Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çaycı Deneyimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbirol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
cansın abi 🥰
çay tavsiyesi yazdım çıkmamıştı teşekkür ederim.

baştan sona tarama yapacağım konuyu 🙏
Çay mı lazım, Çaycı mı. Bir çok çaycı denemiş biri olarak AR3051-INX Çaycı Lux tek geçerim. Süper bir bekleme ısısı var. Ne çay soğuyor, ne su kaynayıp bitiyor. Saatlerce de çay tadını bozmuyor.
Çay için de Altınbaş derim başka bir şey demem. Çayın tadını, kalitesini anlamak için şeker kullanmamaya şart.

Çay mı lazım, Çaycı mı. Bir çok çaycı denemiş biri olarak AR3051-INX Çaycı Lux tek geçerim. Süper bir bekleme ısısı var. Ne çay soğuyor, ne su kaynayıp bitiyor. Saatlerce de çay tadını bozmuyor.
Çay için de Altınbaş derim başka bir şey demem. Çayın tadını, kalitesini anlamak için şeker kullanmamaya şart.
abi çay tavsiyesi arıyordum 🙂

tiryaki çay hoşumuza gitmez oldu

oradan Lipton Karadenize geçtik onunda yarısı toz illet etti bardağın dibi toz dolu.

doğuşun çayları da denedim beğenmedim.

bu konuda çay tavsiyesi verilmiş daha baştan sona okumadım ama okuyup ona göre tavsiye edilen çayı alacağım.

abi çay tavsiyesi arıyordum 🙂

tiryaki çay hoşumuza gitmez oldu

oradan Lipton Karadenize geçtik onunda yarısı toz illet etti bardağın dibi toz dolu.

doğuşun çayları da denedim beğenmedim.

bu konuda çay tavsiyesi verilmiş daha baştan sona okumadım ama okuyup ona göre tavsiye edilen çayı alacağım.
Ben buldukça Eynesil Export içiyorum, tadı bence baya iyi. Toplu sipariş veriyoruz genelde. Toz neredeyse yok diyebilirim.

Ben buldukça Eynesil Export içiyorum, tadı bence baya iyi. Toplu sipariş veriyoruz genelde. Toz neredeyse yok diyebilirim.
Şu arkadaş mı kendileri?
Amber çay diye bir firma çıkıyor , üreticisi sanırım.

1727528208002.png

Neyse canım benim dışımda birilerinin hatırlaması bile yetti bana, hayal görmüyorum en azından :D
Konu kahve olsa @Yelda Helvacı ve @Beril e soralım derdim de, çay olunca burada engalikus varken bana laf düşmez :kiskis
Yıllardır Mehmet efendi den baska kahve içmezdim. Aromasını bozmuş sert geliyor.
Tuğba kuruyemiş den alıyorum daha hafif. Türk kahvesi dediğimde şekerli tadı sevmiyorum menengeç gibi.
Çayı da murat ın önerisi ile tiryaki denemiştim. Sanıyorum çay da , Bergamut kokusunu seviyorum. Yine ağır olmamalı.

Bizim lipton bergamut aromalının sonuna geliyoruz.
Paketin sonunu kavanoza boşalttım geçen hafta. 🤭
Bergamotluda da doğuşun bergamotlusuna bayılıyorum. Hatta 2 kaşık eynesil, 1 tane doğuş bergamotlu poşet mükemmel oluyor. Bu karışımı daha önce de söylemiştim evet abi bak şimdi daha iyi hatırladım ama kafede konuşmuştuk galiba :hihi

Yıllardır Mehmet efendi den baska kahve içmezdim. Aromasını bozmuş sert geliyor.
Tuğba kuruyemiş den alıyorum daha hafif. Türk kahvesi dediğimde şekerli tadı sevmiyorum menengeç gibi.
Çayı da murat ın önerisi ile tiryaki denemiştim. Sanıyorum çay da , Bergamut kokusunu seviyorum. Yine ağır olmamalı.
Çok emin olmamakla birlikte senin ağzının tadı değişti diye de düşünüyorum çünkü o kahve aslında yıllardır o derece acı 🤔

Karşıyakada Can kuruyemiş değil de başka bir yerden alıyorduk Rahmetli zamanında o da Mehmet Efendi'miydi acaba?

cay tavsiyesi ise trabzon bölgesi caylarına bakmanız lazım rize caylarını boşverin, ofcay camlıca filizi şölen cay mayıs cayı tarım kredi market ilk hasat cayı deneyimleyebilirsiniz

Çok emin olmamakla birlikte senin ağzının tadı değişti diye de düşünüyorum çünkü o kahve aslında yıllardır o derece acı 🤔

Karşıyakada Can kuruyemiş değil de başka bir yerden alıyorduk Rahmetli zamanında o da Mehmet Efendi'miydi acaba?
Annene gittiğimizde can kuruyemiş ya da Tuğba dan alırdık.
Mehmet efendi içerler derneğine :kiskis bizzat sorup soruştururdum sertlik konusu aynı fikirdeler.

Bergamotluda da doğuşun bergamotlusuna bayılıyorum. Hatta 2 kaşık eynesil, 1 tane doğuş bergamotlu poşet mükemmel oluyor. Bu karışımı daha önce de söylemiştim evet abi bak şimdi daha iyi hatırladım ama kafede konuşmuştuk galiba :hihi
La kardeşim kafayı yedirtecek bize sistem. :D

@İlteriş Yılmaz arama bölümü yanlış anlıyor bence , arama dedik diye aramıyor :kiskis

Bergamot, tomurcuk vs çayda güzel gidiyor.
Son zamanlarda biraz kahve içesim gelmekle birlikte enteresan şekilde son 1 aydır nedense 1-2 film esnasında heriflerin içine çekişini görünce birden ''Oha'' dedim sigara içesim geldi mesela. 😳

Yeldoş'a ''bir ara puro içelim'' dedim hatta :alala

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri