Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Bluetooth kulaklık önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbirol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mbirol

Klima Profesörü
Kadim Üye
Bütçe
Max 2000 TL
Marka Model Bilgisi
Xxx
1724176361662.png
Bu tarz, uygun fiyatlı, ama ses lslltedi makul bir kulaklık önerisi, destek istiyoruz. 1000-1500 TL ye kadar bütçr

Huawei freebuds 5i kullanıyorum gayet memnunum 6i olanı var yeni model ama aradaki fiyat farkını göz önünde bulundursak değmez bence 6i almaya

Z kuşağı karar değiştirdi, Kulak içi istiyormuş. Daha önce Mi vardı kaybetti. :naughty
Abi ben kızıma Huawei Free Buds2 kulaklik aldim fiyati 999tl idi ses kalitesi cok cok iyi gercekten muzik dinlemek cok.keyifli ara sıra ben kullanmaya baslayinca biraz caz yapmaya basladi bir tanede kendime aldım fiyatina gore cok iyi ...

Ekli dosyalar

• IMG_20240821_011551.jpg
    IMG_20240821_011551.jpg
    52.5 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20240821_011602.jpg
    IMG_20240821_011602.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 2
Bende Samsung Galaxy Buds FE kullanıyorum memnunum fiyatına göre gayet iş görecek bir model.

Telefonu nedir üstad ? şimdi iphone kullanıyorsa çare yok airpods alınacak. Ha ama android ise sıkıntı yok. Ya da android telefon kullanıyorsa da airpodslar zaten pahallı ama onlara da bulaşmayın. Buds 2 veya buds fe modeli de alınabilir o bütçeye güzel kulaklıklardır.

Telefonu nedir üstad ? şimdi iphone kullanıyorsa çare yok airpods alınacak. Ha ama android ise sıkıntı yok. Ya da android telefon kullanıyorsa da airpodslar zaten pahallı ama onlara da bulaşmayın. Buds 2 veya buds fe modeli de alınabilir o bütçeye güzel kulaklıklardır.
Neden hocam? iPhone mecbur tutumuyor aslında airpods'a.

Neden hocam? iPhone mecbur tutumuyor aslında airpods'a.
Evet tutmuyor ama diğer kulaklıkların da performansı düşüyor. Sallıyorum buds 2 aldın mesela bunda samsung'un kendi seamless codec'i var. Kulaklık yani destekliyor ama iphone da o codec yok. Veya işte aptx hd var ldac var bunlar keza gene iphone da yok. Atıyorum işte ldac destekli aptx hd destekli kulaklık aldınız e performansı düştü iphone kullanıyorsanız. O yüzden işte airpods almak daha mantıklı iphone da kullanılacaksa çünkü bunların harici birde sisteme entegre bir cihaz. Atıyorum pc'e bağladınız mesela airpods'u, iphone'a çağrı geldiği an airpods iphone'a bağlanır çağrıyı öyle cevaplarsınız. Böyle ekosistem özellikleri de var o yüzden. Bunlar diğer kulaklıklarda iphone özelinde çalışmıyor malesef.

Evet tutmuyor ama diğer kulaklıkların da performansı düşüyor. Sallıyorum buds 2 aldın mesela bunda samsung'un kendi seamless codec'i var. Kulaklık yani destekliyor ama iphone da o codec yok. Veya işte aptx hd var ldac var bunlar keza gene iphone da yok. Atıyorum işte ldac destekli aptx hd destekli kulaklık aldınız e performansı düştü iphone kullanıyorsanız. O yüzden işte airpods almak daha mantıklı iphone da kullanılacaksa çünkü bunların harici birde sisteme entegre bir cihaz. Atıyorum pc'e bağladınız mesela airpods'u, iphone'a çağrı geldiği an airpods iphone'a bağlanır çağrıyı öyle cevaplarsınız. Böyle ekosistem özellikleri de var o yüzden. Bunlar diğer kulaklıklarda iphone özelinde çalışmıyor malesef.
Ben bir applecıyım ama, kulaklıkta daha önce başka markalar da kullanıp sıkıntı yaşamadım. (mi ve huawei) Tabi sizin dediğiniz özellikleri bilmiyorum ama temiz ve net ses alıyordum. Şu an macbook pro, airpods pro 2. nesli , iphone 15 pro ve beats studio 4lüsünde dediğiniz tüm geçişleri kullanıyorum memnunum. Ama apple ve ekosisteminde de windows ve android uyumu yok. Airpods ve beats kulaklığımı windows pc ile hiç bir zaman verimli kullanamadım. Kulaklık konusunda airpods pro gerçekten başarılı ama türkiye de ki fiyatını hakettiğini düşünmüyorum kullanıcısı olarak. Zaten bende 3.5- 4 bin civarında almıştım. ANC konusunda başarılı ona bir şey diyemem.

Mi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri