Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12 btu klima önerisi f/p

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ynsyagmurlu

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
15-20
Marka Model Bilgisi
12000btu
Merhaba sevgili forum herkese iyi bayramlar. Gaziantep/Nizip bölgesinde yatak odasında kullanmak üzere 12000 btu klima arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben 3 harfli mağazadan teknolojik ürün almam. Hem de klima sezonu ortasında hiç almam. 27kya çıkıyorsam az daha ekler ömürlük tüketim cimrisi performans canavarı 9luk midea xtreme save alır krallar gibi keyfimi yaparım 😊
Neden almazsınız hocam? 3harfli mağazalarında çoğunda yakın arkadaşlarım var onlar çözecek bir şekilde ne gibi sorun yaşarım?

Airfel kalmamış maalesef yetişemedim :) lg dualcool plus 12000 btu 3harfli markette 6 taksit 25 bin tl . Son karar olarak 20-25 bin bandında taksitli alabileceğim 12.000 btu klima hangisini almamalıyım ?
Lg harici ne varki o mağazada? Olanları yazın bizde ona göre cevap vermeye çalışalım.

Lg harici ne varki o mağazada? Olanları yazın bizde ona göre cevap vermeye çalışalım.
Hocam illa o mağazadan alma şartım yok sadece anlık olarak kampanya kapsamında olanı yazıyorum airfel bitti yetişemedim fiyatı da gayet iyiydi onun şimdi de Lg dualcool plus modeli var 25 bin e kadar alabileceğim 12.000 btu her öneriye açığım hocam

Hocam illa o mağazadan alma şartım yok sadece anlık olarak kampanya kapsamında olanı yazıyorum airfel bitti yetişemedim fiyatı da gayet iyiydi onun şimdi de Lg dualcool plus modeli var 25 bin e kadar alabileceğim 12.000 btu her öneriye açığım hocam
Ozaman şöyle yapalım forumda kullandığı markalardan memnun olanları size yazayım sizde bulunduğunuz yerdeki servis yapılanmasına güvendiğiniz klimayı seçin. Sıralama olmaksızın yazıcam.
E.C.A Ecotech - Bosch Climate Cl2000U - Sigma - Airfiel - Baymak. Sanırım bu klimalar 25 Bin civarıdır. Üstüne çıkmak istemediğiniz için size bu klimaları incelemenizi öneririm.
Buraya gree neden yazmadın diyecek olursada Fairy harici gree öneren görmedim bu bütçeye göre o sebepten yazmadım. TCL malum servis yapılanmasından dolayı yazmadım.

Hepsiburada üzerinden airfel visa kampanyası ile 22779 tl’ye geliyor. Maximum kredi kartınız varsa kampanya ile birlikte 20479 tl + 9 taksit. Bildiğim kadarıyla bu paraya 3 harflilerde 9000 BTU satıyorlar. Değerlendirebilirsiniz.

Hepsiburada üzerinden airfel visa kampanyası ile 22779 tl’ye geliyor. Maximum kredi kartınız varsa kampanya ile birlikte 20479 tl + 9 taksit. Bildiğim kadarıyla bu paraya 3 harflilerde 9000 BTU satıyorlar. Değerlendirebilirsiniz.
Hemen bakıyorum hocam maximum a 9 taksit mi veriyor sadece Hepsiburada premium var bende hatta

Ozaman şöyle yapalım forumda kullandığı markalardan memnun olanları size yazayım sizde bulunduğunuz yerdeki servis yapılanmasına güvendiğiniz klimayı seçin. Sıralama olmaksızın yazıcam.
E.C.A Ecotech - Bosch Climate Cl2000U - Sigma - Airfiel - Baymak. Sanırım bu klimalar 25 Bin civarıdır. Üstüne çıkmak istemediğiniz için size bu klimaları incelemenizi öneririm.
Buraya gree neden yazmadın diyecek olursada Fairy harici gree öneren görmedim bu bütçeye göre o sebepten yazmadım. TCL malum servis yapılanmasından dolayı yazmadım.
TCL aslında servisi bulunduğum memlekette tanıdığım bir arkadaşım bakıyor yine de sorun yaşar mıyım? Tac12chsd modeli 19 bin tl 6 ay taksitli buldum

Hocam ikinci 10bin e yapmıyor indirimi sadece 1000 tl indirim yapıyor şu anda da fiyatı 23779 . İndirim ile 22779 a geliyor

Ek olarak Visa Maximum kredi kartınız varsa oradan da 2300 tl puan gelir
puan konusuyla alakalı bir bilgi pek bulamadım arkadaşımın kartı ile alacağım için bu konunun kesinliğini sunmam gerek hocam. Siz aldınız ve size puan mı verildi? yoksa bu kampanya ile ilgili bir yazı vs var mı gösterebileceğim.

puan konusuyla alakalı bir bilgi pek bulamadım arkadaşımın kartı ile alacağım için bu konunun kesinliğini sunmam gerek hocam. Siz aldınız ve size puan mı verildi? yoksa bu kampanya ile ilgili bir yazı vs var mı gösterebileceğim.
2000 tl veren kampanya bu. Bir de kampanyalar sayfasında hepsiburada diye aratırsanız 300 tl veren bi kampanya daha var

Ekli dosyalar

• IMG_8464.png
    IMG_8464.png
    149.3 KB · Görüntüleme: 14
E.C.A-TCL-Airfel arasındayım hangisini önerirsiniz hocam?

Bütçe başlıkta belirttiğiniz üzere 20k. Bu durum mevcudiyetini koruyor mu? Esneklik var mı?
şöyle belirteyim hocam 20-23 gibi düşünüyorum bütçeyi ama hani al bunu kafan kulağın rahat olsun diyeceğiniz bir klima varsa zorlarım kendimi.
Ama şu an aklıma en yatanlar TCL elite 18bin tl 9 taksit e geliyor veya Airfel LTXM35N 20bin tl 9 taksit
TCL wifi özelliği ağır basıyor.

şöyle belirteyim hocam 20-23 gibi düşünüyorum bütçeyi ama hani al bunu kafan kulağın rahat olsun diyeceğiniz bir klima varsa zorlarım kendimi.
Ama şu an aklıma en yatanlar TCL elite 18bin tl 9 taksit e geliyor veya Airfel LTXM35N 20bin tl 9 taksit
TCL wifi özelliği ağır basıyor.
Kendim için seçecek olsaydım. Kurulum sonrası muhatabım kim? Yaşadığım yerde var mı şube önce buna bakardım. İklimsa ve airfel servisi belirttiğiniz lokasyonda var.
Esas konuya gelelim. Şimdi konutunuza Ferrari benzeri klima alsanız gelen usta prosedürü uygulamaz ben bilirim çekerse o Ferrari olur sana hacı muro 😂

Burada kritik konu usta ve montaj kurallarına riayet.

İklimsa için gerçekçi yorum nizipte görünmüyor. Airfelde öyle. WiFi ile işiniz yoksa ya sigma ya da airfel alıp işi bitirirdim.

Mutlaka bayiden servisten fiyat alın. İklimsa resmi fiyatların altına iniyor. Taksitte yapıyor vade farksız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri