- Bütçe
- 15-20
- Marka Model Bilgisi
- 12000btu
Merhaba sevgili forum herkese iyi bayramlar. Gaziantep/Nizip bölgesinde yatak odasında kullanmak üzere 12000 btu klima arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neden almazsınız hocam? 3harfli mağazalarında çoğunda yakın arkadaşlarım var onlar çözecek bir şekilde ne gibi sorun yaşarım?Ben 3 harfli mağazadan teknolojik ürün almam. Hem de klima sezonu ortasında hiç almam. 27kya çıkıyorsam az daha ekler ömürlük tüketim cimrisi performans canavarı 9luk midea xtreme save alır krallar gibi keyfimi yaparım![]()
Lg harici ne varki o mağazada? Olanları yazın bizde ona göre cevap vermeye çalışalım.Airfel kalmamış maalesef yetişemedimlg dualcool plus 12000 btu 3harfli markette 6 taksit 25 bin tl . Son karar olarak 20-25 bin bandında taksitli alabileceğim 12.000 btu klima hangisini almamalıyım ?
Hocam illa o mağazadan alma şartım yok sadece anlık olarak kampanya kapsamında olanı yazıyorum airfel bitti yetişemedim fiyatı da gayet iyiydi onun şimdi de Lg dualcool plus modeli var 25 bin e kadar alabileceğim 12.000 btu her öneriye açığım hocamLg harici ne varki o mağazada? Olanları yazın bizde ona göre cevap vermeye çalışalım.
Ozaman şöyle yapalım forumda kullandığı markalardan memnun olanları size yazayım sizde bulunduğunuz yerdeki servis yapılanmasına güvendiğiniz klimayı seçin. Sıralama olmaksızın yazıcam.Hocam illa o mağazadan alma şartım yok sadece anlık olarak kampanya kapsamında olanı yazıyorum airfel bitti yetişemedim fiyatı da gayet iyiydi onun şimdi de Lg dualcool plus modeli var 25 bin e kadar alabileceğim 12.000 btu her öneriye açığım hocam
Hemen bakıyorum hocam maximum a 9 taksit mi veriyor sadece Hepsiburada premium var bende hattaHepsiburada üzerinden airfel visa kampanyası ile 22779 tl’ye geliyor. Maximum kredi kartınız varsa kampanya ile birlikte 20479 tl + 9 taksit. Bildiğim kadarıyla bu paraya 3 harflilerde 9000 BTU satıyorlar. Değerlendirebilirsiniz.
TCL aslında servisi bulunduğum memlekette tanıdığım bir arkadaşım bakıyor yine de sorun yaşar mıyım? Tac12chsd modeli 19 bin tl 6 ay taksitli buldumOzaman şöyle yapalım forumda kullandığı markalardan memnun olanları size yazayım sizde bulunduğunuz yerdeki servis yapılanmasına güvendiğiniz klimayı seçin. Sıralama olmaksızın yazıcam.
E.C.A Ecotech - Bosch Climate Cl2000U - Sigma - Airfiel - Baymak. Sanırım bu klimalar 25 Bin civarıdır. Üstüne çıkmak istemediğiniz için size bu klimaları incelemenizi öneririm.
Buraya gree neden yazmadın diyecek olursada Fairy harici gree öneren görmedim bu bütçeye göre o sebepten yazmadım. TCL malum servis yapılanmasından dolayı yazmadım.
Hocam ikinci 10bin e yapmıyor indirimi sadece 1000 tl indirim yapıyor şu anda da fiyatı 23779 . İndirim ile 22779 a geliyorHepsiburada üzerinden airfel visa kampanyası ile 22779 tl’ye geliyor. Maximum kredi kartınız varsa kampanya ile birlikte 20479 tl + 9 taksit. Bildiğim kadarıyla bu paraya 3 harflilerde 9000 BTU satıyorlar. Değerlendirebilirsiniz.
Ek olarak Visa Maximum kredi kartınız varsa oradan da 2300 tl puan gelirHocam ikinci 10bin e yapmıyor indirimi sadece 1000 tl indirim yapıyor şu anda da fiyatı 23779 . İndirim ile 22779 a geliyor
puan konusuyla alakalı bir bilgi pek bulamadım arkadaşımın kartı ile alacağım için bu konunun kesinliğini sunmam gerek hocam. Siz aldınız ve size puan mı verildi? yoksa bu kampanya ile ilgili bir yazı vs var mı gösterebileceğim.Ek olarak Visa Maximum kredi kartınız varsa oradan da 2300 tl puan gelir
2000 tl veren kampanya bu. Bir de kampanyalar sayfasında hepsiburada diye aratırsanız 300 tl veren bi kampanya daha varpuan konusuyla alakalı bir bilgi pek bulamadım arkadaşımın kartı ile alacağım için bu konunun kesinliğini sunmam gerek hocam. Siz aldınız ve size puan mı verildi? yoksa bu kampanya ile ilgili bir yazı vs var mı gösterebileceğim.
2 kampanya birleştirilebiliyor mu peki ?2000 tl veren kampanya bu. Bir de kampanyalar sayfasında hepsiburada diye aratırsanız 300 tl veren bi kampanya daha var
Evet. Herhangi bir sorun yok sayaçlar ilerledi. 2300 tl puan geliyor.2 kampanya birleştirilebiliyor mu peki ?
tamamdır hemen bakıyorum çok teşekkürler .Evet. Herhangi bir sorun yok sayaçlar ilerledi. 2300 tl puan geliyor.
E.C.A-TCL-Airfel arasındayım hangisini önerirsiniz hocam?Ozaman şöyle yapalım forumda kullandığı markalardan memnun olanları size yazayım sizde bulunduğunuz yerdeki servis yapılanmasına güvendiğiniz klimayı seçin. Sıralama olmaksızın yazıcam.
E.C.A Ecotech - Bosch Climate Cl2000U - Sigma - Airfiel - Baymak. Sanırım bu klimalar 25 Bin civarıdır. Üstüne çıkmak istemediğiniz için size bu klimaları incelemenizi öneririm.
Buraya gree neden yazmadın diyecek olursada Fairy harici gree öneren görmedim bu bütçeye göre o sebepten yazmadım. TCL malum servis yapılanmasından dolayı yazmadım.
Kısıtlanmış ürün satıyor. Sorun yaşanması durumunda kimse kimseyi tanımaz. THH ile uğraş dur.Neden almazsınız hocam? 3harfli mağazalarında çoğunda yakın arkadaşlarım var onlar çözecek bir şekilde ne gibi sorun yaşarım?
anladım hocam. peki https://www.hepsiburada.com/kampany...tegory.Id:17453;btu:12000&siralama=artanfiyat şurada ki ürünlerden hangisini önerirsiniz. Bugün bitecek kampanya almam lazım. Fiyatlardam 3300 tl aşağısını hesap edin. Kampanya gereği 3300 tl aşağısı olacak bana. Ve 9 taksit.Kısıtlanmış ürün satıyor. Sorun yaşanması durumunda kimse kimseyi tanımaz. THH ile uğraş dur.
Bütçe başlıkta belirttiğiniz üzere 20k. Bu durum mevcudiyetini koruyor mu? Esneklik var mı?anladım hocam. peki https://www.hepsiburada.com/kampany...tegory.Id:17453;btu:12000&siralama=artanfiyat şurada ki ürünlerden hangisini önerirsiniz. Bugün bitecek kampanya almam lazım. Fiyatlardam 3300 tl aşağısını hesap edin. Kampanya gereği 3300 tl aşağısı olacak bana. Ve 9 taksit.
şöyle belirteyim hocam 20-23 gibi düşünüyorum bütçeyi ama hani al bunu kafan kulağın rahat olsun diyeceğiniz bir klima varsa zorlarım kendimi.Bütçe başlıkta belirttiğiniz üzere 20k. Bu durum mevcudiyetini koruyor mu? Esneklik var mı?
Kendim için seçecek olsaydım. Kurulum sonrası muhatabım kim? Yaşadığım yerde var mı şube önce buna bakardım. İklimsa ve airfel servisi belirttiğiniz lokasyonda var.şöyle belirteyim hocam 20-23 gibi düşünüyorum bütçeyi ama hani al bunu kafan kulağın rahat olsun diyeceğiniz bir klima varsa zorlarım kendimi.
Ama şu an aklıma en yatanlar TCL elite 18bin tl 9 taksit e geliyor veya Airfel LTXM35N 20bin tl 9 taksit
TCL wifi özelliği ağır basıyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.