Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU A++

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
En azından taksitle almışsınız hocam ihtiyaç varsa yapılacak birşey olmuyor sıkmayın canınızı Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🙂
Amin , sonuçta eve beyaz eşya almış olduk. Bu zamanda aldığın kar.

Bir de kurulaydı her gün o bana bakıyor ben ona. Ona bakarken bir tarafımdan ter akıyor.
Nem 80 altına nadir düşüyo ben kayserili adamım nem nedir bilmem bazen sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_6310.jpeg
    IMG_6310.jpeg
    223.6 KB · Görüntüleme: 14
Amin , sonuçta eve beyaz eşya almış olduk. Bu zamanda aldığın kar.

Bir de kurulaydı her gün o bana bakıyor ben ona. Ona bakarken bir tarafımdan ter akıyor.
Nem 80 altına nadir düşüyo ben kayserili adamım nem nedir bilmem bazen sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum.
Servis başka markalarımda servisliğini yapıyorsa olabiliyor hocam. Kayınpedere geçen hafta 24 lük lg aldım bayındır ilçesinde servis olmadığı için torbalı servisi gelecek ama 20 günü bulur dendi sonra ödemiş servisimiz müsait oraya atıyoruz dediler ertesi gün ödemiş servisi gelip kurdu. Mediamarktten pazar günü aldık pazartesi kargolandı salı mediamarkt kendi aracı ile teslim etti çarşamba günü sabah kurdular ama torbalıya kalsa ay sonunu bulacaktı.

Yeni Komşuya Altus marka taktılar vakumsuz.
Yeni taşınmıştı tanımıyorum da tanısam dürterdim bir.

Ekli dosyalar

• IMG_6333.jpeg
    IMG_6333.jpeg
    455.6 KB · Görüntüleme: 28
Olaya bak şaka gibi. Dün gece arkadaşım aradı kardeş klima bağlattım ama elektrik tesisatı yok çeker misin. Tamam geliyorum dedim.
Adam teknosadan almış parasını ödemiş 2 gün içinde göndeririz 1 haftaya kalmaz kurulum için ararlar demişler. Eve geldik biri aradı abi biz kuruluma geliyoruz dedi diyor, demiş ki abi daha klima gelmedi :)
Hemen alıp geleyim gitmiş mağazaya söylemiş durumu hemen depodan vermişler attım arabaya diyor aradım ustayı ben aldım klimayı 10 dakikaya evde olurum, adam demiş ki biz kapının önünde bekliyoruz :)

kurulum ne kadar sürer demiş 2 saat demişler zaten yarım saat vakum sürer demişler. Şaşırdım :)
velhasılkelam bana iç ünite küçülmüş gibi geldi aynı modeli bende kullandım ama iç ünite daha büyüktü sanki.
Biz bir ay bekleyelim baymakda, ürün gelmeden kuruluma gelsinler. Bu arada 2 bin de vinç parası ödemişler. zemin kat ama erişecek yer yokmuş.

Ekli dosyalar

• IMG_6347.jpeg
    IMG_6347.jpeg
    145.6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6346.jpeg
    IMG_6346.jpeg
    334.7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6345.jpeg
    IMG_6345.jpeg
    163.6 KB · Görüntüleme: 30
Olaya bak şaka gibi. Dün gece arkadaşım aradı kardeş klima bağlattım ama elektrik tesisatı yok çeker misin. Tamam geliyorum dedim.
Adam teknosadan almış parasını ödemiş 2 gün içinde göndeririz 1 haftaya kalmaz kurulum için ararlar demişler. Eve geldik biri aradı abi biz kuruluma geliyoruz dedi diyor, demiş ki abi daha klima gelmedi :)
Hemen alıp geleyim gitmiş mağazaya söylemiş durumu hemen depodan vermişler attım arabaya diyor aradım ustayı ben aldım klimayı 10 dakikaya evde olurum, adam demiş ki biz kapının önünde bekliyoruz :)

kurulum ne kadar sürer demiş 2 saat demişler zaten yarım saat vakum sürer demişler. Şaşırdım :)
velhasılkelam bana iç ünite küçülmüş gibi geldi aynı modeli bende kullandım ama iç ünite daha büyüktü sanki.
Biz bir ay bekleyelim baymakda, ürün gelmeden kuruluma gelsinler. Bu arada 2 bin de vinç parası ödemişler. zemin kat ama erişecek yer yokmuş.
adam inat etmiş o klimayı illa kuracak bırakın küçük enişteyi :D

Bazı yorumlarda kutudan dış ünitenin ayaklarının çıkmadığını okudum. Doğrumudur acaba ?

Piyasadaki en iyi f/p ürün bu mudur? Gerçekten sıcaklardan yılmış durumdayım ve acil klima almak istiyorum. Klima terimlerini tekniklerini ne yazık ki hiç bilmiyorum. Nelere dikkat etmek lazım almadan önce bilinmesi gereken unsurlar nelerdir? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Piyasadaki en iyi f/p ürün bu mudur? Gerçekten sıcaklardan yılmış durumdayım ve acil klima almak istiyorum. Klima terimlerini tekniklerini ne yazık ki hiç bilmiyorum. Nelere dikkat etmek lazım almadan önce bilinmesi gereken unsurlar nelerdir? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
sadece yaşayacağınız tek sorun kurulum sürecinin bir tık uzun olması onun haricinde herhangi bir sorun yaşamadık biz birde kurulurken lütfen vakum yaptırın

Acil klima alacaksan pek uygun olmayabilir servis süreleri şu sıra özellikle çok uzun. ama cihaz kağıt üzerinde ve kullanıcı yorumlarına bakarsak çok kullanışlı bence. Kurulsun ben de yorumumu katarım.

çıkıyor çıkıyor :D
Yorumlarında bende görmüştüm çıkmıyor falan. çıkmaz ise bir hakkımız var mı acaba. satıcıya sordum kutu içeriğini ana firma bilir dedi TCL sitesinde kutu içeriğini içeren bir yer bulamadım normalde zorunlu değil mi kutu içeriği paylaşmak.

Yorumlarında bende görmüştüm çıkmıyor falan. çıkmaz ise bir hakkımız var mı acaba. satıcıya sordum kutu içeriğini ana firma bilir dedi TCL sitesinde kutu içeriğini içeren bir yer bulamadım normalde zorunlu değil mi kutu içeriği paylaşmak.
1721288452789.png

buradaki görünen herşey kutudan çıktı

Bugün kutu açılacak ve montaj yapılacak. Tüm süreci paylaşacağım arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bugün.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri