Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi ben kızıma Huawei Free Buds2 kulaklik aldim fiyati 999tl idi ses kalitesi cok cok iyi gercekten muzik dinlemek cok.keyifli ara sıra ben kullanmaya baslayinca biraz caz yapmaya basladi bir tanede kendime aldım fiyatina gore cok iyi ...Z kuşağı karar değiştirdi, Kulak içi istiyormuş. Daha önce Mi vardı kaybetti.![]()
Neden hocam? iPhone mecbur tutumuyor aslında airpods'a.Telefonu nedir üstad ? şimdi iphone kullanıyorsa çare yok airpods alınacak. Ha ama android ise sıkıntı yok. Ya da android telefon kullanıyorsa da airpodslar zaten pahallı ama onlara da bulaşmayın. Buds 2 veya buds fe modeli de alınabilir o bütçeye güzel kulaklıklardır.
Evet tutmuyor ama diğer kulaklıkların da performansı düşüyor. Sallıyorum buds 2 aldın mesela bunda samsung'un kendi seamless codec'i var. Kulaklık yani destekliyor ama iphone da o codec yok. Veya işte aptx hd var ldac var bunlar keza gene iphone da yok. Atıyorum işte ldac destekli aptx hd destekli kulaklık aldınız e performansı düştü iphone kullanıyorsanız. O yüzden işte airpods almak daha mantıklı iphone da kullanılacaksa çünkü bunların harici birde sisteme entegre bir cihaz. Atıyorum pc'e bağladınız mesela airpods'u, iphone'a çağrı geldiği an airpods iphone'a bağlanır çağrıyı öyle cevaplarsınız. Böyle ekosistem özellikleri de var o yüzden. Bunlar diğer kulaklıklarda iphone özelinde çalışmıyor malesef.Neden hocam? iPhone mecbur tutumuyor aslında airpods'a.
Ben bir applecıyım ama, kulaklıkta daha önce başka markalar da kullanıp sıkıntı yaşamadım. (mi ve huawei) Tabi sizin dediğiniz özellikleri bilmiyorum ama temiz ve net ses alıyordum. Şu an macbook pro, airpods pro 2. nesli , iphone 15 pro ve beats studio 4lüsünde dediğiniz tüm geçişleri kullanıyorum memnunum. Ama apple ve ekosisteminde de windows ve android uyumu yok. Airpods ve beats kulaklığımı windows pc ile hiç bir zaman verimli kullanamadım. Kulaklık konusunda airpods pro gerçekten başarılı ama türkiye de ki fiyatını hakettiğini düşünmüyorum kullanıcısı olarak. Zaten bende 3.5- 4 bin civarında almıştım. ANC konusunda başarılı ona bir şey diyemem.Evet tutmuyor ama diğer kulaklıkların da performansı düşüyor. Sallıyorum buds 2 aldın mesela bunda samsung'un kendi seamless codec'i var. Kulaklık yani destekliyor ama iphone da o codec yok. Veya işte aptx hd var ldac var bunlar keza gene iphone da yok. Atıyorum işte ldac destekli aptx hd destekli kulaklık aldınız e performansı düştü iphone kullanıyorsanız. O yüzden işte airpods almak daha mantıklı iphone da kullanılacaksa çünkü bunların harici birde sisteme entegre bir cihaz. Atıyorum pc'e bağladınız mesela airpods'u, iphone'a çağrı geldiği an airpods iphone'a bağlanır çağrıyı öyle cevaplarsınız. Böyle ekosistem özellikleri de var o yüzden. Bunlar diğer kulaklıklarda iphone özelinde çalışmıyor malesef.
MiTelefonu nedir üstad ? şimdi iphone kullanıyorsa çare yok airpods alınacak. Ha ama android ise sıkıntı yok. Ya da android telefon kullanıyorsa da airpodslar zaten pahallı ama onlara da bulaşmayın. Buds 2 veya buds fe modeli de alınabilir o bütçeye güzel kulaklıklardır.
Bu redmi de iki ayrı model mi var. Dokunmatik ve dokunmatik olmayanOğlan seçimi kendi yapmış. Redmi Buds 5 Pro
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.