Abi şimdi Hatun aradı, ''Yarın 38, Salı günü 40 derece olacakmış, denize gidelim mi?'' dedi

Benim meteoroloji erken uyarı sistemin çalışıyor maşallah

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi şimdi Hatun aradı, ''Yarın 38, Salı günü 40 derece olacakmış, denize gidelim mi?'' dedi
Burada bugün 23 yarın 25. Galiba klimayı boşa aldıkAbi şimdi Hatun aradı, ''Yarın 38, Salı günü 40 derece olacakmış, denize gidelim mi?'' dedi
Benim meteoroloji erken uyarı sistemin çalışıyor maşallah![]()
Varlığının psikolojik desteği bile yeterBurada bugün 23 yarın 25. Galiba klimayı boşa aldık![]()
Eeee abim Sezon açıldı yelda ablam çok haklıAbi şimdi Hatun aradı, ''Yarın 38, Salı günü 40 derece olacakmış, denize gidelim mi?'' dedi
Benim meteoroloji erken uyarı sistemin çalışıyor maşallah![]()
Patron ne dediyse o abiEeee abim Sezon açıldı yelda ablam çok haklı
ver elini deniz veya su kenarı![]()
Bak yaaaa, millet arabasını modifiya eder, biz klimayı mı yan,?Dış ünitenin kondenser üzerine ufak bir ışık takasım varda mahalleden gözüküyor gelen giden sorar diye çekiniyom
Canını yidigim baksanıza nasıl gözüküyor Tofaş'ın pusmuş hâli gibi
Neyse bu plan askıda beklesin bakalım Ekli dosyayı görüntüle 16313Hazır deli derler![]()
Abi ben vazgeçtim hele boşverek bu işi adımız çıkarBak yaaaa, millet arabasını modifiya eder, biz klimayı mı yan,?
Usta dur aklıma girme şimdi bak adreslenebilir şerit led çekmeyeyim dış üniteye![]()
Evet rpg uçaksavar ve dabancaları hazırlayalımEkli dosyayı görüntüle 16332
Bizim de eli kulağında snaırım abi. Haziran testleri yapayım mı yapmayayım mı çok kararsız kalmıştım, hava da bence test havası değildi o nedenle 1 Haziranda başlatmadım ama sanıyorum ki birkaç güne kadar kütle sıcaklıkları yer değişeceği için evlerin içi de sıcak olacak ve mecburen açacağız.Cepheden bağımsız dış sıcaklık
Anlık 34.2
Klimayı daha bugün açtım yaklaşık 1 saat oldu siftahı yaptık bakalım![]()
Hadi hayırlısı bakalım abi bende açmazdım ama dışarda işlerim vardı yandım resmen dedim şimdiden böyle olursa hapı yuttuk sarıldım klimayaBizim de eli kulağında snaırım abi. Haziran testleri yapayım mı yapmayayım mı çok kararsız kalmıştım, hava da bence test havası değildi o nedenle 1 Haziranda başlatmadım ama sanıyorum ki birkaç güne kadar kütle sıcaklıkları yer değişeceği için evlerin içi de sıcak olacak ve mecburen açacağız.
Aaaa iyi bakalım bunu da teyit etmiş olduk.Hadi hayırlısı bakalım abi bende açmazdım ama dışarda işlerim vardı yandım resmen dedim şimdiden böyle olursa hapı yuttuk sarıldım klimaya
Kütle sıcaklık yorumuma katılıyorum mümkün değil termostat yapmayan klima şuan termostat yapıyor yani hâlâ evlerin içi fena değil aslında
Yeri gelmişken yazayım soğutma modunda bendede aynı şekilde fan devam yani parametre ayarlarımız sıcak mod ile orda kaldı![]()
Enerji izleme uygulaması hangisi bendeki çok dandik. Smart life üzerinden kurdum cihazı. Tuya dan kursam farklı mı olur ki?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.