Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12 btu klima önerisi f/p

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ynsyagmurlu

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
15-20
Marka Model Bilgisi
12000btu
Merhaba sevgili forum herkese iyi bayramlar. Gaziantep/Nizip bölgesinde yatak odasında kullanmak üzere 12000 btu klima arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yatak odası ortalama 16-17m2 hocam ev 5 katlı evin 3.kati ve yalıtımlı
Size dün 2.kez siparişini verdiğim ilk klima Fujitsu Prime 9.000 Btü olur.

İkinci sırada Bosch Climate 9.000 Btu olur.
n11'den Bosch Climate Cl2000U W 26 E 9000 Btu Split Klima Beyaz seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

3. Sırada Eca Ecotech 9000 Btü

Ozaman bu cihazları araşıtırım hocam bütçenize en yakın alabileceğiniz kullanıcı yorumlarını beğendiğimiz klimaları ayırdım.
Bu arada şunu belirteyim Daikin Sensira hakkında bilgim yok fazla, sadece Daikin diye oraya ekledim. Onda karar kılarsanız biraz araştırmanızı kullanıcı yorumları bakmanızı öneririm.

E.C.A ve Airfel önerdiğimiz ve kullanıcı geri dönüşleri olumlu olan makinalardır. İkisinide gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

E.C.A ve Airfel önerdiğimiz ve kullanıcı geri dönüşleri olumlu olan makinalardır. İkisinide gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Fiyat farkı da çok yok aslında aralarında 2-3 bin lira verip daikin veya başka bir marka almaya değer mi sizce yoksa hocam hiç gerek yok 22bin tl ye alın gitsin dermisiniz?

Ben fujitsu alıp işi bitirirdim. Hiç kafa karışıklığına gerek yok.
Samsung windfree hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? A101 mağazasında kampanya var şu an fiyatı 27bin lira . Bir de düşününce yaz boyu geceden sabaha kadar açık olacağı için enerji tüketimi de önemli olacak alacağım klimanın.

Samsung windfree hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? A101 mağazasında kampanya var şu an fiyatı 27bin lira . Bir de düşününce yaz boyu geceden sabaha kadar açık olacağı için enerji tüketimi de önemli olacak alacağım klimanın.
Ben 3 harfli mağazadan teknolojik ürün almam. Hem de klima sezonu ortasında hiç almam. 27kya çıkıyorsam az daha ekler ömürlük tüketim cimrisi performans canavarı 9luk midea xtreme save alır krallar gibi keyfimi yaparım 😊

Fiyat farkı da çok yok aslında aralarında 2-3 bin lira verip daikin veya başka bir marka almaya değer mi sizce yoksa hocam hiç gerek yok 22bin tl ye alın gitsin dermisiniz?
Airfiel her türlü işinizi görecektir ondan hiç şüpheniz olmasın, yeterki servis kurulumu oyunun kurallarına göre yapsın :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri