Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
cansın abi@gölge46 bu konuydu sanırım![]()
Ya abi ben sanki @cuhadarzade @Engraulis @mbirol @Murat ALA @NBKpro dahil hepimizin birden yazdığı bir ÇAY konu başlığı vardı diye hatırlıyorum da ÇAY başlığı ile ben de bulamadım ne yalan söyleyeyimcansın abi
çay tavsiyesi yazdım çıkmamıştı teşekkür ederim.
baştan sona tarama yapacağım konuyu![]()
Çay mı lazım, Çaycı mı. Bir çok çaycı denemiş biri olarak AR3051-INX Çaycı Lux tek geçerim. Süper bir bekleme ısısı var. Ne çay soğuyor, ne su kaynayıp bitiyor. Saatlerce de çay tadını bozmuyor.cansın abi
çay tavsiyesi yazdım çıkmamıştı teşekkür ederim.
baştan sona tarama yapacağım konuyu![]()
abi çay tavsiyesi arıyordumÇay mı lazım, Çaycı mı. Bir çok çaycı denemiş biri olarak AR3051-INX Çaycı Lux tek geçerim. Süper bir bekleme ısısı var. Ne çay soğuyor, ne su kaynayıp bitiyor. Saatlerce de çay tadını bozmuyor.
Çay için de Altınbaş derim başka bir şey demem. Çayın tadını, kalitesini anlamak için şeker kullanmamaya şart.
Ben de hafif anımsar gibi oldum ama sonuç bende de yokYa abi ben sanki @cuhadarzade @Engraulis @mbirol @Murat ALA @NBKpro dahil hepimizin birden yazdığı bir ÇAY konu başlığı vardı diye hatırlıyorum da ÇAY başlığı ile ben de bulamadım ne yalan söyleyeyim![]()
Ben buldukça Eynesil Export içiyorum, tadı bence baya iyi. Toplu sipariş veriyoruz genelde. Toz neredeyse yok diyebilirim.abi çay tavsiyesi arıyordum
tiryaki çay hoşumuza gitmez oldu
oradan Lipton Karadenize geçtik onunda yarısı toz illet etti bardağın dibi toz dolu.
doğuşun çayları da denedim beğenmedim.
bu konuda çay tavsiyesi verilmiş daha baştan sona okumadım ama okuyup ona göre tavsiye edilen çayı alacağım.
hiiiç sadece çay arıyordum emmiProblem nedir gardaş
Neyse canım benim dışımda birilerinin hatırlaması bile yetti bana, hayal görmüyorum en azındanBen de hafif anımsar gibi oldum ama sonuç bende de yok![]()
Şu arkadaş mı kendileri?Ben buldukça Eynesil Export içiyorum, tadı bence baya iyi. Toplu sipariş veriyoruz genelde. Toz neredeyse yok diyebilirim.
Usta, adamın konuya giriş şeklinde bile hayır yok bencehiiiç sadece çay arıyordum emmi
sende tam olarak böyle bekliyordun hemi![]()
Evet abi bu çay. Bizimkiler Trendyoldan sipariş veriyor orada biraz daha ucuzŞu arkadaş mı kendileri?
Amber çay diye bir firma çıkıyor , üreticisi sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 20465
Bizim lipton bergamut aromalının sonuna geliyoruz.Evet abi bu çay. Bizimkiler Trendyoldan sipariş veriyor orada biraz daha ucuz
Ekli dosyayı görüntüle 20466
Yıllardır Mehmet efendi den baska kahve içmezdim. Aromasını bozmuş sert geliyor.Neyse canım benim dışımda birilerinin hatırlaması bile yetti bana, hayal görmüyorum en azından
Konu kahve olsa @Yelda Helvacı ve @Beril e soralım derdim de, çay olunca burada engalikus varken bana laf düşmez![]()
Bergamotluda da doğuşun bergamotlusuna bayılıyorum. Hatta 2 kaşık eynesil, 1 tane doğuş bergamotlu poşet mükemmel oluyor. Bu karışımı daha önce de söylemiştim evet abi bak şimdi daha iyi hatırladım ama kafede konuşmuştuk galibaBizim lipton bergamut aromalının sonuna geliyoruz.
Paketin sonunu kavanoza boşalttım geçen hafta.![]()
Çok emin olmamakla birlikte senin ağzının tadı değişti diye de düşünüyorum çünkü o kahve aslında yıllardır o derece acıYıllardır Mehmet efendi den baska kahve içmezdim. Aromasını bozmuş sert geliyor.
Tuğba kuruyemiş den alıyorum daha hafif. Türk kahvesi dediğimde şekerli tadı sevmiyorum menengeç gibi.
Çayı da murat ın önerisi ile tiryaki denemiştim. Sanıyorum çay da , Bergamut kokusunu seviyorum. Yine ağır olmamalı.
Annene gittiğimizde can kuruyemiş ya da Tuğba dan alırdık.Çok emin olmamakla birlikte senin ağzının tadı değişti diye de düşünüyorum çünkü o kahve aslında yıllardır o derece acı
Karşıyakada Can kuruyemiş değil de başka bir yerden alıyorduk Rahmetli zamanında o da Mehmet Efendi'miydi acaba?
La kardeşim kafayı yedirtecek bize sistem.Bergamotluda da doğuşun bergamotlusuna bayılıyorum. Hatta 2 kaşık eynesil, 1 tane doğuş bergamotlu poşet mükemmel oluyor. Bu karışımı daha önce de söylemiştim evet abi bak şimdi daha iyi hatırladım ama kafede konuşmuştuk galiba![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.