- Bütçe
- 15-20
- Marka Model Bilgisi
- 12000btu
Merhaba sevgili forum herkese iyi bayramlar. Gaziantep/Nizip bölgesinde yatak odasında kullanmak üzere 12000 btu klima arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öncelikle iyi bayramlar sizede. Yatak odası kaç metre kare? Evin yalıtım durumu kat durumu nedir aceba?Merhaba sevgili forum herkese iyi bayramlar. Gaziantep/Nizip bölgesinde yatak odasında kullanmak üzere 12000 btu klima arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yatak odası ortalama 16-17m2 hocam ev 5 katlı evin 3.kati ve yalıtımlıÖncelikle iyi bayramlar sizede. Yatak odası kaç metre kare? Evin yalıtım durumu kat durumu nedir aceba?
Size dün 2.kez siparişini verdiğim ilk klima Fujitsu Prime 9.000 Btü olur.Yatak odası ortalama 16-17m2 hocam ev 5 katlı evin 3.kati ve yalıtımlı
Hocam su an oturduğum evde kiracıyım ileride daha büyük bir eve geçme fikrini de düşündüğüm için 12000 btu daha uygun olacak gibi geliyor bana.Size dün 2.kez siparişini verdiğim ilk klima Fujitsu Prime 9.000 Btü olur.
Ozaman oyun kartlarını yeniden dağıtırız sorun yok fakat 22 23 Metre Kareye kadar kurtarırdı bu 9.000 btü klimalar.Hocam su an oturduğum evde kiracıyım ileride daha büyük bir eve geçme fikrini de düşündüğüm için 12000 btu daha uygun olacak gibi geliyor bana.
Ozaman oyun kartlarını yeniden dağıtırız sorun yok fakat 22 23 Metre Kareye kadar kurtarırdı bu 9.000 btü klimalar.
Aile evimiz var ileride oraya geçme ihtimali orası biraz büyük hocam 12000 btu ideal benceOzaman oyun kartlarını yeniden dağıtırız sorun yok fakat 22 23 Metre Kareye kadar kurtarırdı bu 9.000 btü klimalar.
Bu arada şunu belirteyim Daikin Sensira hakkında bilgim yok fazla, sadece Daikin diye oraya ekledim. Onda karar kılarsanız biraz araştırmanızı kullanıcı yorumları bakmanızı öneririm.
Ozaman bu cihazları araşıtırım hocam bütçenize en yakın alabileceğiniz kullanıcı yorumlarını beğendiğimiz klimaları ayırdım.
Airfel 12000 btu şok mağazasında 21999 tl 6 taksitli bu klima hakkında düşünceleriniz nelerdir Hocam?Bu arada şunu belirteyim Daikin Sensira hakkında bilgim yok fazla, sadece Daikin diye oraya ekledim. Onda karar kılarsanız biraz araştırmanızı kullanıcı yorumları bakmanızı öneririm.
Eca hakkında düşünceleriniz nelerdir peki ?Bu arada şunu belirteyim Daikin Sensira hakkında bilgim yok fazla, sadece Daikin diye oraya ekledim. Onda karar kılarsanız biraz araştırmanızı kullanıcı yorumları bakmanızı öneririm.
Fiyat farkı da çok yok aslında aralarında 2-3 bin lira verip daikin veya başka bir marka almaya değer mi sizce yoksa hocam hiç gerek yok 22bin tl ye alın gitsin dermisiniz?E.C.A ve Airfel önerdiğimiz ve kullanıcı geri dönüşleri olumlu olan makinalardır. İkisinide gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Ben fujitsu alıp işi bitirirdim. Hiç kafa karışıklığına gerek yok.Fiyat farkı da çok yok aslında aralarında 2-3 bin lira verip daikin veya başka bir marka almaya değer mi sizce yoksa hocam hiç gerek yok 22bin tl ye alın gitsin dermisiniz?
Fujitsu da 9000 btu o kafamı karıştırıyor almışken ileriyide düşünüp büyük alayım diyorum fiyatlar ve piyasa malum bugün almazsan yarın daha pahalı alıyorsunBen fujitsu alıp işi bitirirdim. Hiç kafa karışıklığına gerek yok.
Samsung windfree hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? A101 mağazasında kampanya var şu an fiyatı 27bin lira . Bir de düşününce yaz boyu geceden sabaha kadar açık olacağı için enerji tüketimi de önemli olacak alacağım klimanın.Ben fujitsu alıp işi bitirirdim. Hiç kafa karışıklığına gerek yok.
Ben 3 harfli mağazadan teknolojik ürün almam. Hem de klima sezonu ortasında hiç almam. 27kya çıkıyorsam az daha ekler ömürlük tüketim cimrisi performans canavarı 9luk midea xtreme save alır krallar gibi keyfimi yaparımSamsung windfree hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? A101 mağazasında kampanya var şu an fiyatı 27bin lira . Bir de düşününce yaz boyu geceden sabaha kadar açık olacağı için enerji tüketimi de önemli olacak alacağım klimanın.
Airfiel her türlü işinizi görecektir ondan hiç şüpheniz olmasın, yeterki servis kurulumu oyunun kurallarına göre yapsınFiyat farkı da çok yok aslında aralarında 2-3 bin lira verip daikin veya başka bir marka almaya değer mi sizce yoksa hocam hiç gerek yok 22bin tl ye alın gitsin dermisiniz?
Airfel kalmamış maalesef yetişemedimAirfiel her türlü işinizi görecektir ondan hiç şüpheniz olmasın, yeterki servis kurulumu oyunun kurallarına göre yapsın![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.