02224 nolu full yazılımı 2 USB ile denedim TV tepki vermedi uygun full yazılım için yardımcı olursanız memnun olurum @Tesla @Adem Helvacı
Hayırlı akşamlar abi vestel 65ua9090 android tv full yazılım varsa yardımcı olabilirmisiniz teşekkürlerVestel üretimleri full yazılımları bu başlık altından talep edebilirsiniz.
televizyon köyde ve sehirde 2 televizyoncu gezdim yazilimsal dendi yapabilirmiyiz bilmiyorum arastiralim seklinde cevaplarla ya ugrasmak istemiyorlar ya yazilim ellerinde yok. gonderebilecek varmidir ?merhabalar.. jvc lt-43vaf3000 televizyon surekli acilip kapaniyor. kurtarma yazilimi icin yardimci olabilirmisiniz ? simdiden tesekkur ederim
Garantisi varsa servisten destek alın. Yanlış hatırlamıyorsam yazılım yüklemiştiniz buna.55 UHL 710
Seri no: 8905814200892
Ean kodu: 8698902767828
Güncel yazılım rica ederim. (güncel yazılım yüklü fakat tv sıfırlanmasına rağmen otomatik wifiye bağlanma sorunu var)
Yazılım internet üzerinden otomatik yüklenmişti.Belirtilen sorun var.Garantisi var sanırım fakat bunun için işten izin almak istemiyorum.Garantisi varsa servisten destek alın. Yanlış hatırlamıyorsam yazılım yüklemiştiniz buna.
@TeslaYazılım internet üzerinden otomatik yüklenmişti.Belirtilen sorun var.Garantisi var sanırım fakat bunun için işten izin almak istemiyorum.
Ful yazılım55 UHL 710
Seri no: 8905814200892
Ean kodu: 8698902767828
Güncel yazılım rica ederim. (güncel yazılım yüklü fakat tv sıfırlanmasına rağmen otomatik wifiye bağlanma sorunu var)
Teşekkürler.Ful yazılım
8905814.zip
drive.google.com
televizyon köyde ve sehirde 2 televizyoncu gezdim yazilimsal dendi yapabilirmiyiz bilmiyorum arastiralim seklinde cevaplarla ya ugrasmak istemiyorlar ya yazilim ellerinde yok. gonderebilecek varmidir ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.